7

пери

преди 6 години

Малко му е.

6

мдаа

преди 6 години

Правилно ще съди България.Трябвало е да му осигурят ученички в ареста и цялото БСП ще го подкрепи.

5

анонимен

преди 6 години

защо БЕ *** ДОЛНИ НЕ ПИШЕТЕ МОТИВИТЕ СИ КЪМ СЪДЕБНОТО СИ РЕШЕНИЕ ЗА ДА ДАДЕТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА МРЪСНИКА ДА ОБЖАЛВА ЛИ И ДА ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ ЗА ТОВА.

4

Анонимен

преди 6 години

До 1-ви. В крайна сметка селянкката е непълнолетна и тя не може да отговаря за действията си, а този е кмет на всичкото отгоре, може да му се иска, ама не е много редно да запива и залягва с непълнолетни. Аман от перверзници.

3

шматка

преди 6 години

До 2За съжаление съдията е представител на държавата.Защо не разследват съдията за това забавяне.Дали не е умишлено за да се стигне до това положение.

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя комунист и русофил си мисли, че такова гнусно деяние, като това, което е извършил ще му се размине. Да лежи в затвора докато диша и това е. Да се радва, че още е жив.

1

Анонимен

преди 6 години

Изкараха човека Сексуален вампир. А цяло село знае, че девойката си е ходила периодично при него, майка й работила за него, имали добри отношения, получавали тлъсти подаръци. Пийнали със чичката, осладило се на момето, решили да усети силата на коженото пиронче. Но се напило много. Уплашиш се чичката и го докарал у тях. Но се разчуло, селската чест била засегната. И като в миналото, помоооощ, изнасилено е детето. Може и некоя кинта да падне. Едно 10-15 хилки. Красота и морал.