27

Анонимен

преди 6 години

Всичко откраднато през годините от партийния другар Евстатиев ще отиде при другарката Ташкена за да го защитава.Защото и партията му обърна гръб както и семейството му.

26

Shopp

преди 6 години

Хахаха!Комунистическият уррод:"От това, което се изписа по случая, очевидно е..."Уррод, кое е очевидното, бря?Съдът по антрефилетата във вестниците ли съди?От това, че е изградил паметник на Толбухин за мене е очевидно, че трябва да му вържат един бордюр на краката и да го метнат в Панчаревското езеро.Ок?

25

Анонимен

преди 6 години

От това, което се писа по случая, очевидно няма изнасилване, а и тази не е малолетна. Тази присъда явно ще бъде обжалвана и като го оправдаят, тепърва ще има да плащаме за задържането му досега.

24

Анонимен

преди 6 години

Затова не се хващайте с такива малки. Като я хване тати: "Изнасили ме".

23

Софи Маринова

преди 6 години

пирамиди , фараони , и балъци за милиони , упс , за милиарди ...

22

ха ха

преди 6 години

Нека съди България в Страсбург. За страстната нощ в хотела ще си излежи 6 годинки обаче.

21

Анонимен

преди 6 години

До Neka ide tam polzvatАман от неграмотници !

20

Neka ide tam polzvat

преди 6 години

Dr. Pravosadie po dr. Na4in se slagat idr.uliki I = 50g. I globa 500 000 barzo idi I spe4eli za horata.

19

Анонимен

преди 6 години

Този е гнусен дъртак.Дори семейството му не застана до него защото си го знаят що за стока е.Само Ташкена-що за име?

18

Отвратен

преди 6 години

До Анонимен 13 Значи опънал майката и дъщерята , а бащата и кучето са се отъмнали заради залавянето.Комуниста мачка наред.

17

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 1 Пажелавам ти същото да се случи с твоята дъщеря , комуникт неща..н.

16

Активист на БКП

преди 6 години

Другарят Евстатиев е невинен !!! Дано получи голяма парична компенсация в Страсбург и дари парите на любимата си партия !!!

15

Анонимен

преди 6 години

На 31 съм. Редовно получавам възможности и директни предложения от разни 16-17 годишни сладурани, но им бягам. На тази възраст не знаят какво искат и по-честно и разумно е поне улегнали мъже да не се възползват от наивността им. Лично аз с под 21 не се занимавам.

14

Пижо

преди 6 години

И аз съм Блокирал!

13

Анонимен

преди 6 години

докато не се гласува една лустрация и комунист да не може да припари държавен пост, няма да се оправим. Нали този комунист се има с доста юристи, прави се на луд, но сигурно си говори по телефона с този и онзи или чрез Ташкена какво трябва да стане!

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя е много *** човек.Има хиляди проститyтки за по 50-100 лева чудеса правят.Тоя тръгнал да напъва селянчетата по хотелите.Па те и малолетни.По селата клюкарат,че майката на малолетната лолита му е била любовница.Освен тва парите никога не са му били проблем.Жени за секс срещу пари е могъл да си вика с рейсове.Ама не е лесно ем tъп хем стиснат.

11

шматка

преди 6 години

До 9Още по странно е че държавата няма право да контролира съда но чужда институция можешибаняшка работа

10

питащ

преди 6 години

И какво като се обжалва присъдата?Тотална грешка на защитата.Вместо съкратена процедура,тя тръгна на процес.Непоправима грешка.Резултатът е плачевен за клиента.

9

Анонимен

преди 6 години

Този е комунист и русофил. Извършил е жестоко и гнусно престъпление, но няма да получи заслужено наказание. Комунистите в България могат да убиват, грабят и изнасилват безнаказано. Ние сме под кърваво комунистиеско робство.

8

странно

преди 6 години

1.Съдът е независим и не подлежи на контрол според конституцията2.Съдът може да бъде осъден в Страсбург3.Като бъде осъден съдът плаща не той , а българнът данъкоплатец ,който нито избира съдията ,нито има право да го контролира според конституцията.Шибаняшка работа