10

Анонимен

преди 6 години

"То пък щото всички сме се затичали да ставаме приятели със свекърви и тъщи."И аз точно това се чудя. Като се сключва брак да не го сключвате със свекървите и тъщите. Важния е човека до вас и вашата връзка да е на първо място независимо от мнението на околните (били те свекърви, тъщити, други роднини, приятели и познати)

9

Анонимен

преди 6 години

"Ако то често е язвително, неприятно, говори с досада и пренебрежение, ясно е, че няма да станете приятелки."То пък щото всички сме се затичали да ставаме приятели със свекърви и тъщи.

8

НЯМА РАЗЛИКА ! !

преди 6 години

ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗА ЛЕСНО ЧЕТЕНЕ . И ТЪЩА И СВЕКЪРВА , И ДВЕТЕ СА Ж Е Н И И СЕ ЗАНИМАВАТ С ЕДНО И СЪЩО . И НА ДВЕТЕ ИМ СЕ ВЪРТЯТ ЕДНАКВИ МИСЛИ В ГЛАВИТЕ . КАЗАХ ВИ - ТОВА СА ЖЕНИ !!! КОЙТО ЖЕЛАЕ ДОМ И СЕМЕЙСТВО ПЪРВО ДА ПОДПИШЕ ДОГОВОР С ТЪЩАТА ИЛИ СВЕКЪРВАТА ЧЕ НЯМА ДА СЕ БЪРКАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН В ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО ВИ . И ДОРИ НЯМА ДА ЛЮБОПИТСТВАТ КАК СТЕ ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДА ВИ СЕ ПЛАЩА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И ДА Е СПОМЕНАТА ЦИФРАТА ! СЛЕД ТОВА ПРЕДБРАЧНИЯ ДОГОВОР !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Досадоооо, за тебе нема ли бан.

6

анонимен

преди 6 години

Българинът трябва да се научи да се застрахова, защото животът е непредвидим. По света се застраховат за какво ли не. Добър застраховател ще ви предложи поносима цена, прилично покритие на риска и така хем ще сте спокойни, хем ще спечелите от вложението си. Не са много тука такива застрахователи, но ето един читав - БГ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР

5

До 4

преди 6 години

Вземи мерки!Ако всичко се е случило точно така, както го разказваш, ти имаш у дома си огромен проблем, без значение дали със свекървата живеете под един покрив!Насила си поставена под надзор, а най-близките ти хора гледат на теб като на някой, който подлежи на контрол, не заслужава доверие и няма достойнство. Разговаряй открито и с мъжа си, и със сина си (дори да е още дете, ще намериш начин да му обясниш, че няма на света по-близко същество от теб).Със свекървата прекрати всякакви отношения

4

Анонимен

преди 6 години

Няма по-долна жена от моята свекърва! Първо караше сина ми да и разказва къде ходя, с кого говоря. Врезултат на това ми се прибираха всичките пари, защото съм пила едно кафе на крак, на автобусната спирка.После подтикна мъжа ми да спи със секретарката в работата ми зада му докладва кога идвам на работа и кога си отивам, да не би по пътя да му изневеря.Тя, дъртачката, с извънбрачно родената дъщеря, може и да е изневерявала на мъжа си, но аз не съм!!!

3

Така е

преди 6 години

Без цветя , кучета и тъща в къща.

2

EU citizen

преди 6 години

В еднополовите бракове който стават все по популярни в Обединена Европа няма свекърви и тъщи.

1

:))

преди 6 години

Ха сега поместете и един такъв материал за другото страшилище - тъщата!