Снимка: outnow.ch

Каквото и да си говорим за свекървите и тъщите, едно е сигурно, рядко е нещо добро. Разбира се, че има прекрасни примери за семейно разбирателство между различните поколения, но за жалост, не са толкова често срещани, колкото би ни се искало.

Знаете стотици вицове и анекдоти за връзката свекърва-снаха. Много се е говорило и писало за отношенията между тези две жени, и много още ще се говори. За да сте сигурни, че вашата свекърва не е зла вещица като от приказките, проверете дали профилът ѝ отговаря на долуизброените характеристики. Ако отговорът е положителен, бягайте далеч и ако и това е невъзможно, поне избягвайте чести срещи и контакти.

10 признака на свекървата злодей

1. Тя е винаги права, независимо от всичко. Без значение дали говорите за готвене, чистене, гладене, гледане на деца, политика, сериали, тя е винаги права. Няма нещо, което да не знае, да не е чула или да няма приятелка, която да го знае. Няма такова нещо. Ако тръгнете да спорите, само ще изхабите много нерви и отново победата ще е за нея. Примирете се, че тя е такава.

2. Тя се държи презрително към вас през повечето време. Една от характерните особености на злата свекърва е нейното отношение към снахата. Ако то често е язвително, неприятно, говори с досада и пренебрежение, ясно е, че няма да станете приятелки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase