41

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е как Министерството на туризма събира цитираните данни?!Как броят колко българи са посетили Гърция?Как могат да разберат, че съм почивал на Бяло море, след като съм се договорил директно с хотела там и не съм минал през туристическа агенция? Едва ли само аз правя така, та пак на въпроса - как преброяват туристите?

40

...

преди 6 години

на нашето черноморие всичко трябва генерално да се промени.. от хотелите до ресторантите и всичко. нищо не е на мястото си.. да не говорим, че миналата седмица дадох 60 лв за 2 чадъра с 4 шезлонга.. за ден без да са лукс чадър и шезлонг, а най- обикновени. за пречиствателните станции и чистотата на водата друг път ще си говорим

39

Анонимен

преди 6 години

Гърци съм виждал единствено по Банско и Пампорово и преди са въведат тол таксите на пазар в Сандански. За мен тези данни които е дала министърката са под съмнение. Не виждам защо биха дошли толкова гърци в България?

38

до 30

преди 6 години

Само да те светна че обслужващият персонал почти на целия полуостров Халкидики е преобладаващо български. Така че тия приказки как гърка чорбаджия ти носил узото на теб, българския ***, който е скътал 50 евро и се чуди как да не ги похарчи, ги разправяй в селската кръчма.

37

Анонимен

преди 6 години

Тоя Григориос е някакъв ***, оставете го. Сигурно е някой скучаещ приморски хотелиер, чиито стаи са празни.

36

Анонимен

преди 6 години

ВАШТА МОРСКА ИВИЦА. ОТ РЕЗОВО ДО РУМЪНСКИЯ ПУНКТ ''ВАМА ВЕКЕ'' -- Е 378 КМ, ДОРИ НЯМА 400 КМ....А ВОЕННИЯ ПОЛИГОН ШАБЛА Е 50 КМ--ТАМ Е ЗАБРАНЕНО ЗА ТУРИЗАМ И КУРОРТИ - ВИЕ ИМАТЕ ПО-МАЛКО ОТ 330 КМ МОРЕ !А ХЕЛЛАДА = ГРАЕКИА, ИМА 14 700 КМ МОРЕ...ТУКА ВЛИЗА РАДИУСА НА ВСИЧКИ ОСРОВИ И СКАЛИ НАД 1 МЕТЪР ГОЛЕМИНА .

35

Анонимен

преди 6 години

По Гърция и Турция ходят само бедни селяни.

34

Анонимен

преди 6 години

Ангелинке, наистина няма място за сравнение. Никой от познатите ми не стъпва не *морието за повече от 3 дни и с основание. Всички ходят в Гърция/Турция. И то за поне 7-10 дни. Ти ми каже дали цената на чадър няма значение....

33

...

преди 6 години

15000 км брегова ивица срещу 400км с 200 км плаж. Числата говорят това, което друг не смее да каже: В България не може *** и Пульо да се занимава с туризъм и цялата държавна машина да чака на същия този туризъм да вкарва пари в бюджета (след като остнаналото е било откраднато и изнесено). Заради това на морето е мор, защото и на последната дюна трябва да бъде бучнат чадър и построен хотел. От един момент вече говорим само за унищожение, никакъв туризъм не е това. Същото е и с планините.

32

ГРИГОРИОС ПАЛАМАС

преди 6 години

ВИЕ БИЛГАРИТЕ ИМАТЕ ЛИ ЕВРО, ЗА ДА ИДВАТЕ В ГЪРЦИЯ ?ВИЕ СТЕ БЕДНЯЦИ И НАВЛЕЦИ, КАК ЕВРО ДА ИМА ВЪВ ВАС .

31

до 30

преди 6 години

Доста си конкретен, може и така да е, не споря. Но моите впечатления са други.

30

Анонимен

преди 6 години

И какво точно печели България от тоновете помия които ежедневно излива върху Гърция.Не мога да разбера.Хората имат право на избор - щом са решили Гърция, значи там им харесва повече.Къде точно е проблема, г-жо Ангелкова и кого обслужват тези измислени цифри.Да видиш грък на българското море е все едно да видиш гъркиня да слугува на български пенсионер.А обратните варианти ги има доста, нали.

29

Анонимен

преди 6 години

от 22 до 25Преди 5 дена се върнах от Гърция. Обиколял съм по около 10-на плажа по Ситония. Пих всеки ден фрапета защото бях с кола винаги. Цената варираше от 3,50 до 5 евро. Не знам как е в другите райони, но по Ситония, в първата част на Юли 2017 беше така. Бира съм пил само вечер в хотела. За да бъда точен беше 4,50 евро - наливна Митос 500 мл.

28

9988

преди 6 години

Абе Ангелкова, що си грозна?

27

Анонимен

преди 6 години

Много правилно наблюдение, колега - сайтовете ни се спукват да пишат срещу Гърция при всяка възможност. Падне малко дъжд и айде Апокалипсис, шок, ужас, бомба и т.н. Колко високи били цените, какви търгаши били. И въпреки това, дойдат ли почивни дни, Кулата се задръства. Все едно съм в 1980 година - каквото пише по медиите, хората си знаят, че е точно обратното.

26

Анонимен

преди 6 години

Аз имам един приятел от Обзор, който също редовно ходи на море в Гърция.Интересно ще ми бъде да чуя коментара на грозноватата герберастка калинка по въпроса.

25

до 22

преди 6 години

Лъжльо, къде го видя това фрапе от 4 евро. От години ходя в Гърция и цените на фрапето са от 1.50 до 2.50 евро.

24

Анонимен

преди 6 години

Мокрите сънища на една калинка.

23

Анонимен

преди 6 години

единственото вярно е че Гърците имат по-дълга плажна ивица от нас :)Инъче техният туризъм е сигурно да купят нещо по евтино от първите градове до тях , докато нашите отиват да почиват. На бройка са го докарали но повода е различен, надали Грък е дошъл да почива по черноморието.

22

Анонимен

преди 6 години

За мен истината е, че не е по-евтино в Гърция...напротив - по-скъпо е. Като се вземе предвид че фрапето ти е 4 евро, бирата 4 и т.н - реално фрии плажове няма. Изключвам свободните зони, такива си има много за разлика от тук. Но аз под плаж разбирам чадър и шезлонги. ОБАЧЕ - обслужването е 100 пъти по-хубаво от нашето и предпочитам да си давам парите там, макар и двойно.