61

Кап Колю

преди 6 години

Аз и братчеда лично сме броили колите и туристите. До момента към нас са минали 91 343 435 (те 91-92млн) гръцки туристи, а нататък "само" 2 млн основно софийски и пловдивски туристи. Сами сметнете разликата. Дори да харчат по 2 лв дневно и да ядат консерви пак сме на печалба. Да не казвам че на връщане ще заредят нафта от Марешки и така стимулират и петролната индустрия неизвестно къде. Само от магнити може да очакваме продажба на 30-40 млн броя с което помагаме и на далечен Китай

60

Анонимен

преди 6 години

Една безпомощна министърка на туризма.

59

Анонимен

преди 6 години

Тази Ангеловка винаги изглежда прекрасно. Красива, стройна и умна жена.

58

Анонимен

преди 6 години

i poslednia da zagasi laampata !!!

57

...

преди 6 години

Намалят хотелите с 50-60%, правят чадърите и шезлонгите на символична цена, не повече от левче, вдигат културата, обслужването и подобряват отношението към хората, увеличават контрола върху храната, увеличават зеленината и чистотата, почистват плажовете и водораслите един път седмично... иначе е едно и също..

56

на морето дупката

преди 6 години

Ангелкова, защо гръцкия модел не став в Бг???? Щото някой трябва да лапка бе мило!!!

55

Боко

преди 6 години

През 2016 до 1 август над 1 000 000 българи посетиха Гърция. Това са данни на външо министерство. Тази да вземе да си направи справка преди да говори.

54

варсей

преди 6 години

характерно за управлението на герб е само лъжата и хвалянето, така от Запад са ги научили.

53

историк

преди 6 години

До AngelakovaТа ние сме половин гърци от римската империя!

52

Анонимен

преди 6 години

До бай хРазликата в манталитета е от земята до небето!Да не забравяме, че исторически сме северна гръцка провинция поробена от турци!!!

51

True

преди 6 години

Garciq ima stotici pati poveche plajna ivica I samo 2.5 pati v piveche turisti.Tova oznachava,che bg turizma e mnogo po-efektiven I dobar.

50

Angelakova

преди 6 години

Ако имах в панталоните какво да преместя бих го направила за вас, но тъй като нямам ще продъжла с оптимистичните си изказвания. Така е удонбно и за мен, и за вожда тиква, и за вас.

49

Анонимен

преди 6 години

Предни години баце се топваше в браун бееч и обявяваше че морето е чисто. Въобще не забелязваше че ората се отдръпвах!

48

Анонимен

преди 6 години

Точно така г-жо КОН. Ако искате болен корем, чалга, мутри и акита в морето, то нашето море е правилното място.

47

анонимен

преди 6 години

Ангелкова все пресмята и накрая сметките и криви! Измислено министерство и измислена министърка!

46

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да ходя на море в България е по-добре да си спестя това мъчение. Мръсотията по плажовете, чалгата на плажовете, високата музика от заведенията, занижения контрол за качеството на храните в заведенията, където и да отидеш и каквото и да направиш все пари ти искат. Хотелите масово не предлагат паркинг, басейните в тях не отговарят на броя гостуващи, на плажа чедърите са един до друг и си длъжен да миришеш краката на комшията по чадър. Изобщо това е една пародия!

45

Анонимен

преди 6 години

Водещата е с един тон грим.

44

Анонимен

преди 6 години

Тази министърка е яла халюцигенни гъби.... Сравнине наистина не може да има:Гърция- спокойствие, чисти плажове, безплатни чадъри.... и тук ти вземат парите, но разликата е че знаят КАК.България- мутри, чалгия, мръсни плажове и море, платени чадъри...... на цената като в Гърция. Ето затова г-жо министър ходим на почивка в Гърция.

43

Анонимен

преди 6 години

Водещата е с един том грим.

42

Гларус очевидец

преди 6 години

Броят преминаванията на ГКППтата и после едни "социолози" казват колко % са туристи и колко не.Всички знаем обаче че родната статистика всъщност е стакмистика. Няма как гърците у нас да са колкото нашите в Гърция.Туй се вижда с просто око от броя на автомобилите - разликата е огромна.Преди у нас идваха сърби,румънци,чехи и поляци с колите си.Сега са рядкост.Туризма 70% е в Слънчака всичко друго е скръб драга ми Николинке.Курорти като Китен и Поморие буквално са умрели туй лято.Само Созопол е жив