63

Гробокопач

преди 6 години

До Гербер ЕксКакво значи "матряла на ГЕРБ"? Що за въпрос..., отговора, на който си смаият ти;)))

62

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименА, недей така, аз не съм от простият герберски мат'рял. Никога не съм, и няма да гласувам за Бойко Борисов Банкянски. Подобен род поведение е против човешката природа;)))

61

Гроб гроба копе

преди 6 години

До Гербер ЕксМного си зле, момче. Типичен гербер. Бойко никога не е бил прав, винаги, дори при Пашата и Маджо е бил полегнал;)))

60

Анонимен

преди 6 години

"Габриел: Има хиляди съдържания, подбуждащи към насилие."----Доста странно: как едно "съдържание" може да подбужда към насилие?Съдържание на какво? Вероятно г-жа Габи е имала предвид "публикации със съдъжание, подбуждащо към насилие".Пусти ЕЗИК МОЙ, ВРАГ МОЙ! Публични личности, журналисти и други ...

59

Анонимен

преди 6 години

Европейските режими подкрепят бунтовници срещу законната власт в Сирия.

58

Анонимен

преди 6 години

Ох ,Г-жо Габриел , кой ли ви е гласувал доверие за това ,наистина, важно място в ЕС? Защо не коментирате "новини" в български медии за "все по- влошаваща се икономическа ситуация " в Англия , а полетите за там не спират , за "провала" на американската администрация , за "тежките" проблеми в страни като :Дания , Швеция ,Финландия , Швейцария , Люксембург.. изобщо Западна Европа , кажете това истински новини ли са или фалшиви

57

Анонимен

преди 6 години

GOLEMA POLZA OT GABRIEL SEE ZADALA DRYJTE SE BRAKQ SCHTE ZABOGATEEM AAXAAXAAX

56

кръвожаден веган

преди 6 години

Тази комисарка е най-близкият еквивалент на комсомолска секретарка. Малка промяна в лексиката, но същият налуден поглед, празнословие и дръзновение за велики дела.Не ме разбирайте грешно- една комсомолска активистка, преди много луни направи такива неща с мен, че дори съставителите на Кама Сутра щяха да повдигнат вежди от учудване и да поклатят одобрително глава. Е, нямаше да включат нейните иновативни техники, защото човешкото тяло си има граници на издържливост- не всеки е на 20-тина години.

55

Анонимен

преди 6 години

До Зомбайо: ВДИГАЙТЕ КОГАТО ВИ ЗВЪНЯТ :-))))))

54

Анонимен

преди 6 години

Нали това е демокрацията - всеки да говори каквото иска. Вие сега на диктатура ли ви се ще да го обърнете? Може би алчността по върховете и създаването на европейското колониално блато са причина за това. Още се чудя как не са започнали граждански войни в Европа. "1984" ряпа да яде пред вашата наглост.

53

Анонимен

преди 6 години

Кофражисте, не само другарите и другарките я недолюбват въпросната невежа и невзрачна жена, а и всеки интелигентен човек, но ограниченият ти ум това не може да го осъзнае. Ти си на ниво разсъдък, а не на ниво разум (по Кант).

52

Анонимен

преди 6 години

И какво следва от това, че са засечени еди колко си хиляди подбуждания към тероризъм он лайн. Защо не предотвратиха терористичните актове в Ница, Брюксел, Лондон, Париж и т.нОтговорът: заради закостенялата Брюкселска евроадминистрация, част от която е и БЪЛГАРСКИЯТ ЕВРОКОМИСАР, недоразумението носещо с гордост чисто българската фамилия ГАБРИЕЛ

51

Анонимен

преди 6 години

До GodС тая шия си представям какъв *** може да ти изпраска!

50

Гербер Екс

преди 6 години

До ГробокопачКакво значи "мат'ряла на ГЕРБ"? И аз съм гласувал за ГЕРБ, защото Бойко навремето направи много за България, а и реално алтернативите му бяха 100 пъти по-зле - Бареков, МикоФФ, Доган, Сидеров, Каракачанов и Местан...ако щеш Ръ точка Овч точка! Проблема е, че след 2015 Бойко реши да обърне курса по течението на ЕвроатлантИзъма, да полегне и да се понаведе на Меркел, Юнкер и сие сатанисти и затова и замени яки хора от обкръжението си, като Симеон Дянков с клоуни като Мария Габриел.

49

Баба Леца

преди 6 години

Тая мома е толкова зле...наистина, толкова зле, че Бойко щеше да направи по-добър избор за ГЕРБ ако на нейно място беше назначил онова недоразумение Цечка Цачева...или както там й беше името!

48

Зомбайо

преди 6 години

До Комикс"Тази скумрия е толкова неподготвена че като слушам нейни изказвания и леко ми пролошава..."МАКАР И ВЯРНО, ИЗКАЗВАНЕТО ВИ Е ЛЕКО НЕТОЧНО. САМАТА ЕТИМОЛОГИЯ НА ПРИЛАГАТЕЛНОТО "НЕПОДГОТВЕНА" ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ В РЕАЛНОСТТА ТЯ БИ МОГЛА ДА СЕ ПОДГОТВИ И ДА СТАНЕ ПОДГОТВЕНА В ЕДИН МОМЕНТ ВЪВ ВРЕМЕТО. ТАЗИ ТЕТКА ОБАЧЕ, СТРАХУВАМ СЕ, НЯМА ТАКЪВ КАПАЦИТЕТ...КОЛКОТ И ДА БИ Й/НИ СЕ ИСКАЛО.

47

Зомбайо

преди 6 години

До Гробокопач "Българинът ще е първият самосъздал се глобалист, "гражданин на света", по една проста причина - дълбоко мрази себе си и всяка минута, отхвърля своят идентитет с радост приемайки всичко "чуждо и напредничаво" за свое"СПРАВКА: НИНА ДОБРЕВ

46

Зомбайо

преди 6 години

До Комикс"Цяла Европа ни се смее"НАПРОТИВ, СЪЩАТА ТАЯ "ЕВРОПА" ТОЧНО ТОВА ИСКА - МАРИЯ ГАБРИЕЛ И ТАКИВА КАТО НЕЯ - ПОСЛУШНИ, ПЛАТЕНИ И ПОЛИТКОРЕКТНИ.

45

Гробокопач

преди 6 години

До Киро кофражистаКиро, виждам, че си от мат'ряла на ГЕРБ;))) Темата е съвсем друго, ама явно твоята пружина е пак навита по оста "комунизъм-антикомунизъм". Корав пещерен организъм си ти. Имаше "другари" днес има "еврокомисари". Нещо като Комисариата на СССР, термин взет от Великата Октомврийска Социалистическа Революция;))) Анадъмно?

44

Комикс

преди 6 години

Държавата цирк. Тази скумрия е толкова неподготвена че като слушам нейни изказвания и леко ми пролошава. Цяла Европа ни се смее а скоро и цял свят. С шуробаджинащина към светли бъднини.Държавата цирк.