23

анонимен

преди 6 години

Личната снаха. Какво политическа кариера,какви пет пари -в партията на Борисов на 20 г,после евродепутат заради Борисов,после в леглото на виден европолитик и хоп -еврокомисар.Тука някъде да виждате политик доказал себе си по почтения начин.Кой я познаваше,какво беше постигнала в кариерното си развитие -нищо,просто елементарен кариеризъм.но това "израстване"сега е модерно.Никой не те пита какво можеш,а здравите рамене на избутваш кадърните.Но да познаваш Плевнелиев все пак си е било от значение

22

Велислав Дърев

преди 6 години

До Миролюб БенатовИнтересно ми е, някой чувал ли е Мария Габриел да говори от трибуната на Европейския Парламент в Брюксел досега, и ако да, на какъв език е била речта й? Предварително благодаря!

21

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ ВЕДНАГА ЗАПОЧНА ДА ДАВА АКЪЛ. КРИСТАЛИНА НОМЕР 2

20

Анонимен

преди 6 години

Изравни заплатите с Ариел и хората сами ще се защитят от кибервълци.

19

Пътю от Пловдив

преди 6 години

Навремето като скачахме по митингите и се деряхме с пълни гърла "СеДеСе" и Кой не Скача е Червен, имахме чувство за накърнененост и неправда, защото например децата на партийците носеха дънки от Кореком и имаха касетофони Sony. Пушеха и корекомски цигари. И това беше една ясно очертана неправда. Сравнявайки онези времена обаче със сегашната ситуация, направо ми иде да вия като куче! Извращението, до което днес върхушката в Брюксел докара Европа е шокиращо и непроумимо! А Габриел си харчи Еврата!

18

Анонимен

преди 6 години

Айде спрете се вече бе. Кунева? Хейт. Георгиева? Хейт. Мария Габриел? Хейт. Ми политик бе друзя от какво да разбира? От асемблер програмиране ли?

17

Пътю продължение

преди 6 години

Но тези 40 хиляди лева на месец са само "basic monthly salary", което дефакто означава, че са само част от заплатата й, тък като й плащат и пари за къща в Брюксел, пари за пътуванията й в цял свят, пари за хотели и още куп други знайни и незнайни материални придобивки! Реално дохода й е в 6-цифрено число - около или над 100 Хиляди Лева на месец! Това е МЕКО КАЗАНО извращение, на фона на средния доход на обикновения българин, чиито "слуга в Брюксел" се явява тази жена! ИСТИНСКО ИЗВРАЩЕНИЕ!

16

Анонимен

преди 6 години

Е гимназията в Кюстендил я викахме Мара Деуцееката. Сетете се сами.

15

Анонимен

преди 6 години

Торнадото беше класи над тази агнешка майка... И добре стоеше на дансинга. Този жираф, ако го пуснат да преподава на глухите, ще е на точната позиция.

14

Анонимен

преди 6 години

Герберасткатс калинка защо въобще се напъва като никой не й вярва.

13

Пътю

преди 6 години

До Домино:Ето какво излиза от официалния сайт на Европейския Парламент:"Salaries. A Commissioner's basic monthly salary is fixed at 112.5% of the top civil service grade. This works out at ?19,909.89."Такаааам...по валутния курс това означава, че тетка ви Мара получава месечна заплата от 39,095.13 лв. Или, с думи казано (защото е цифрата е наистина шокираща) това са трийсет и девет хиляди и деветдесет и пет лева и тринайсет стотинки на месец.

12

Анонимен

преди 6 години

Масово явление е хора, които си изключват компютрите от щепсела да обясняват що е киберсигурност. Не разбират материята и не спират да приказават. Като астролог/врачка, говори много и нищо не казва.

11

до Домино

преди 6 години

близо 4 млн. лв. заплати и придобивки за времето на мандата си + Пожизнено тя ще получава като пенсия 50 бона всеки месец.Това според британска организация Open EuropeСпоред Фандъкова е крайно нуждаеща се, а според ГЕРБ важното е че е кумица на Жозеф Дол

10

Домино

преди 6 години

След като е на такава позиция наша тетка Мара, то би следвало размера на заплатата й да бъде публична информация! Оповестена ли е тази цифра и някой знае ли колко получава за къртовския си денонощен труд като Еврокомисар въпросната тетка? Живо ме интересува, и мисля да отправя писмено запитване към централата на ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 6 години

КиберГабриел още ли се води крайно нуждаеща се и дали ще зареже поне общинските имоти?Не че някой в ЕП има морал ама.......... Как точно ще направи интернет още по-достъпен? Какво точно означава комисар по дигитализацията?Ще чипира децата или да си дигитален комисар означава навременно въоръжаване на тълпите с бежанци с и айфони, за да следят лесно джи пи ес навигацията към Европа. Например? Как ще служи Габриел на онези тъмни сили, които искат да смачкат всяка надигната глава

8

ууу

преди 6 години

До Анонимен 9Всяко съобщение, което разколебава вярата на гражданина на ЕС в мъдрата и правилна политика на неговото ръководство ще се счита за престъпление и тероризъм.(нов световен ред - дуупе да ви е яко)

7

Анонимен

преди 6 години

тая като и гледам острите, съсухрени черти, квадратните скули, резките "пунктуални" жестове и изцъкленият поглед с налудничев блясък... ами тя е като био-робот робот, бе ... баси кви хора има...

6

Анонимен

преди 6 години

Ne mi e simpati4na jestovete s razete iskasvat isteriata i prekrita no boiko si ja haresvs toi ja nabuta kakto pavlova va4varova ne moga i nego da go rasbera kakav lo6 vkus ima tolkova mlafi umni opitni hora v bg toi samo s tia jeni se e daobikolil i te go iskagat

5

Миролюб Бенатов

преди 6 години

Малии, колко е вързана в устата тая дълбоко-провинциална тетка, досега не я бях слушал как говори - беден речник, лоша дикция, дразнещ тембърна гласа и заучени клишета! Да ние е честита! Мога да кажа от кратките си наблюдения върху нея, че прилича на този тип натегачи, които нямат и капчица лоялност към никой, ако й се удаде опортюнистична ситуация би ритнала столчето изпод баче Бойко без да и мигне окото!

4

Анонимен

преди 6 години

Коментари на пропаднали балкански субекти. Нищо ново.