24

Анонимен

преди 6 години

Човекът ще си изкара мандата, ще го изберат за нов, докато тия още го импийчват!

23

Елка Днескина

преди 6 години

По последни проучвания на CNN и Гардиън, Хилари води Тръмп със 120% преднина! Всички агенции за социологически проучвания са на мнение, че Тръмп няма шанс да победи! И аз, таковата, съм 200% сигурна! Хилари ще бъде Мисис Президент!

22

Анонимен

преди 6 години

ИНТЕРЕСНО, ЧЕ СЛЕД КАТО ПУТИН СЕ СРЕЩНА С МАКРОН И ТРЪМП, И ДВАМАТА ВЧЕРА ЗАЯВИХА В ПАРИЖ, ЧЕ САЩ И ФРАНЦИЯ ПОВЕЧЕ НЕ НАСТОЯВАТ ХАФЕЗ АЛ АСАД ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ.ТАКА СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА.

21

Анонимен

преди 6 години

Ставащото от над 50 г в САЩ и Русия е резултат от прилагането на идеите на Бжежински за конвергенцията на капитализма и социализма в единен световен ред,управляван от Финансовия интернационал".Но както само от маджун прозорец не става-трябва и дърво,така и икономика само с "пари и книжа" не става-трябва и производство на стоки.Русия след Елцин и САЩ след Обама осъзнаха проблема и се стремят да го решават.И е естествено икономист-ид.иотите и финансовите ***.или да скимтят,но...Това е животът!

20

Анонимен

преди 6 години

Демокрация???-))))Ето ви го поредното доказателство, че Мега-корпорациите и Банкерите управляват света!Предстои сериозна битка на "Клановете", който от тях победи - той ще наложи волята си над света, но...Но, остава Русия!Не, не тази на Путин, а на онзи, който ще дойде след него.И повярвайте, той не ще бъде либерал и ще изчисти "авгиевите обори" от олигарсите и псевдо либералите в Русия.И тогава дори западните диктатори ще бъдат принудени да се съобразяват с мнението на Русия.

19

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да се направи честен световен референдум,бас ловя,че Тръмп ще победи.И то с голямо мнозинство.

18

ПРЕДРИЧАМ

преди 6 години

Гражданска война в САЩ, това предричат много по-обективни от тези нагли, манипулативни масмедии.Още преди резултатите от президентските, Тръмп каза "няма да призная резултатите, ако изброят така, че Клинтън да излезе победител".Той ясно показа, че е готов да се бори до край, но корумпирания елит си мисли, че ще победи.В краен случай - гражданска война и разгром на корумпирания американски елит!

17

Анонимен

преди 6 години

Така става , когато лъжеш целия свят , че ще спреш Новият световен Ред . Няма как да го спреш ...защото си част от него. Измислен е от стари и умни фракции да балансира . Сега когато минава година и нищо не се променя се вижда , че той е просто едно остаряло момче . Не е далече деня по премахването му.

16

Анонимен

преди 6 години

Господа неолиберали, зад Хилъри стои Сорос, зад Путин стои Абрамович, а зад Тръмп стои Нетаняху. Може ли някой от вас да каже какво толкова делят на световната сцена юдейските братчеди Сорос, Абрамович и Нетаняху? Или всичко е един театър, доброто и лошото ченге, лаят лаят и като наближи да почва третатабсветовна и изведнъж си се кротват. И така вече 70 години

15

Идеалист

преди 6 години

Другари демократи от САЩ, вие които сте свързани с лихварство и оръжеен бизнес, само гледайте войната да не дойде в Северна Америка. Много пъти е била в Европа, сега е ред да бъде на друг континент. Какъвто и да е Тръмп, хиляди пъти е за предпочитане пред психопатката Клинтън!

14

Анонимен

преди 6 години

До КирилKirileZapochvay da organizirash chervenite babi da pravite komunishticheska revoluzia

13

Анонимен

преди 6 години

Теъмп, за разлика от Кенеди играе с евреите и затова ще пребъде, че дори и може да го озберат за втори мандат. Много от нашите *** милеещи за баба Хилъри не осъзнават, че и Русия се управлява от еврейски олигарси и е въпрос на лавиране между различните лобита в двете суперсили, а обигран бизнесмен като Тръмп има доста опит с лавирането. Така че има да почакате да потъне Тръмп 😉

12

Анонимен

преди 6 години

До III Световна ВойнаTi se genii Da ne si zavarshil Harvard ?

11

Анонимен

преди 6 години

А стига сте следвали докторината на "америка за България " господа журналисти ,имайте малко съвест ......... .

10

Анонимен

преди 6 години

Разпада се дуки :) Нищо няма да се разпадне, ама грам!

9

III Световна Война

преди 6 години

Тръмп още малко ще го траят рептилите и накрая ще го застрелят. Засега пробват с импийчмънт (вече задействан). Ако не се сети и да си ходи, до няколко месеца ще го гръмнат.На рептилите, които сега са намерили убежище в САЩ спешно им е необходима нова световна война, а не мир с Русия. При една война в ЕВропа и Азия, към САЩ ще потекат реки от пари. А Тромпета неще такава война, а иска бизнес - лошо Седларов.Така, че гответе си противогазите към Коледа, когато ще полетят ядрените ракети.

8

Анонимен

преди 6 години

Василева ти си отврат.

7

Анонимен

преди 6 години

"Разпад на администрацията на Тръмп предричат медии"Явно медиите са решили да разширят сферата на дейността си с врачуване и гледане на ръка. Как Тръмп ги наричаше този тип псевдо новини... а, да; "фалшиви новини". Какво четем в момента- факт или фалшива новина? :)

6

Анонимен

преди 6 години

Да , ето работа за госпожа Габриел , която заяви ,че ще се бори с фалшивите новини . Не можа Тръмп да си изгради администрация като нашия вожд , която винаги да гласува за него!

5

демократ

преди 6 години

Трамп ще трябва да скочи на назначилия го Путин или го чака импийчмънт. Голямо шоу се очертава.