44

Анонимен

преди 6 години

До 1Вярвайте си. Чичо ви Тръмп цял живот с управление се занимава.========================И ти се вервай. САЩ не е демокрация на хартия като *** Русия. И не се управлява от един единствен диктатор като Путин.

43

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е свършен. По глупав пресидент не е имало в историата.

42

...

преди 6 години

Само мога да кажа БРАВО на другаря Путин! Взел си е на служба американския президент! Но има още какво да се желае! Тръмпа много бързо се издаде! Можеше по леко да го кара и да не се върти и говори като пумпал и щеше да си изкара мандата! Сега обаче руснаците ще се поозорят до де го задържат на власт!

41

шщд

преди 6 години

Все едно чета американския БЛИЦ. Докато всички бръщолевят нелепости, чичо Доналд ще си изкара 5-те години като пич. Дори CNN вече не са толкова активни срещу Тръмп, защото политиката си е *** работа,но пък икономиката започна да дърпа напред.

40

1

преди 6 години

Вярвайте си. Чичо ви Тръмп цял живот с управление се занимава. Те и да го махнат се надявам ама до тук станаха за смях.

39

Анонимен

преди 6 години

Семейството му е голямо и има поне 20-30 сватове и баджанаци които са готови за администрация.

38

Анонимен

преди 6 години

Много странен президент на САЩ, но щом си го избраха, техен проблем.Все пак САЩ е демокрация - има опции да се избира.

37

А бе

преди 6 години

Сорос си има вестници и списания,ама Тръмп си има Туитър!А като гледам,хората вече не вярват на продажни мастити журналисти....Предпочита се информация от първа ръка!

36

грешки на превода

преди 6 години

Това е подобно на ония които нападнаха ЛИбия те и сега с е мотат по голям разлом покрит с пясъци и търсят техни древни военно полеви бази..ТАм ревяха з а някакво КАдафи..Кадафитата с е ползват з а производство на въздух з а дишане.от милиони години.. ТА охраната доставила в ония региони над 12 000 кадафит а последните 15 000 години кое от тях е дало проблеми ..чудят с е още.

35

Анонимен

преди 6 години

Медиите се състоят основно от неграмотни ***, прогнозите им не струват и цент.

34

в САЩ печатат долари

преди 6 години

Най много по пет човека екип има право един министър.. вместо това в министерствата с ограбвани пари от народа на яко платени длъжности седят хиляди бюрократи...В едно имало над 13 000..Това е много повече отколкото в министерствата на САЩ и други доста по големи страни.Няма от кого да се крадат десетки милиарди за издръжка на ненужни бюрократи.

33

НУжна е промяна

преди 6 години

У нас има нужда от пълна ликвидация на нагло престъпни министерства и ведомства издържани с ограбвани пари от народа.Наглите престъпници ликвидираха над 80% от индустрията ,подариха десетки хиляди печеливши предприятия на подставени партиино престъпници вече., Ограбват с незаконни данъци и акцизи милиони оставени без доходи и ударно харчат милиарди ограбвани от народа само за неносещи доходи яко нагло корупционни обекти.

32

Факт

преди 6 години

Тръмп е човек на Ротшилд и само той може да решава съдбата му!Приказките за демократични процедури са за баламите.Ако Тръмп е полезен за Богоизбраните(и фамилията в частност),то и Армагедон не може да го мръдне от поста!Разбира се,ако Ротшилд реши,Тръмп изхвърча незабавно.Обаче ние само можем да гадаем за намеренията на Господарите на базата на външни признаци.Какво точно са решили е неизвестно.Може пък да искат да компроментират политическата система в САЩ и после да поемат директно властта???

31

Оптимист

преди 6 години

По-лошото предстои.

30

Таймса и Поуста

преди 6 години

Демократ от Калифорния ,иска поредния импийчмънт на Тръмп ,че е предизвикал горещото време в щата!Възникналите пожари са запалени дистанционно от площада на Бастилията!Очаква се следващият ,да е на тема ланшния сняг!

29

Анонимен

преди 6 години

Офффф мине се немине и пак някаква такава статия излиза

28

Анонимен

преди 6 години

Чухте ли? Срещата на Тръмп с Путин била под мотото "среща с избирател"!

27

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда от прибърване. Той ще се о*ере тотално!

26

Анонимен

преди 6 години

Цветната революция или арабската пролет, както щете я наречете, триумфално се завръща в родината си.

25

Гост+

преди 6 години

Дано да издържи - все пак е на 70+ години. Кефи ме обаче, че американците се "изсраха" на медиите и олигарсите си през последните избори. Вярвам да го направят и следващия път. Пък трите букви нека си търсят руската връзка.