40

Анонимен

преди 6 години

Кажете марката ! Все едно да кажа, български хляб е отровен. Е добре, че има само 500 производителя.

39

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен48да, и кьопоолу, шопска салата, имам баялдъ, баклава и таратор са българска национална кухня. айде, легай си.

38

Анонимен

преди 6 години

До ПенчоМилка е българско име e едва ли някой в Швейцария си кръщава кравата Милка, Пенка, Стоянка и т.н.

37

Анонимен

преди 6 години

МИНАЛАТА СЕДМИЦА ЧЕТОХМЕ КАК БЕЛГИЙСКИЯТ КРАЛ Леополд е4 рязал крака и ръце, вадил е очи и пр. на хиляди хора в Белгийско конго.Това е уродлива нация, меулези между фраенцузи и германци, из-роди.

36

Анонимен

преди 6 години

Милка произлица от МИЛК, млякот.е. млечна крава.

35

ЩЕ ХВАНЕТЕ РАК

преди 6 години

НЕ КУПУВАЙТЕ НИКАКВИ ХРАНИ, ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА.ТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО.

34

ГНУС

преди 6 години

ОТРОВНИ БИСКВИТИ НИ ИЗПРАЩА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЙЮЗ ЗА НАШИТЕ ДЕЦАКОЛОНИАЛИСТИТЕ ОТ БЕЛГИЯ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА

33

до 38

преди 6 години

там всичко е прекрасно, ама ти не отиваш да живееш там.ядеш белгийски шоколад и поучаваш.

32

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

един приятел каза, че челябинските бисквите режат санитарен фаянс. не исках да го питам за тагилските.

31

Анонимен

преди 6 години

До demographРуски бонбони не си ли ял? Прекрасни са, но не ги рекламират по телевизията.А марката на отровните бисквитки е Белкорн.

30

Мишо

преди 6 години

Виж ся, Европейската централа е в Брюксел, около нея има стотина бистра в които лобистите на големите компании срещат Еврогейовете, кат да напишат името на местна компания ???Иначе Брюксел е като к0птор, със всякаква ***.

29

demograph

преди 6 години

Ех как ми липсват руските...мммм...не се сещам. С аромат на махорка...ммм...не. Но западно ли е - долна работа е.

28

ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ

преди 6 години

ВСИЧКИ ЛОШИ НЕЩА ИДВАТ ОТ ЕВРОПА :Спинът, наркоманиите, третополовите бракове, гейпарадите.Не остана нищо неомърсено от европейците.ДОРИ И ЛОШОТО ВРЕМЕ ИДВА ОТ ЗАПАД.А СЕГА И ОТРОВНИ БЕЛГИЙСКИ БИСКВИТИ. ЗА ДЕЦА. ГНУС

27

Анонимен

преди 6 години

Рових се и в тази Европейска система за храните. И там не пишат за марка и производител. Само казват, че са белгийски и със вкус на ябълка. Да им ..... майката. Сакън да не им падне оборота на белгийския производител. Автомобилните компании връщат цели серии, за да им оправят дефектите, а тези с храните пълно мълчание. Ще изтеглят тихомълком продуктите от пазара.

26

Анонимен

преди 6 години

Щом са белгийски, няма начин да са опасни.

25

Анонимен

преди 6 години

Учените от цял свят не знаят защо при пържене над190 градуса се отделя акриламид, който е суровина за пастмаса.

24

Анонимен

преди 6 години

Акриламид се отделя и при пърженето с фритюрник,незаисимо какво се пържи.Това го писаха още преди15г.Всички вериги за бързо хранене ни доставя този канцероген.Хрупайки пържени картофи,например, в което и да е заведение, ни трови.Акриламид има и маргарина.Получава се при втвърдяането на ненаситените мастни киселини.Не тряба да надвишва 5% ида е отбелязано на опаковката.

23

Анонимен

преди 6 години

Внимание! Продават опасни белгийски бисквити за деца, а името на опасните белгийски бисквити за деца е? Два пъти прочетох статията, но име така и не забелязах

22

Анонимен

преди 6 години

Винаги правят така. Много са опасни ама не казват марката на продукта. Е тогава за чий е тая новина. За стрес.

21

Анонимен

преди 6 години

Никога не купувам бисквити и готови сладки,сладкиши,торти.Винаги домашно приготвени.Поне знаеш какво слагаш, не отнема кой знае колко време а са и в пъти по-вкусни.Правя това което е правила майка ми,баба ми и всичко е много по-добро от предлаганото на пазара сега.