Кажете марката ! Все едно да кажа, български хляб е отровен. Е добре, че има само 500 производителя.
До Анонимен48да, и кьопоолу, шопска салата, имам баялдъ, баклава и таратор са българска национална кухня. айде, легай си.
До ПенчоМилка е българско име e едва ли някой в Швейцария си кръщава кравата Милка, Пенка, Стоянка и т.н.
МИНАЛАТА СЕДМИЦА ЧЕТОХМЕ КАК БЕЛГИЙСКИЯТ КРАЛ Леополд е4 рязал крака и ръце, вадил е очи и пр. на хиляди хора в Белгийско конго.Това е уродлива нация, меулези между фраенцузи и германци, из-роди.
ОТРОВНИ БИСКВИТИ НИ ИЗПРАЩА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЙЮЗ ЗА НАШИТЕ ДЕЦАКОЛОНИАЛИСТИТЕ ОТ БЕЛГИЯ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА
един приятел каза, че челябинските бисквите режат санитарен фаянс. не исках да го питам за тагилските.
До demographРуски бонбони не си ли ял? Прекрасни са, но не ги рекламират по телевизията.А марката на отровните бисквитки е Белкорн.
Виж ся, Европейската централа е в Брюксел, около нея има стотина бистра в които лобистите на големите компании срещат Еврогейовете, кат да напишат името на местна компания ???Иначе Брюксел е като к0птор, със всякаква ***.
Ех как ми липсват руските...мммм...не се сещам. С аромат на махорка...ммм...не. Но западно ли е - долна работа е.
ВСИЧКИ ЛОШИ НЕЩА ИДВАТ ОТ ЕВРОПА :Спинът, наркоманиите, третополовите бракове, гейпарадите.Не остана нищо неомърсено от европейците.ДОРИ И ЛОШОТО ВРЕМЕ ИДВА ОТ ЗАПАД.А СЕГА И ОТРОВНИ БЕЛГИЙСКИ БИСКВИТИ. ЗА ДЕЦА. ГНУС
Рових се и в тази Европейска система за храните. И там не пишат за марка и производител. Само казват, че са белгийски и със вкус на ябълка. Да им ..... майката. Сакън да не им падне оборота на белгийския производител. Автомобилните компании връщат цели серии, за да им оправят дефектите, а тези с храните пълно мълчание. Ще изтеглят тихомълком продуктите от пазара.
Учените от цял свят не знаят защо при пържене над190 градуса се отделя акриламид, който е суровина за пастмаса.
Акриламид се отделя и при пърженето с фритюрник,незаисимо какво се пържи.Това го писаха още преди15г.Всички вериги за бързо хранене ни доставя този канцероген.Хрупайки пържени картофи,например, в което и да е заведение, ни трови.Акриламид има и маргарина.Получава се при втвърдяането на ненаситените мастни киселини.Не тряба да надвишва 5% ида е отбелязано на опаковката.
Внимание! Продават опасни белгийски бисквити за деца, а името на опасните белгийски бисквити за деца е? Два пъти прочетох статията, но име така и не забелязах
Винаги правят така. Много са опасни ама не казват марката на продукта. Е тогава за чий е тая новина. За стрес.
Никога не купувам бисквити и готови сладки,сладкиши,торти.Винаги домашно приготвени.Поне знаеш какво слагаш, не отнема кой знае колко време а са и в пъти по-вкусни.Правя това което е правила майка ми,баба ми и всичко е много по-добро от предлаганото на пазара сега.
Внимание! Продават опасни белгийски бисквити за деца