35

Анонимен

преди 6 години

Всеки проект, който ще намали тоталната ни енергийна зависимост от РФ е добре дошъл !Ама Бойко бил такъв, Ердоган бил онакъв ... няма значение. От Путин по-безкруполен кръволок няма !

34

Анонимен

преди 6 години

Нали в България щеше да е газовия хъб? Сега пък на Балканите! Утре в Анадола! Как можахте да го изберете това лъжливо овчарче? Пък и да го пращате насам-натам!

33

Тато из Правец

преди 6 години

Никой няма да прави какъвто и да е хъб на това буре с барут-Балканите !

32

шщд

преди 6 години

Добре де, можеше да не ходи чак там и да се изложи пред толкова много хора

31

Анонимен

преди 6 години

Къв го дърви един *** пожарникар на петролната конференция в Истанбул??Ами тези милиарди които открадна трябва да се "разиграят".А къде е мястото на МИЛИАРДИТЕ??Много ясно, ПЕТРОЛА.П.П. Друг въпрос е че *** като него пак ще го измамят както ливанците му прибраха "едни няколко стотин" милиона евро.

30

extremist

преди 6 години

ДНЕС БГ Е ЕДНА ПРОДАЖНА МЕДИЯ, БЕЗ ИСТИНСКИ НОВИНИ

29

Анонимен

преди 6 години

Сега ще сме късметлии, ако след 2020 изобщо намерим газ за икономиката си....Ха, то ще сме щастливи ако изобщо намерим някаква икономика след спирането на европомощите.

28

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха........................нали знаете, какво става КОГАТО ИЗПУСНЕШ ПИТОМНОТО........

27

:))

преди 6 години

Грандоман, или Големанов, или и двете е Балканският "шейх" Борисов?

26

Тиквун наглее

преди 6 години

Спомняте ли си как Тиквун ви обещаваше газово находище в Черно море? Беше преди 3 години... и там си остана. Чудя се само кой идuот гласува за този изпечен мошеник Тиквата???? Нормални българи май не са останали, а?

25

Боко пак тъпее

преди 6 години

Глупости. Можехме да сме наистина разпределител на газ, но лицето на снимката предаде интересите на България. Сега ще сме късметлии, ако след 2020 изобщо намерим газ за икономиката си.

24

М, да ...

преди 6 години

Балканите ще бъдат бъдещият енергиен газов хъб за Европа.-----------------------------------Балканите ли ще обгазяват? -:) А какво ще стане с хората по тези ширити? пп. Боко пак халюцинира! Клоун! Повярвал си е , че може да генерира и реализира идеи, *** е доста нереалисично, полезно единствено за "величието" на нищожната му персона това с хъба! България с премиер Борисов отново става за смях!

23

Анонимен

преди 6 години

Жена ми разправя че една клиентка, жена ми е фризьорка, та една клиентка разправяла как съседката и разказала че мъжът и разказвал как един негов приятел бил командировка в Бургас и там като се разхождал на пристанището и се взирал в далечината и видял танкера с американска шистова газ да се приближава към пристанището.

22

Шефа

преди 6 години

Даа , огромното българско находище всеки момент ще бъде открито и България ще стане един от големите износители на газ!Когато ТОЯ ти каже добро утро , погледни къде е слънцето и къде луната , защото лъже та се къса!

21

шматка

преди 6 години

Тука само русолизци бре.Не могат се надпреварят в плюенетоБоко е премиер 3 от 4 месеца и обиколи Европа три пъти по ПОКАНИ от други държави.Сигурно има защо.Никой не кани кихльовциПитайте Орешарски

20

Анонимен

преди 6 години

Е нали Полша щеше да бъде газовия център на Европа? Да се разберат :)

19

Boko bo

преди 6 години

България и сега е газов хъб. Въздух под налягане и пръдни от елита и най-вече от лидера. Рибата се вмирисва откъм главата е казал народът. Кой може да го опровергае.... дрънканици за глупците

18

Енергиен експерт

преди 6 години

Какво представлява "Южен поток"? Това е рекордно скъп газпроводен проект на стойност 16 млрд. евро (подводната част само се оценява на 10 млрд. евро), който най-вероятно щеше да излезе още по-скъп, защото у нас никой никога не е забранявал на комунистите раздуването на сметките. Най-главното обаче е, че това щяха да бъдат пари безсмислено хвърлени на вятъра.

17

Анонимен

преди 6 години

*** будала.

16

Намго

преди 6 години

Хъб - много убаво, браво бате! А газ от къде?