75

Анонимен

преди 6 години

... нали спираше руски енергийни проекти? Газа щеше да минава през България като първа страна, ти се размечта и сега не България да е газовият хъб, а Балканите ще са газовият хъб. Политика на ново ниво ... браво.

74

Бадемов

преди 6 години

До ...В Симитли ергените са по-добри.

73

Спеца

преди 6 години

Нас тука ни залъгва вече няколко години , че щял да прави "хъб" , че и разрешение си взе от ЕС , но да лъжеш тия спецове в енергетиката е доста нахално!За сега и една фабричка не е направил , тоя пожарникар.....

72

...

преди 6 години

До СТАВРОС ПЕТРОС Много правилно... ОБАЧЕ БЪЛГАРИНО ПРОЧЕТИИИ !!!! НЕ САМО МИНУСИ ... КОМУНИСТ ЛИ Е ДОЛУ....

71

СТАВРОС ПЕТРОС

преди 6 години

КИПЪР Е ГРЪЦКА ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ..А МОРЕТО МУ Е ПОД ГРЪЦКА ВОЕННА ЗАЩИТА...ТУРЦИТЕ-КРАДЦИ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕКАРАТЕ ЕДНО ВЪЖЕ, ТА КАКВА ТРЕБА ОТ ИЗРАЕЛ ?АЗ ДОКОЛКОТО ПОМНЯ, НЕ ГЕРБ И ББ СПРЯХА РУСКАТА ТРЕБА ЗА '' УЖЕН ПОТОК'' , А КОМОНИСТА ОРЕШАРСКИ И БСП -- НА 11 ЮНИ 2014 ГОДИНА. А НЕ БЕШЕ БОКО ТИКВОС .

70

ТЪПЧЕВ

преди 6 години

ГОЛЯМ МАЙТАП,ТЕ ТИ ДАВАХА ГАЗ, А ТИ Я ДАДЕ НА ТВОИТЕ ПОРОБИТЕЛИ.

69

жител на банкя

преди 6 години

моят земляк-тиквата от много години лъже за някакви хъбове. но такива няма и няма да има.

68

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Грешиш и нас ни лъжеш,че Балканите ще бъдат разпределители на газа от Русия. Разпределители ще бъдат Турция и Гърция, а На България ще бъде само спомена и ще получи от трите ний-дългото.Л4икуй българска баламо!!

67

ПОЩТЕНСКИ ГЪЛЪБ

преди 6 години

А на бас че биби утре е при Меркел от мошеник чакай достойнство

66

ТЮЮЮ,ДА МУ СЕ НЕВИДИ

преди 6 години

ТАЯ КАРИКАТУРА БОКО Е ЕДНОВРЕМЕННО И БАРОН МЮНХАУЗЕН, И БИЛИ ЛЪЖЕЦА, И ЕДИН СЪЩИНСКИ БАЛКАНСКИ МУСОЛИНИ, И ГАНГСТЕР ОТ ВРЕМЕТО НА СУХИЯ РЕЖИМ И НАЙ-ПАЧЕ БАЙ ВИ *** БАЛКАНСКИ.

65

Аз

преди 6 години

За времето от 2009 до 2018 г историците ще пишат след време че е започнал провала и изчезването на България!

64

?е ПОЛЗАТА ОТ БОКО

преди 6 години

КАКЪВ "ЕРДО", БЕ БЪЛГАРИН. ТОЙ Е "ТАЙПИ". КАК МОЖЕШ ДА ПРОТИВОРЕЧИШ БАНКЯ БУДАЛА. И КАКВО ВПРОЧЕМ ПРАВИ ПРОСТАТА КРАТУНА МЕЖДУ БАЛКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ. *** ТИ НАГЛАТА МУТРА. ЕМ ***, ЕМ НАХАЛЕН. ПОСЛЕ, ЗАЩО НЕ НИ УВАЖАВАТ И НИ СЕ ПРИСМИВАТ В ЕВРОПА. АМИ ЕТО ЗАРАДИ ТОЯ НАГЪЛ ПРОСТЬО, КОЙТО СЕ ТИКА НАВСЯКЪДЕ. ТИКВАТА Е КАТО ШИЛО В ТОРБА - ВЖНОТО Е ДА ВДИГА ШУМ, ДА СЕ ПЪЧИ, НЕНОРМА ЛНИКА

63

123

преди 6 години

В държавата ври и кипи-протести в Асеновград, Бяла, кражби и палежи на коли, а нашия нарцис др. Борисов не му пука и обикаля държавите. С какво да му запомним управлението-за първи път атентат в България, обрана банка, похитен... автобус, платени протести, за които самия си призна и не беше подведен под отговорност. Мутра ни управлява и по мутренски се решават сега проблемите между хората. Сега праща патриотите да вадят кестените от огъня, а той винаги да е чист като сълза.Ще ги изиграе като реф

62

Историк

преди 6 години

За 33 години бай Тошо не беше ходил толкова до Москва колкота ББ в турция.

61

Борисов

преди 6 години

Аз Балканите!

60

Анонимен

преди 6 години

Само е пропуснал да каже, че Турция ще е разпределителния център, благодарение на неговото гъзoлизствo

59

Чърчил

преди 6 години

Някой да помни какво каза преди няколко години Бойко за нефта и газа който щяхме да добиваме в Черно море....каза че има толкова много нефт че ще станем като Кувейт...!?

58

елементарно Уотсън

преди 6 години

борисов е строг, но справедлив цар на бъпгарския народ. Американофилите да ходят да протестират на Доган, че няма пари и всичко е руска лъжа аххахаххабългарите в България да си пият рикийта и да се успокояват, че нямаше смисъл да минава през България и да печелим по едни 500млн. *** народ избира още по елементарни управници.. не бойте се - мина лошото, започна страшното.

57

anonimen

преди 6 години

До Анонимен 51razbrah .gaz ot turcia

56

anonimen

преди 6 години

До Анонименanladım.prez turcia