30

Анонимен

преди 6 години

Докле е младост момчета и момичета, Докле е младост....Младостта не е порок!!!

29

До Русия

преди 6 години

Рускините са най-разюздани. За съжаление на вен не ми е приятно да го правя с пияна жена.

28

От морето

преди 6 години

Хората отиват на почивка за да срещнат други хора. Мен чехкиня ми е споделяла че и на нея и се иска, но живее в малко градче и ако даде на някого после той ще се похвали и т.н. Затова тези момичета идват за да срещнат други хора и ако не срещнат рицаря на бял кон евентуално да "заситят глада".Стават такива работи, но не всеки ден.И в края на краищата курортите затова са направени.

27

Демократ

преди 6 години

При социализма когато бяхме с Русия не можехме да ходим да мием улиците и да проституираме на запад, а сега при евроатлантизма когато сме с Америка 3 милиона българи мият улиците и проституират на запад и си изкарват валута. Не искаме да се връща социализма и да сме с Русия, добре ни е при евроатлантизма да ходим да слугуваме и проституираме за богатите и да си изкарваме евра да си купуваме западни коли.

26

Русия

преди 6 години

Възприемане западналите ценности.

25

Анонимен

преди 6 години

Хаха не че няма такива работи , ама като се има предвид че е база за 700 деца дето се сменят всеки 2 седмици ми се струва нормално за едно лято да събере матерял за една статия. Същото като с разказите от казармата- за година време и 500-1000 души поделение , няма как да не събереш 20-30 случки за маса.

24

Анонимен

преди 6 години

Еми, нека да си видят лапенцата що за стока са. Те където и да идат ще правят същото, защото по ученически лагери това е забавлението. И не се разбира тези тарифи каква връзка имат с оргиите на полячетата? А полякините ги знаем иначе с какво са известни. :D

23

121212

преди 6 години

И какво общо има България, че разни непълнолетни чужденци проституират и се държат разюздано! То това си говори само за тяхната национална липса на възпитание и морал. Ако не са тук ще го правят другаде. Или пропагандата против нас трябва да си тече?

22

Анонимен

преди 6 години

брал си най много червени домати ,консерва.и плющял домати с ориз всеки ден.

21

Анонимен

преди 6 години

Вече се свързах с местни по морето да ги питам така ли е.Статията в английското списание е с рекламно таблоидна цел.Истината е следната разказана от "морски" хора там.Къркат много,денсят,купонясват но не са толкова ебливи.Тва за френската любов от русокоси напращяли мадами ей така набързо за спорта и малко пари е изсмукана от пръстите лъжа.Вярно,нощно време,чат пат се опъват по пейките ама обикновено те са си гаджета.Така,че момчета не точете шпагите в порно илюзии.Реалноста е доста по-***.

20

Handel

преди 6 години

Ау! Нечувано! Никога не бих си и помислил, че подобно нещо е възможно!

19

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да идват на секс туризъм в евроатлантическа България. Евроатлантическа България освен *** и слуги нищо друго не произвежда. Искаме си комунизма и присъединяване към СССР, защото в Русия такива работи няма. В противен случай палим кранове !

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Също така произвежда огромно количество "граждани" с психични и личностни разтройства. Истински нормални българи(под 10%) се задушават и търсят начин да се спасят на Запад или по горите, селата и балкана! :))))

17

Анонимен

преди 6 години

При социализма младите хора през ваканцията бяха принудени да работят в ТКЗСтата за жълти стотинки, а днес при свободата и демокрацята младите хора са свободни да ходят на морето да проституират за туристите и да си изкарват валута. При демокрацията проституцията е нормална професия както всички други, в цивилизованите страни от ЕС проститутките се осигуряват и времето прекарано в проституция се брои за стаж за пенсия ако си плащат вноските.

16

Анонимен

преди 6 години

До СтоянНе ябълки братче,пионерките беряхме,жътвааа :)--------------Сънувал си, че береш нещо.Пионерки на бригада не са ходили, ходеха комсомолки.

15

Анонимен

преди 6 години

Оооо, комсомолски секретар бях във факултета. Всички благинки. Международни бригади и тем подобни.

14

Анонимен

преди 6 години

ооо комсомолец натегач

13

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца бях студент и лятото за да изкарам някой лев работех като отряден ръководител в пионерски лагер. От...ах си на полякини и чехкини. Минало незабравимо.

12

дъртия

преди 6 години

старите гларуси поодъртяха и бавно дигат крана вече.ама все пак де е този хотел?

11

Анонимен

преди 6 години

До не крийтецъ, само българките проституирате.