50

Анонимен

преди 6 години

Има поне половин милиот поляци с българска кръв.

49

ЕВРОЦЕННОСТИ

преди 6 години

ОТ ЕВРОПА - ТОВА МОЖЕМ САМО ДА ПОЛУЧИМ.СЪЩО И ГЕЙПАРАДИТЕ И НАРКОМАНИИТЕ , ЕСТЕСТВЕНО.ДРУГО ПО-ЦЕННО ОТ ТОВА НЕ СМЕ ВИДЕЛИ.

48

Анонимен

преди 6 години

ПОЛСКАТА КАТОЛИЧЕСКА МЛАДЕЖ Е НАЙ-РАЗВРАТНАТА В ЕВРОПА.ТАКА ГИ ВЪЗПИТАВАТ КСЕНДЗОВЕТЕ-ПЕДОФИЛИ ОТ МАЛКИ.

47

бг

преди 6 години

Мисля, че това е прекалено , защото мгат да си навредят за цял живот.Просто на тази възраст не трябва да ходят в чужбина на почивка , а само на размяна с ученици по време на училище , където ще са в приемно семейство ,изпратило детето си в семейството на гостуващото дете.

46

фсд

преди 6 години

Къде е границата? Кога трябва да кажем, че ни отнемат свободата ? кога трябва да забраним "не моралното поведение " ? Какво е морала и дали е обществен или личен ?

45

Анонимен

преди 6 години

нищо ново под слънцето , полякините бяха известни по нашето черноморие дори и през соца

44

Щирлиц

преди 6 години

Нещо като "балконинг на голо"няма ли да представят?

43

Небойша Пустинякович

преди 6 години

Младежите са достигнали следващото ниво в сексуалното общуване, което е еволюция. Хубавото в случая е , че съвременните младежи не живеят в граници и рамки и нямат първобитните предразсъдъци, който са били налагани в обществото през социализма.Веднъж се живее. Живейте си живота на МАКС, СЕГА и ВЕДНАГА ,докато можете...щото докато се чудите - той като ми вече е минал и няма втори шанс.Накрая като теглиш чертата и си направиш равносметка и да не съжаляваш за пропуснатото...Връщане назад НЕМА

42

Анонимен

преди 6 години

Какво лицемерие... През 70-те и 80-те полякините идваха на секс-туризъм у нас. Тогава обаче не беше скандално.А аз самият съм живял в Германия доста години и съм поовършал бая полякини, които са най-дашните от всички чужденки. Но и това не е скандално. Но пък е скандално за Малгожата да дойде в България и да се възмути.

41

22 cm

преди 6 години

Кой е хотела, да си намеря нещо агнешко край него около21-22 часа ??

40

ГАДОРЯН

преди 6 години

Днес гледах Нинфоманката. Уби всичко детско в мене тоя филм ;))) И къф брутален край. Гледайте го

39

Бау

преди 6 години

Това са деца. Разбира се, че има проблем. Това, че прилича на зряла жена не я прави такава.

38

Анонимен

преди 6 години

Ако не взимат наркотици и ползват презервативи не виждам къде е проблема. Проблеми могат да имат само религиозни индивиди, които си мразят тялото. Или са прекалено дърти и грозни и завиждат.

37

мазепа

преди 6 години

A пък уж сме били ''Гейропа''. Седемстотин 16-годишни полякини, рускини, румънки.........едно добро начало

36

Майки лекуват земята

преди 6 години

Нагли наркомани увредиха тежко Украина като забраниха на цъфнали девойки да с е омъжват навреме.Принуждаваха ги да чакатда увехнат и чак след 18 години да си търсят чаровен богат съпруг който д а ги пази и тях и бъдещите им деца...За тов а писмено предупредихме още когато наркоманите се опитваха да прокарат това нагло престъпно проекто решение през наркоманите от верховната им рада..В резултат падна БОжествената охрана над редица региони пазени с божията любов от развъждани домашни хора ,птици

35

Лекуват се децата

преди 6 години

Лечението да домашните хора с полови ласки е разрешено от както е създаден светът.Не пречете на девойките и младежите да се любят ,галят докосват..Вижте кученца котенца и други бозайници това го правят седмици след като се родят ...Галят се щипят се хапят се така активират ускорено лечение на различни проблеми ..

34

рускините

преди 6 години

Рускините са най-евтини защото нямат какво друго да предложат.В залива вървят по 20 долара. Вече са на нивото на виетнамките.

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато са грамотни пък няма деца както е при българките и са алчни за пари.

32

Анонимен

преди 6 години

Ей тва е разврат. Родителите като са малограмотни...крушата не пада по-далеч от дървото.

31

Анонимен

преди 6 години

Защо сте изтрили коментара за точкуването при спасителите. Да не мислите, че ходеха заради заплатите там. Точкуваха по вероятността да прекарат някоя. Чехкините и полякините бяха по-малко дашни, а и по-малко като бройка от рускините и затова им слагаха повече точки.А това, че въпросната госпожа/госпожица не е намерила правилния кривак си е неин проблем. Няма ли български мъже ръководители на лагери да се отзоват на нейните нужди и да се изчисти тази несправедливост.