24

Inio

преди 6 години

Da poobesiat togava malko prokurorite i sadiite...na rimite kakvo im e?!

23

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази средна телесна, ГОСПОДИН проКУРор? Счупен череп в България е средна телесна, а в Германия оня ром, дето счупи ръката на момичето в метрото се съди за тежка телесна.Обаче за тези, които бърка ГЕРБ тука-няма партия, която да не ги използва и точно тук е проблема. Официално Евророма са в коалиция с БСП, вижте им сайта, има го черно на бяло.

22

Анонимен

преди 6 години

Мангустанците организират протест заедно с БХК,поради факта,че им се нарушават основни правила-право да бият,когото си пожелаят!

21

-"-

преди 6 години

Лято е!Жега!Време за "протести"!

20

Сурай

преди 6 години

Шуриа ал исламиа

19

лЕлка СТРАНДЖАТА

преди 6 години

А къде е Плондера?????

18

оръжие

преди 6 години

По мангустанците стрелям без да се занисля, замен са по-долу и от маймуните

17

Справедлив Ром

преди 6 години

Да ги пратят в затвора мизерниците заради нанесения бой над момчето, проклинам ги да чуукат камьни докато свят светува! Дано оздраве е горкия.

16

Анонимен

преди 6 години

След като се изчисли какво е похарчила хазната за тях от момента, в който бременните им с тях майки са излезли в платено майчинство, та чак до наши дни, да се повдигне иск да върнат тези пари!Защото те са от нашия джоб. Плащали сме, за да бъдат отгледани и възпитани хора, а не вредители.Щом не е получен резултатът, за който сме дали тези пари, да отработят сумата принудително, в лагер, за да сме сигурни, че няма да правят зулуми и няма да избягат.

15

Въпрос

преди 6 години

А тия "приятели" на Георги, които са гледали безучастно как го налагат, били ли са на протеста? Отговорете, уважаеми журналисти, няма откъде да се разбере това. Те също имат много голяма вина Георги да е в това състояние.

14

Хахо

преди 6 години

Или аз ли да въ уча? Настройват се роми срещу друг етнос в Бг и се оставят взаимно да си видят сметката. Двама се карат Третият печели.

13

Фотоси на биячите

преди 6 години

качиха в други сайтове.Но защо никой не показва родителите им, онези, които са ги отгледали и възпитали?Колко пъти да повтаряме? След всяка подобна проява да се прави изчисление колко е струвал на хазната всеки един такъв извършител? От момента, в който майка му е излязла в платена отпуска по майчинство като бременна с него, та чак до днес - детски надбавки и помощи докато е растял, помощите след това, направил ли е деца, които ние храним, какво плащаме за обучението им в Смолян и т.н.?

12

Отврат

преди 6 години

Отвратена съм от Бг законодателство и правосъдие. На такива директно доживот или смърт чрез обесване. Малко остана хората да вземат правосъдието в свои ръце и да сложат по една гилотина на всеки площад. Докато държавата умува кво да прави, да се въведат старите изпитани и проверени методи на Френската революция. Един за всички и всички за един !!!

11

Aнонимен

преди 6 години

Какви протести, това население е *** за обществото, само тояги ги оправят. Използват всякакъв вид привилегии на гърба на българския данъкоплатец, раждат непълнолетни, нищо не плащат образованието им е под всякаква критика.Протести няма и да има, ако е някое чалга концертче, там посещаемостта е на ниво.

10

Анонимен

преди 6 години

А полицаите нали уж и те протестираха? Защо не се попротестират и днес като откажат да отидат на работа и да оставят хората да си свършат работата в гетата?

9

Анонимен

преди 6 години

На стола, на стола!! И двамата в синхрон!

8

boyko.uzunov

преди 6 години

Тъмните - това са основните избиратели на Герб , затова не ги пипат!

7

Анонимен

преди 6 години

Пожарът на бунта гори....

6

Анонимен

преди 6 години

МВР на Борисов и Цв. спряха коментите

5

ODESSA

преди 6 години

Ти шрот не си почвал нищо, че да го завършваш.