44

Анонимен

преди 6 години

Ромите са задържани за средна телесна повреда а потърпевшия е с опасност за живота. Кое му е средното на това??? Нещо няма логика в тези закони май!!!

43

Ал Тиквоне

преди 6 години

БХК наемат плащат милиони на адвокати, които оневинявят тези престъпници. Накрая обвинявят жертвите в расизъм, а убийците най-много по някоя условна или глоба. А вие си пейте хайдушките песнички...

42

Анонимен

преди 6 години

Борисов ко им прати данъчните до един няма да ги има ко им прасне една проверка както на българите гарантирам до два часа са се омели както не плащат данъци и сметки до един няма да ги има чудя се само докога ще ги жали че бедни половината са с фирми в белгия испания холандия това какво говори кои спи пак горе

41

Анонимен

преди 6 години

Предателите не могат да осъдят и затворят цял НАРОД !!!!!!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Не се оплаквайте хващайте брадвите и сопите-много сте силни сте !!!!!!!!!!!!!

39

амиянко

преди 6 години

Докато си пеете хайдушките песни по мирни протести , бавно и неусетно ни прилагат косовския сценарии.

38

Анонимен

преди 6 години

Да си вървят в индия там законите са железни що не стоят там тука нее слободия

37

Анонимен

преди 6 години

Рибата се вмирисва и чисти откъм главата,а "чистенето" само на перката на опашката не води до нищо!Мирните протрести доказаха само,че се гъделичка перката на рибата,за храна на медиите!

36

Борислав

преди 6 години

Дори през средновековието хората са били по защитени.При опасност местния феодал е излизал от крепоста с войската и е раздавал правосьдие.Сега нашите феодали не ги интересува,важното е народа да работи и да плаща даньци..

35

Истина

преди 6 години

До кога

34

Ал Тиквоне

преди 6 години

Ние сме най-жалката нация, щом позволявяме на банда *** с тояги да ни пребиват, където сварят.Не мога да повярвам, че държава , която е владеела територия между три морета загива по този начин.Докато пребивали вчера младежа, големите родопски хайдути седяли и гледали сеира, на другия ден - знаменца и хайдушки песни.

33

срамота

преди 6 години

Каква е тази-,,средна телесна повреда'' ...момчето бере душа,а те-средна телесна...вероятно трябва да е мъртъв ,за да им повдигнат обвинение за ,,тежка телесна..

32

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ

преди 6 години

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ В ГР.БЯЛА 18 ГОДИШНИЯ АЛЕКСАНДЪР И НЕГОВ ПРИЯТЕЛ СЕ ПРИБИРАЛИ ОТ ДИСКОТЕКА,КОГАТО СА ПРЕСРЕЩНАТИ ОТ 01-12 М**АЛА,ЕДИН ОТ ТЪМНИТЕПОИСКАЛ ЦИГАРА НА МЛАДЕЖИТЕ ,НО АЛЕКСАНДЪР МУ КАЗАЛ,ЧЕ НЯМАТ ЗАЩОТО НЕ ПУШАТ,ТОВА ДОВЕЛО ДО СКАНДАЛ ПРИ КОЙТО ЕДИН ОТ Ц**АНИТЕ УДАРИЛ В ГЛАВАТА АЛЕКС С БУТИЛКА УЙСКИ ОТ КОЕТО МОМЧЕТО ПАДНАЛО НА ЗЕМЯТА ОБЛЯНО В КРЪВ И В БЕЗСЪЗНАНИЕ .СЕГА АЛЕКС Е В СПЕШНОТО НА БОЛНИЦАТА В РУСЕ В КОМА С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА.ХОРАТА В БЯЛА И РУСЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ НА ПРОТЕСТ

31

Сюнетчията

преди 6 години

Вижте ги как се държат, после защо хората не ги обичали. Въпросът е риторичен.

30

Ф.С.В.

преди 6 години

Видите ли цигулка да се шляе между вас - просто я наритаите- така че - да не и останат здрави струни --!!1

29

българина

преди 6 години

В българския език дума за ром няма има друга която е същата като немския, ***! ако искате пробвайте да цензурирате и немски език, или пък английския, джипси от египтянин, което е същото като ци - народ и ганг - реката! Такова лицемерие щв ви се върне като див национализъм запомнете го

28

Андрешко.

преди 6 години

Време е Президентът да свика бързо Консултативния съвет за национална сигурност,защото *** умишлено се опитват да предизвикат етническо напрежение,което може да стане в един момент неконтрулеруемо и да прерастне в гражданска война,а правителството не правят нищо по въпроса. Да се види кой подбутва *** към насилие,защото мисля,че това е умишлено и целенасочено из цялата страна.

27

Анонимен

преди 6 години

Опит за убийство а не хулиганство !!

26

Анонимен

преди 6 години

Ама защо толкова са покровителствани тези "тъмни" римляни бе. Писна ми да чета как никой нищо не прави да ги стегне бе. Писна ми от тяхното присъствие навсякъде. И наглото им отношение навсякъде. Как пък нарочно ги оставят да правят каквото си искат. Да не забравят любимите ни политици че накрая ще останат да си живеят само с тях в тая държава. Но тогава няма да има кой да им плаща заплатите защото никой от тия няма да работи. Така че интересно откъде ще им идват заплатите.

25

Анонимен

преди 6 години

До СурайКакво означава това, преведено на български?