52

големият проблем

преди 6 години

Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма!

51

свинчоф

преди 6 години

И в европа е по зле от комунизъм. Уж капитализъм, а няква трътка кани *** и ги храни, и им дава социални от данъците на хората. Че през комунизма кой взема пари и си стои вкъщи, всички в завода.

50

Анонимен

преди 6 години

А БОКО ЗАЩО НЕ Е В ХАМБург? ВЯРНО, ЧЕ НЕ СМЕ В Г20, А В Г 220, АМА АКО БЕШЕ ОТИШЪЛ И СЕ БЕШЕ ПОЗАВЪРТЯЛ ОКОЛО ВРАТАТА, ВСЕ НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА ГО ПОТУПА ПО РАМОТО.ПЪК МАКАРОН И МЕРКЕЛ МОЖЕШЕ И ДА ГО ЦЕЛУНАТ.

49

Тотален провал

преди 6 години

Централната част на Хамбург в пламъци. Полицията безсилна. Пълна катастрофа за баба Ангела. Тотален провал на Г-20!

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Защо така бе, колеги западняци? Това хич не е демократично :))..а защо се смееш ?! блазни ли те и теб идеята да си "начечш крастата" по някоя "лява кратуна", дръзнала да си поиска обратно краденото ?

47

гошо печения

преди 6 години

Трябва им война в европа, че тук са парите. Аме германия срещу франция няма как да стане, затова вкарват ***

46

Анонимен

преди 6 години

До Влади 51Винаги е имало млади лузъри, озлобени срещу всички и всичко, готови да прегърнат КАКВАТО И ДА Е РАЗРУШИТЕЛНА ИДЕЯ!..разрушителната идея дойде "вземи 1 - върни 2" дойде от юдео-масонското племе... така, че "разрушителната вълна" е само контрапункт, проекция на черно-бялото махало, което клатят братята от няколко столетия... алхимици, т.е. мошеници!

45

Анонимен

преди 6 години

ТАКА ТРЯБВА ЯКО ДА БИЕ И БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ, КОГАТО БЕЗДЕЛНИЦИТЕ ПРАВЯТ "ПРОТЕСТИ", къртят павета и пр. *** отщини.

44

Анонимен

преди 6 години

Защо така бе, колеги западняци? Това хич не е демократично :))

43

Spiritus Rector

преди 6 години

Гледах на живо по n-tv, как немската полиция най-брутално разгонва антифашистката мирна демонстрация срещу Г-20. С десетки водни пръскачки, с четири полицейски танка, с бронетранспортьори и танкове на вермахта, с въоръжени до зъби барети, с насъскани кучета, със спрей с лют пипер, с бой с палки. Най-накрая имаше и стрелба, предупредителна. Провокациите идваха винаги от полицията. Тя биеше без причина и случайни хора.

42

:

преди 6 години

Демокрация е като кажеш на Г-20, че не ги искаш в страната си или като кажеш на премиера слънце, че не ти трябва генетично обогатяване от пустините, те да се съобразят с твоето желание, а не да изпращат преторианците. А сега кое е диктатура ?

41

Анонимен

преди 6 години

Точно, Влади.Паралела между крайно левите бели и арабските джихадисти е очевиден за мислещите...

40

hasan

преди 6 години

Западналата демократура в действие. Това е истинското и лице

39

Анонимен

преди 6 години

До . до 48Какво е Г-20 ако не събрание на една престъпна организация ?..ти го каза!

38

. до 48

преди 6 години

Паленето на коли и разбиването на магазини и витрини, ги правят и в съседна Гърция подобни групи леви и анархист (там не грабят всъщност, само разбиват) и то е символично, унищожават имуществото на богатите, кажи ми сега че не би те поблазнило да подпалиш апартаментите на цецо бандита или на догана сараите или на разните боковци лимузинте ??? Какво е Г-20 ако не събрание на една престъпна организация ?

37

Влади

преди 6 години

Винаги е имало млади лузъри, озлобени срещу всички и всичко, готови да прегърнат КАКВАТО И ДА Е РАЗРУШИТЕЛНА ИДЕЯ! В ислямския свят това е идеята за джихада и ислямска държава, в Европа е левичарството. Да се руши, да се убива, а алтернативата са някакви мъгляви утопии за равенство, отпреди 10000 години, за връщане на хората в пещери или по дърветата. Някой тарикати, с политически амбиции насъскват тези объркани младежи и протестите тръгват. Вече имахме сициализъм тук, разлика имаше ли?

36

Анонимен

преди 6 години

До 49Демокрацията не е анархия както я разбрахме в България. При демокрацията си има закони които трябва да се спазват не всеки да прави каквото си иска защото било демокрация.

35

Анонимен

преди 6 години

Ако такива размирици не водят до гражданска война, то само изчерпват потенциала. Демокрацията е да си свободен да те бият за разлика от цветния послушко.

34

Анонимен

преди 6 години

До .Ми не нищо общо. Ако разгледаш любителски кадри тия шушумиги са там за купона и да правят поразии. Има даже няколко видеота как грабят магазини същите тия борци за свобода нали...

33

.

преди 6 години

На хората им омръзна извратената политика на "нямаме пари да нахраним Африка, но има з войни", никва Москва ...просто не са ***!