92

Анонимен

преди 6 години

Нищо особено, *** пак е фърлил десетина мильона за безредици.Ще ги изядат и исерат.Нали за руските балами трябва поне нещо дребно в подкрепа на тезата, че Еуропката умира, трайте си и гладувайте, да виите после кво светло бъдеще ша има - вотка и сельодка на корем и пияните мамаши ше си ги менкаме.

91

Цецо Враждебеца

преди 6 години

В Германия нищо не назрява. Те са овце които имат нужда от своя пастир. Затова там 1 лидер управлява дълго време. Меркелица квато и да е няма да падне от власт и ще спечели следващите избори. Помнете ми думата!

90

упс...

преди 6 години

Пълни глупости!Това е прекрасно подготвенна и организирана от професионалисти (специалисти по масови безредици бивши служители с опит в борбата с масови безредици) уж "протестна акция".Разведката на Германия за поред път се издъни.Немската полиция прави всичко възможно, за да не компрометира Меркел пред света на срещата на Г-20.

89

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

АКО ВСИЧКИ РЕЖИМИ В СВЕТА БЯХА КАТО ГЕРМАНСКИЯ "РЕЖИМ" ,СВЕТЪТ ЩЕШЕ ДА Е РАЙ ПОД НЕБЕТО !

88

Анонимен

преди 6 години

Това е Германска пролет. Сега ако няколко велики сили да подкрепят "справедливо протестиращите" срещу режима в Германия, да ги финансират и осигурят въздушна подкрепа, Германия, както има само 100 танка, ще капитулира безусловно пак пред САЩ и Великобритания, Русия и Китай.

87

Ако беше в Русия, др

преди 6 години

Борят се с режима в Германия и режима в Европа, който потиска народите и ограничава демократичните свободи на хората. Режимът в Германия използва сила за справяне със справедливите протести на трудещите се. Режимите в Европа смазват всеки справедлив протест.

86

Анонимен

преди 6 години

До анонименне млади хора, ами млади анархисти - ***

85

анонимен

преди 6 години

подкрепям младите хора на европа така се деиства срещу безделниците трьгнали наекскурзия на аванта ами водят и жените с децата това е нахалство нищо непостигнаха само им гледахме физиономиите и тоалетите позор

84

браво

преди 6 години

е тва са протести, не кат нашите

83

ODESSA

преди 6 години

Боко дава заповеди на Цецо, оня събира мутрите и отиват да търсят контрабанда на Китайски контейровоз. Катастрофа на куб.

82

ODESSA

преди 6 години

Ханзенщат Хамбург. Винаги е стоял против вашите политически простотии.

81

Европа все повече за

преди 6 години

Ми той Европейския си е Съветски Съюз 2.0.Във втората версия нациите са малко повечко...и тогава викаха така е у съюзо,и сега пак така

80

Анонимен

преди 6 години

Ми ,като не им харесват тези управници,да изберат други!Не може,кой както му скимне,сменя,троши,бие и вие!Който иска,анархия,съберете се ,някъде и се налагайте,пък който оцелее!Какво са ви длъжни нормалните хора?

79

такива ми ти работи

преди 6 години

До ИстинатаМи то и ние мечтаем да живеем като еврогей...пардон...европейци,ама нещо не се получава!

78

сорос

преди 6 години

Аз ще ви дам още много капитализъм. Обаче ще го направя още по-гаден и безчовечен. Обещавам ви!

77

Анонимен

преди 6 години

Гадното е, че с мирни протести нищо не се постига. Не е хубаво да си разбиеш града, обаче как тези млади обезнадеждени хора да покажат несъгласието си. На избори с две политически партии и спуснати листи?!?Иначе полицията ако не беше действала толкова брутално и неадекватно нямаше да се стигне до погромите. Те решиха да действат "сега ще видите вие" и резултатът се вижда...

76

До 106

преди 6 години

"Пооослееедеен вааааалс сбогом любима (сбооогом любима) ще си спомням за теб дори и под новото имееее" ех луди ,млади години !Нека сега и по младите да разберат кво е ама тоя път в глобален мащаб . Който не си знае гъола и си прави съюзчета накрая така става.

75

рада дълбоката

преди 6 години

Аз протестирам срещу комунистите в Хамбург. Ама дали тия по площадите или тия в луксозните хотели. Обърках се и аз вече не знам.

74

ODESSA

преди 6 години

Абе видяхме. Дните на изкукалата бабичка са преброени. Срещу Путин никой не каза нищо. Палеха полицейски коли.

73

Анонимен

преди 6 години

Тоталитарния режим в Германия си показа ноктите. Европа все повече заприличва на соцлагера преди разпада му. Политкоректност, никой не смее да каже истината. А кажеш ли я бой на килограм. На западния свят му трябват гласност и перестройка. Ама пак ли на нас се случва вече за втори път? Нямам сили да го преживея пак прехода.