9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Имам италянка и няма грам ражда за разлика от някой опел или мазда, пък да не ти казвам служебното мерцедес вито е цъфнало от всякъде. Само разбирачи, ама без опит, чул недочул от някъде.

8

Анонимен

преди 6 години

До Българина 6Нямаш си понятие, недей да говориш глупости.

7

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са назад 200 години в технологиите и от африканците.Затова американски фирми извличат газ и нефт в Далнии Восток, а Русия само го изкупува.

6

Българина

преди 6 години

Да си купиш фиат или кола от англия, е все едно смартфон измислен и сглобен в африка. Италянците проспаха последните 30 г във всяко индустриално развитие. Германците корейците японците и китайците скоро ще ги смажат и фиат крайслер няма да съществува просто... Смешници. Руснаците покрай рено нисан са мого преди тях вече

5

Анонимен

преди 6 години

Нестабилни в завой, корозия от нови

4

Анонимен

преди 6 години

А Лада се кани да пусне нов модел от 30 години насам ...Ама защо не се получава ;)

3

Анонимен

преди 6 години

Много големи ги правят всичките. Сегашните малки коли са размери на кола среден клас от едно време. Старите фиатчета бяха с 12 цолови гуми. Сега не знам дали има модели даже и с 13. За двигателите да не говорим. Под 1000 кубика няма. Вярно че при среща с един 3-тонен джип хората в една малка колица нямат никакъв шанс ама все пак говорим за екология, за място за паркиране и други неща които не се връзват с тези огромни маси.

2

Насран Гавазов

преди 6 години

Пак сте с 5г.назад,голяма новина в Италия вече са стари,много изостаналата държава.

1

ттт

преди 6 години

Ей това е вечен двигател ! От 1984 до днес FIRE е надежден ,а не като на гуолфовете ментетата всека година у гуолфо нава двигател по-зле от стария