9

Адвокат

преди 6 години

Мислите си, че българският съд е корумпиран?ВЕрвайте ми, нищо не знаете. Далеч по-корумпиран е, отколкото предполагате. Но по-страшното е, че има тотално неадекватни съдии, които просто пускат на свобода брутални престъпници, без да са получили и стотинка подкуп или друга облага за това. Срам, резил и позор.

8

Анонимен

преди 6 години

Алоооо, патриотите! Де сте бе? Избиват българите, слепи ли сте?<br>Борисов! Така и не каза дума за това престъпление

7

Анонимен

преди 6 години

Как може, бе!Хиляди души протестираха. Пребитите деца още по болници. Просто такова отношение на властта към хората не е било и по комунистическо! Явно целта им е геноцид към собствения народ.Алоооо, патриотите! Де сте бе? Избиват българите, слепи ли сте?Борисов! Така и не каза дума за това престъпление!Какво правим, защо ни е тая власт???

6

Е майтап

преди 6 години

Нали бяха 9!?!? Как останаха само двама!!?! Другите къде са? Пак да бият и да колят ли? ЕЕЕЕеееее ама вече чашата прелива!!! Да не тръгнем ние да палим и да бием всичко наред, че тогава страшно ще стане! Всичките полицаи в държавата да изсипят и жандармеристи и военни и Бойко и баба му и пак няма да могат да ни спрат!!! Все още сме повече и сме силни, само рокерите могат да помлеят всичко! Опичайте си акъла полицайчета и съдийчета! За пребити наши деца в болницата става въпрос, алооо!!!!!!!!!!!

5

Хаха

преди 6 години

Браво. Голямо блеене падна една седмица и в момента започнаха да ги пускат все едно нищо не е станало.Няма да се учудя ако накрая гр.Асеновград трябва да им плати че ги е задържало.Смях.Държава цирк, хората блеят.

4

Анонимен

преди 6 години

Те и тях ще пуснат и накрая ще изкарат виновни раята,или,както ги наричат ***,каурите!!!Не вярвате ли?Почакайте,още малко - ще отмалеят протестиращите,полека,един по един ще си отидат у дома,всичко ще се саморазпадне,а през това време вероятно се готви нов отвличащ медиен удар,с който ще се удари стадото и двата неврона,които управляемо щъкат в надрамието му,ще се насочат натам!И край на тази суматоха.Пак ще хвърлят милиони за интеграция на гномите и пак ще има за гушене!

3

закриваме окончателн

преди 6 години

съда се нааааасраааа

2

А

преди 6 години

оня ислямиста, пуснаха ли го?

1

Анонимен

преди 6 години

И другите ко пуснаха ли ги вече?