34

тиква3

преди 6 години

ушковци-послушковци

33

Анонимен

преди 6 години

МВР не е частна фирма и сигурността не е пазарна икономика. За сведение на драскачите, полицаите плащат данъци като всички останали, но имат ограничени права произтичащи от служебните правоотношения. Освен това се осигуряват на пълна работна заплата, а не като повечето частни фирми, които укриват доходи и не осигуряват работниците.

32

Анонимен

преди 6 години

ЗА ХОРА СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДАЖЕ ПОЛУЧАВАТ МНОГО.

31

Имигранта

преди 6 години

Ако съм министър председател и някой държави са ми дарили екипировка на полицаите,коли и тн.ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА ОТИДА В БРЮКСЕЛ.ТОЯ ТРЪГНАЛ АКЪЛ ДА ДАВА НА ЗАПАДНА ЕВРОПА.ОПРАВИ СИ ПЪРВО КЪЩИЧКАТА БЕ......

30

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Из...тезисите на Тиквунското правителство: За да...увеличим пенсиите на редовните пенсионерите,трябва да изловим и съкратим...фалшивите пенсионери,за да увеличим заплатите на полицаите,трябва да съкратим...ненужните служители(чантаджии) ипр.Само за политиците няма такова условие;те могат да се...плодят като бройлери и държавата е длъжна да ги...отглежда.

29

чичо-дядко

преди 6 години

До до Тъпотоам... ти това къде го видя!? Във Франция ако нещо ти стане (дори и на купон) се вика пожарната, защото медика е професионалист и пристигат преди линейката. Хайде стига глупости сте говорили! Псувате, ама без тях представете си какво ще се случи?! А как се живее с тази заплата? Без полиция, пожарна и гражданска защита не може, сами ли ще се оправите ако тези хора ги нямаше? И да, част от нещата сами си ги купуват (до колкото могат), защото не могат да работят.

28

Имигранта

преди 6 години

(На гол тумбак чифте пищови)Полицаите нямат униформи и коли ние сме тръгнали да копуваме 5-самолета.Бърза помощ няма линейки....много ни е зле държавицата.Всъщност управляващите

27

Анонимен

преди 6 години

КАТО ДОКТОР В МВР БОЛНИЦА ИМАМ ОБЕКТИВЕН ПОГЛЕД ЗА СТАНДАРТА КОЙТО ДЕМОНСТРИРАТ ПОЛИЦАИТЕ. НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ.

26

още от време оно

преди 6 години

По принцип в България милиционери(полицаи) стават най-мързеливите и неуки люде!Та сега чак е смешно че протестират заради това че не им плащат достатъчно за извършената работа.

25

Анонимен

преди 6 години

Абе,че полицаите не са както трябва е вярно,но според мен е вярно и,че нарочно политиците правят така полицията да изглежда все по-зле.Така ще са зависими и корумпирани от такива като тях(политиците)

24

чичо-дядко

преди 6 години

До Корне си прав, имам приятел (от детство), съседи сме. той е в гражданска защита, заплатата му е смешна, а всеки ден ходят да режат дървета, да вадят хора от катастрофирали коли, хора от покриви и други такива неща. Преди 2 години му дадоха сбруя (това, което ползват катерачите и пещерняците), надявам се не съм объркал думата, та... тя беше за много по-голям (на тегло и форми) човек, беше на 10 години (т.е. не може да се разчита на нея) и.. този човек как да ти спаси живота!?

23

:)

преди 6 години

Тоя па, работели 24 часа в денонощието..смех смех смех

22

Анонимен

преди 6 години

НАГЛИ,МЪРЗЕЛИВИ,НЕГРАМОТНИ-ТОВА Е ВПЕЧАТЛЕНИЕТО КОЕТО ОСТАВИ У МЕН БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИЧАЙ СЛЕД КАТО МЕ ОБРАХА ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА И ПОДАДОХ ЖАЛБА.ЕСТАСТВЕНО ПО СЛУЧАЯ НЯМА НИКАКВО РАЗВИТИЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ЗАПИСИТЕ НА КАМЕРИТЕ ,КОИТО ИМ ДАДОХ.

21

запознат

преди 6 години

Действително много от нещата си ги купуват полицаите сами с техни пари. стана ми жалко когато един познат разследващ полицай ми казва отивам го хипермаркета че хартията за принтери е на промоция и ще си взема 7-8 пакета. Вика му: - Че защо са ти? А той отговаря - "за да работя. Иначе няма на какво да си принтирам преписки, доклади и т.н. Също и разпити на свидетели се пишат на наша хартия".Просто тотално унижение за полицията.

20

до Тъпото

преди 6 години

ти наистина си доста т.ъ.п щом сматяш че за положението в МВР е виновен само Тиквун....точно тези които описваш, никога няма да работят в това министерство в този вид, а ако ги е имало отдавна са напуснали, ясно е какви и кои са останали и никога няма да си тръгнат

19

Гошо...Тъпото

преди 6 години

До Чанта на бюроНе става само с...редови полицаи на терен.Трябват и анализатори,лаборатории,криминалисти,служители под прикритие и всички те работят често и 24 часа в денонощие.Каквото и да кажем,освен политиците ни,никое друго...съсловие в държавата не е цъфнало и...вързало под зоркия поглед на бащица Тиквун.

18

Къде са ?!

преди 6 години

А бившето УБО, настояща Служба за охрана стачкува ли , че нямат пари да си завинтват болтовете и гайките ?!

17

Кор

преди 6 години

Тея корумпирани мишки и още пари искат мама им ***

16

д-р Дрее

преди 6 години

Аз също в знак на протест им хвърлих шапката. И никой не те пита защо.

15

до Тъпото

преди 6 години

Тъпо, навсякъде по Европа, професионалните пожарникари са много малко, много са ДОБРОВОЛЦИТЕ... В Германия в провинцията, във всяко селце и град има дежурен доброволец всяка седмица било то пожарникар или фелдшер....знае се колко и кой може във всеки един момент да се отзове. На професионалисти се разчита само за наистина сериозни случаи...