114

Инес

преди 6 години

Мммм, искам фейса на котето от 1-вата снимка.....................

113

Николай

преди 6 години

Стадо, МВР не са само полицаите! Пожарникарите и те ли ви бъркат в г-за? И те ли са корумпирани? И от тях ли нямате нужда? Разберете най-после, че във всяко звено има кадърни и некадърни на всякакво ниво. Исканията им не са неоснователни, а грешно формулирани.

112

Съдия

преди 6 години

За да няма авторитет полицията сред обществото са виновни самите корумпирани полицаи. Хората нямат доверие в тях. Пък в кого ли имат доверие? Много хулигани и крадци са в съдружие с полицията, по-малко е взаимодействието с големите мафиоти - трафик, наркотици, обири. А митничарите са 100% в съдружие с гранична полиция и се разбират отлично. Затова там работата върви.Тръгне ли проверка, митничарите си го изкарват от чакащите невинни чрез бездействие и бойкот под предлог, че системата е блокирана

111

Замислен

преди 6 години

Протести, бюра, лигавщини .... и нито един ушев не се замисля, че обществото просто не изпитва нужда от тази полиция. Хората казват не ви щем, но ушев си дудне, че иска още и още пари.

110

безсрамници

преди 6 години

След като на всички е ясно ,че МВР само прикрива престъпниците и нещо повече генерира престъпност, как имат очи да искат повече пари? Но това не означава, че Прокуратурата и т.нар. " Политици " не са още по-голямо зло...........

109

Loyko

преди 6 години

Policeiskite deistvija ne sa iznudvane,a si e napravo darzaven prevrat i to za vtori pat veche.Razpuskane i naznachavane na novo s jasni kriterij i zadalzenija.Tova e istinskata reforma,drugoto e ala-bala

108

Ferenc

преди 6 години

Ami da rabotiat s smokinovi lista i prashki togava...moje da sa daje po-uspeshni...

107

Анонимен

преди 6 години

Първо г-н Попов дали е с 660 лв. заплата. Нека да си я каже. / 660 лв. е основна заплата за заеднопределената категория /плюс за стаж , порцион, извънареден труд, охранителни и пр."Нека министърът се замисли какво се случва, когато катаджията и каналджииятапротестират заедно" . Второ това за МВР ли се отнася катаджията и каналджията да протестират заедно? Да се разформираво това МВР тогава.

106

Анонимен

преди 6 години

Да отидат при един човек който живее в Банкя.Там са парите,там да протестират.Този човек мислех че ще изкара до есента на власт но като гледам каквостава всеки ден в държавата,няма да го бъде.

105

Анонимен

преди 6 години

Търсете в Гугъл: Полицейска реформа в Грузия. Всички други приказки са излишни.

104

Анонимен

преди 6 години

Само Ерджан Рашид-Роко.Той може да спаси положението.Не знам дали още работи печатницата му за пари в Кърджали.Който иска увеличение ,да отива при него.Плащаш му 5000лв истински пари,получаваш 10000лв.фалшиви.

103

Анонимен

преди 6 години

Никакво увеличение.Пари няма.Разберете го.Държавата е фалирала.Увеличение само в сънищата ви.

102

Анонимен

преди 6 години

"С униформи втора ръка, ще влачат и бюра: Полицаите на протест"Щом имат сили да мъкнат бюра - значи не са гладни, а и имат много свободно време да измислят простотии. Никакво увеличение!

101

Анонимен

преди 6 години

МВР трябва да бъде закрито.И с тех и без тех все тая.

100

Анонимен

преди 6 години

Повече рекет.Това е допълнение към заплатата.Иначе скоро увеличение не очаквайте.Догодина ще ви я увеличат с 0.20ст.на 100.

99

Анонимен

преди 6 години

В трето районно средното тегло на служител е 105-120кг. Разкарайте тия режисирани и подбрани снимки, а дайте нещо реално!

98

....

преди 6 години

За полицаите "работа" е = на присъствие. Т.е. от 12-часово дежурство прекарва 1ч. в службата (най-трудния му час), 2-3 часа се мота или бръмчи по свои и на колегата лични задачи с патрулката. 2 часа е по кафетата. 2ч. обядва. През останалото време пърди в патрулката и дебне тук и там по заучени места да изкара някой лев. Последния час сдава службата сигурно.. Предвид естеството на полицейската работа, работещ полицай не може да е дебел. Вие си вадете изводите какво правят..

97

Кнадидат за полицай

преди 6 години

CVДебел съм, мързи ме, в училище едва изкретах, имам дюстабан.Считам, че ставам.

96

в

преди 6 години

До АнонименУбау ама тях ги мързи а и какво вършат охраняват от народната любоФ другите търтеи - политиците

95

Анонимен

преди 6 години

Тия са толкова мързеливи, че ще се преуморят от протеста си, и ся три дни ще охкат че са се сдухали да стоят на протеста прави.