8

Данчо

преди 6 години

Спасението е гласуване с пръстов отпечатък, нито е унизително нито е срамно просто коректно - доказване на честност и легитимност. Както паролата за компютъра или телефона. Ха да видим що за пример за народа, сте щом сте нарпдни представители.

7

Анонимен

преди 6 години

ПРИ ГЕРБ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. ОСОБЕНО С ТЕЗИ НЕСИГУРНИ КОАЛИЦИИ.

6

Анонимен

преди 6 години

Могат да гласуват с кyp.

5

затворете парламента

преди 6 години

Проверете гласували ли са изобщо депутати от ГЕРБ по време на парламента ЦАчева .Там, платени престъпници ударно прокарваха нагло престъпни незаконни проекто наредбички ..Принудиха милиони водачи да увреждат 24 часа земята с включени скенери и фарове . да лепят тежко терористични холограми на предни стъкла, да плащат н а нагли престъпници милиарди ограбени от народа> не може нито един депутат от ГЕРБ поне веднъж да е изразил собствено мнение сички за нагло престъпните наредбички.

4

Анонимен

преди 6 години

Явно тия машинки не са толкова добри, щом успяват да ги излъжат. Може и нарочно да е направено така

3

Анонимен

преди 6 години

и силиконови отпечатъци ще започнат да си правят, те тези търтеи се вижда, че не работят, а само се облагодетелстват

2

Смях

преди 6 години

И какво ги спира да си разменят картите и да гласуват с 5 едновременно?Това в БГ, ще наметят начин да преметнат системата. Няма са се учудя ако има дни с гласували 100% а се окаже че е било празник или отпуска и НС-то затворено.Държава цирк.

1

Анонимен

преди 6 години

Да се въведат гласуване с пръстови отпечатъци. Много апаратчета се освободиха от болниците. Нека дадат пример за коректност народните представители.