9

Анонимен

преди 6 години

Аз също не разбирам какво значи "това са счетоводни загуби". Ако счетоводството ти не излиза, значи някой е крал, та се е късал. Освен ако няма предвид, че това са нереализирани печалби. В който случай съвсем основателният въпрос е - защо ти е да държиш директор, който води предприятие към загуби. Обикновено целта е да се излиза на печалба. Имаше изнесени много нарушения, огромни изплатени хонорари (нереалистични и миришещи на процент за ръководството),НДК е напълно запуснато, за какво говорим?

8

Счетьо

преди 6 години

До ЦецоТой знае, ама ти дали знаеш? Като ти гледам "разсъжденията" стигаш само до ниво "дал Кольо-взел Кольо"...

7

Анонимен

преди 6 години

Това "НДК" СТОЕЖА МУ ТРЪГНА С ФАЛ. Яко се краде още от соца и до ДНЕС.Решението е западен модел. Твърд договор с гаранция за изпълненото . ПРЯКО НА СОБСТВЕНИК НА ФИРМА

6

Анонимен

преди 6 години

В България вече нищо не се прави честно и почтено. Във всяка една процедура - от конкурс по държавна поръчка, до конкурс за доцент във вузовете. Във всичко е заложен на личния интерес на някой имащ собствена теория за законност. Такава държава няма как да просперира, защото тук всичко предварително е обречено. Дори и законите от социализма се оказват по гъвкави и справедливи от сегашните уж съответстващи на европейското законодателство. България загива това е!

5

tonazi

преди 6 години

Може ли да повдигна въпроса На интелигентните Потребители на този сайт.Какво се е направило в България за 27 години Без да се открадне Без да има корупция без да има плащане под масата И в Последствие Да се намесва съд и прокуратура.Докога питам аз и вие потребител и интелигентни на този сайт и вие български не интелигентни на граждани!!!

4

Цецо

преди 6 години

Този специалист изобщо знае ли какво е счетоводство??? Там няма виртуални пари!!! Защо не обясни как за две години са се натрупали над 17 милиона счетоводна загуба, а ни говори глупости??? Явно е сред тия, които са я натрупали!!!

3

1221

преди 6 години

ВИРТУАЛНО НИ ОБИРАТ

2

888

преди 6 години

Що е това виртуални пари? Загуби 9млн. после 8 млн. не разбирам.

1

Закривай тая държава

преди 6 години

Казусът "ГЕРБ" - гербава неадекватност