20

ромите

преди 6 години

те гласуваха за БКП а сега народа плаща!

19

цената

преди 6 години

До Браво Асеновград!Дойде време разделно БКП да плаща на своя червен електорат от роми!

18

попо

преди 6 години

Заплатите им вдигнете

17

Атлас

преди 6 години

Очевидно е че полицийката ни има нужда от едно хубаво прочистване от военните.......

16

Браво Асеновград!

преди 6 години

Подкрепям ви напълно.....но с едно не мога да се съглася...Когато възникне проблем,то първо трябва да се отстрани причината и следтова следствието. Сега вие се борите срещу следствието,а причината си обикаля Европа за наша сметка,прави си екскурзии и се укрива зад държавни ангажименти.Проблемът няма да се реши по този начин.На рака трябва да му се отстрани първо главата и после метастазите.Така само се прелива от пусто в празно. Не винете полицаите. Те изпълняват заповеди.

15

Анонимен

преди 6 години

Е този комисар така брутално лъже.......

14

Анонимен

преди 6 години

НаШта полиция Ги пази!!! По-високи заплат искали некадърниците! Предатели! Да гният! Протест щели да правят! Когато трябва да подкрепят хората-те ги бият, после искат съчувствие! Некадрници! В моя град най-големите неможачи станаха ченгета, но това е във всеки град явно!

13

до 20

преди 6 години

Последните избори показаха гласуване по етноси, много добре се видя че най-много гласове от роми са получили ГЕРБ. Така че не знам дали са гласоподавателите на Корнелия.Въпроса е друг, че имаме случаи много и с по 13 деца и баща им взима 1500лв детски, а половината от тия 13 вече ще се женят, не спазват законите, *** от където минат, по голямата престъпност идва от тях. В махалата няма 1 дърво или скамейка, сградите в розово лилаво ужас, Дания Швеция и Норвегия забраняват роми от БГ да ходят

12

Анонимен

преди 6 години

"Притеснявам се, че в тези протести участват хора, които не са от града"Мен ме притеснява че облечени с власт хора се опитват да върнат крепостничеството и да оставят шведите да ни тероризират безпрепядствено!

11

чичо Гошо

преди 6 години

Полицаите са само следствието.Основния виновник са ГЕРБ които по нареждане на чичко Сорос и САЩ систематично мачкат българите.За да се смени политиката и отвратителния и циничен план Ран-Ът трябват нови хора със морални устои,а не европендери.

10

Анонимен

преди 6 години

Ейййй разбутахте на *** гласоподавателите....Ще ви дърпат учите от Позитано. Партията майка не забравя!

9

Анонимен

преди 6 години

на полицаи не вярвам !

8

Men

преди 6 години

До МВРТака е, браво на милицията, за пореден път успешно предпази безценния тъмнозелен електорат! Интересно къде си мандахерцат макарите като бият бледолики, *** тва не е толкова важно. Те бледоликите само трябва да бачкат и да плащат 20-те заплатки на полюцията.

7

до мвр

преди 6 години

ясно ли е: няма да ти увеличат заплатката, щото вместо да си я искаш от тия..., ти ги охраняваш! Те ти я подяждат! Схвана ли сега, или още да обяснявам , като на милиционер?

6

Данъкоплатец

преди 6 години

Полицайчета, за какво щяхте да протестирате? А, да, за още и още парички от мен, нали? Тц, не искам да ви храня повече!

5

аве

преди 6 години

БОКО КЪДЕ Е, ДА СЕ НАМЕСИ? "ПРЕЗИДЕНТЪТ" КЪДЕ Е?

4

Оруел

преди 6 години

Жандармерията вместо да бие тези които им плащат заплатите, да бие тези ,които заради тях не им вдигат заплатите и живеят като *** на наш гръб. Една операция респект в цяла България в гетата на всеки два месеца е достатъчна за мир и спокойствие!

3

...

преди 6 години

Ей така се отклонява вниманието от "случая Боршош" и новият заем от 200млн

2

Либералист

преди 6 години

това е целта на руската икономическа окупация в България .... роби който да им купуват на безбожни цени енергийните им ресурси!

1

Анонимен

преди 6 години

Всеки ходи с по два телефона , пълно с журналисти и къде е видеото на което полицията бие някого?