53

Васо

преди 6 години

А всичкото това главоболие се решава много просто. Не давайте на рома доход от просия, събирайте отпадъка от домакинството разделно и по европейски, вършете си черната работа сами, или с помощ от приятели. Гласувайте масово, за да обезсилим техните гласове.И най-вече притискайте държавната администрачия ежедневно, ежечасно и ежеминутно да си върши работата. Всичките беди с ромите идват от собственото ни безхаберие, добрина и малодушие.

52

Анонимен

преди 6 години

до 79 скънка, ти от Марс ли падаш? Как се интегрирва диво животно? Кой им пречи да се образоват? Не ги допускат до българските училища ли?

51

скънка

преди 6 години

Ако ромите бяха интегрирани, с добро образование и занаят, те биха били независими и щяха да имат по - големи претенции. Политиците умишлено ги поддържат така, защото дръж някой гладен 1 месец, след това за три кюфтета с гарнитура ще гласува както кажеш.

50

Dies Irae

преди 6 години

Искат се няколко прости неща. МВР да почне да си върши работата! Промяна в закона - премахване на условна присъда, като си виновен не затвор, а трудов лагер (гражданите не са длъжни да те хранят за това, че си нарушил законите), промяна на помощите - достъп до държавните системи и помощи само ако плащаш данъци (като не си внасял не трябва да ползваш) Позволете на МВР да ползват оръжията си когато са 6 на 150 и държавата после да застане зад тях, че са изпълнили задълженията си и това е!

49

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕ как кой? То не се ли видя. Оня прекупвач на гласове, Манол някой си от БСП посред нощ е заплашвал прокурор за да го накара да прати жандармерия да пази *** му клиентела и гласоподаватели. Какво повече ти трябва за да ти стане ясно за какво иде реч. По големи майцепродавци от БСП(к) няма.

48

Анонимен

преди 6 години

Никой не иска неглижиране на ситуацията в случая. Просто е нездравословно да се поддадеш на емоцията, да хванеш тоягите и да биеш всичкото ром, което видиш по пътя. Ако ще го правиш, поне преброй до 25. България действително не е добре подготвена за сериозни вътрешни конфликти от такова естество. Подсказка - сред ромите винаги има "лидери", които дават шилата за агресия и нападения на останалите. Достатъчно е да се знаят те. Разбира се, няма да се разправиш с тях на стихиен протест ;)

47

Некъф луд

преди 6 години

Като трябва да пазите Българите пращате 6-*** полицаи, а като трябва да пазите махалата пращате цял батальон жандармерия. Най големия парадокс в ситуацията е, че пазите тия които ни източват социалната система, а тези които плащат данъци за да получавате заплати, господа полицаи, не ги пазите.

46

Така е

преди 6 години

Лъжлива новина. Никакъв щурм на махалата не е имало.

45

asd

преди 6 години

Организирани, платени протестиращи би казал бат. Серго...

44

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 248 Как кой плаща? Сорос.Още ли не си разбрал? Хи, хиии..!

43

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали някой е писал,но сега наглостта и безобразията на стария внос ще станат още по-големи,защото беше демонстрирана явно защита за тях от полицията и толеранс към престъпността им от държавата!Позволяват си всички тези безобразия,защото държавата толерира и защитава стигналата колосални размери наглост и престъпност на този етнос!След поредната демонстрация на липса справедливост от страна на държава и защита на престъпното племе, може да очакваме ,че се смятат за недосегаеми...

42

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, някой си играе яко с етническата карта в ръце и този някой не мисли доброто на България. Протестите и възгласите няма да подобрят положението. Ще се съборят като резултат няколко ромски къщи, и ромите ще се озлобят допълнително, агресията и наглостта им няма да намалеят, а ще се разрастнат. Този протест трябваше да бъде забранен, а провинилите се роми - мирно и тихо да бъдат арестувани и да си получат заслуженото. Това трябваше да е печатът на държавата. Вместо това се създава хаос.

41

Анонимен

преди 6 години

Абе толкова ли са прости и слепи хората и у нас и навън, че не виждат как са вкарвани в режисирани филми ?!За 28 години, не се ли научихте да виждате "активното мероприятие", които ви спретват кукловодите (схемите са им едни и същи) и да се научите да задавате простичкият въпрос - "кой има интерес?" Ама това са толкова очевадни неща, че не знам как продължават да се връзват толкова много хора, на номерата на братчедите, които в сектатата си гонят "пътя към светлината", каквото и значи това ! :(

40

Истината

преди 6 години

От 28 години проблемът е, че държавата не прилага закона, а когато го прилага, не го прилага, то го прилага избирателно - не към всички. Основното е държавата да прилага закона винаги, а това 28 години не става. В момента за подобни престъпления, държавата прилага закона примерно при 1 на 1 милион случая, като хората след като разбраха, че държавата нищо не прави, престанаха и да сигнализират в МВР и сега МВР се хвали с "повишена разкриваемост", а всъщност разкриваемостта е спаднала доста.

39

Анонимен

преди 6 години

Пред болницата имало 150 .....А защо няма 150 арестувани? Така ли си върши работата МВР?

38

Анонимен

преди 6 години

До КатегориченРешението е държавата да си изпълнява задълженията, а те са да прилага закона ЕДНАКВО ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ !!! Точно от безхаберието на държавата и управляващите сме на тоя хал. Крайно време е и да се спре с това раздаване на помощи на калпак до живот за цели фамилии, които нямат ден трудов стаж и имат по няколко присъди /и пак са на свобода/. Нужен е ефективен закон и спазването му. Нужно е подоходно облягане, изискване за задължително полагане труд, ограничаване на възхроизводство

37

слейър

преди 6 години

Не че защитавам полицаите, но системата нарочно така я направиха- полицай ако пребие /или застреля престъпник, разбирай " ***"/ го чака военен съд и затвор. Затова и шефовете на полицаите им нареждат да не "закачат етноса" и това е обществена тайна. Така че по отношение на ... полицията е с вързани ръце от закона. Лошото е, че е с развързани ръце към българите- такъв е планът Ран-Ът и той се изпълнява безпогрешно от 27 години насам!

36

Анонимен

преди 6 години

Таз полиция сегашната е гола вода отвсекъде. Да се връща по скоро бай Тодоровата Народна милиция.При Тошо имаше ред, законите важаха и се спазваха от всички. Народната милиция беше повечето пеша тук таме с Москвичи и Жигули и си вършеха работата. Не съм чул милиционер да стачкува, а сега полицията всека година по 1-2-3 пъти.

35

нов

преди 6 години

Това е бъдещето на България - тези пребити хора работят, за да могат да осигуряват социалните помощи на озверялата нападаща ги вълна.

34

Саня

преди 6 години

За пореден път престъпниците са определят като "жерти" и са строго охранявани от полицията. Къде бяха полицаите по време на жестокия побой пред болницата. Как родителите са имали време да стигнат до там, за да спасяват децата си, а органите на властта липсват на мястото на инцидента?! Защо никъде не прочетохме за ролята на "Закрила на детето"? Дейността им не включва ли насилието над деца!