73

Vania todorova

преди 6 години

До АмериканNapravo si e terorizam ne huliganstvo

72

Vania todorova

преди 6 години

До Махмуд АгаVkoqto i durjava da otide6 po dale4e ot zatvora nqma da stigne6!

71

Американ

преди 6 години

"обвинение за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм" - а защо не нанасяне на телесна повреда на двамата ударени с камъни? И малко пандиз?

70

До 71

преди 6 години

Пич, два- три дена това беше основна новина във всички медии и маса народ изказа неодобрението си. Май ти е къса паметта,щот не беше отдавна или не ти се връзва с хелзинското мнение.

69

Румен до 75

преди 6 години

Сигурно носи нечии куфари на сбирката на Г-20/тази година е Г-19,щот бразилския президент е обвиняем за корупция /.

68

Анонимен

преди 6 години

Когато правосъдието в една държава не изпълнява задълженията си по спазване на закона, то те се изземат или от гражданите или от престъпниците. Да се надяваме да са гражданите.

67

НИКОЙ НЕ СЕ ПОКАЗВА

преди 6 години

ОСВЕН ВАЛЕРКАТА, САМО НА НЕГО МУ СТИСКА, А ОНЯ ДЕТО ОБИЧА ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ СЕ Е СКРИЛ КАТО ЛАЛУГЕР В ДУПКА .

66

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Това ли е правовата държава? Това ли е демокрацията? Полиция, жандармерия, политически партии, власт, правозащитни организации, всички защитават онези, които живеят на наш гръб. Не мога дори да изразя мнение, защото *** /разбирай цензурата/ ще го изтрие. А иначе говорим за свобода на словото, на печата, на личното мнение. Истината е, че диктатурата е по-голяма от всякога. Защитават се интересите на гейове, лесбийки, турци, роми, но в същото време се мачкат българите и то какво мачкане.

65

Анонимен

преди 6 години

А така, полицаи. Пазете махалата да може електората на ГЕРБ да е непокътнат и утре да пребие/убие/ още някого.

64

вяра

преди 6 години

стига социални помощи за недаващи нищо на дъ ржавата, стига терор надбългарите, да вземе думата оная Ана Джумалиева от комисията за защита от дискриминация, една ненужна комисия, има съд за тези неща.Колко процента отпенсионерите по болест-инвалиди са роми?Слава на българите от Асеновград, ние сме с вас.

63

сайта на actualno

преди 6 години

Почти паралелно обаче с казуса в Асеновград се случи и нещо друго. "БГ деца" - момичета на 15 и 16 години, нападнаха съпругата и дъщерите на зам.-главния мюфтия, защото са мюсюлманки. И по тази тема има гробно мълчание. По тази тема Валери Симеонов не се изказа, не даде пресконференция, не отиде да търси сметка на виновните. По тази тема никой не се събра на протест. Вероятно, защото е по-лесно да осветляваме единствено случаите, когато сме жертви, а когато сме агресори - да мълчим.

62

Темида

преди 6 години

И ся ще се откажат всички за 2 дни. Като Катуница.............*** народ сме

61

????

преди 6 години

И питам тук, защо полицаите искат увеличение на заплатите си?

60

Анонимен

преди 6 години

Как така не можело да се интегрират и нямало работа ? - я управляващите да се огледат хубаво и да обиколят България да видят колко много работа има да се върши.Навсякъде е такава разруха - то пътища ,тротоари,градинки и каквото и да погледнеш е за ремонт.Може да няма нито един безработен ром.Трябва да се протестира пред НС - ама яко !

59

ognyanz

преди 6 години

Докога журналистите ще наричат "деца" участниците в конфликта, след като са на 18г. и нагоре. Така се неглижира случая като "детска работа".

58

Анонимен

преди 6 години

Мълчанието на тавариш Сидеров.Министъра на отбраната Краси и той тих.

57

Анонимен

преди 6 години

Политиката на нашите сервилни политици е ясна- обгрижване на мързеливите и крадливи ц..ни за сметка на работещите данъкоплатци! Защото така си имат сигурен електорат и защото Европа иска така. Но ние осигуряваме заплатите на политици, администрация, военни, полицаи!? Нищо, че ние осигуряваме БВП на България! Но като ни писне и тръгнем към Терминал 2 ромите ще погрижат за всичко! Нали?

56

Анонимен

преди 6 години

От първият път познаите ,Кой е спечелил изборите в маалата ? Разбира се Граждани за Европейско Развитие на България. Със съкрушително мнозинство .

55

Асеновградчанин

преди 6 години

До АнонименЕг, ***! Асеновград е най-българския град! Виж колко хора излизат да си пазят земята и традициите! ***!

54

Махмуд Ага

преди 6 години

Ми то с камъни щото иа камъни .Като свършат камъните ще ми хвърлят кууура .Защо има камъни питам ? Колко време живе българин със камък в главата ?Нова дисциплина е това ...