127

ponti

преди 6 години

Ако бях на бб щях да съм вашият Ердоган! Няма по-лесна нация за манипулация от българската... жал ми е.

126

Aнонимен

преди 6 години

Обществена тайна е,че Алфа рисърч са обслужващата агенция на ГЕРБ,или една от обслужващите ги.Не е зле шефката на тази агенция,която има слабост към вожда да влезе пооне в няколко сайта,за да получи информация за "обичта" на народа към пожарникаря-премиер.

125

Анонимен

преди 6 години

Шкембе войвода на 3то место е класиран.Порнографията продтлжава.

124

Анонимен

преди 6 години

Естествено,първи .Б.Б си плаща за да се свежда тази информация, за простолюдието.ТВ,медий ,всички работат за него и Герб.Иначе пари на найси.

123

Хм

преди 6 години

Борисов първи с 31%,Каракачанов втори с 28%,Нинова трета с 27%.Интересно на кое място е Радев с 57% одобрение??????Апропо всички от тройката са отрицателен баланс одобрение/неодобрение.....

122

Вица на деня

преди 6 години

Когато една лъжа се повтаря многократно,в очите на наивниците,тя се превръща в истина. Трябва да се спасява имиджа на Боцооглу от време на време,тъй щото мина всички граници.Примитивизмът и простотията на някои нашенци, напълно ще унищожат родината ни. Простотията не мори,тя убива.Алфа Рисърч си е получила възнаграждението за лъжата.... Времето е пари,а всички знаем,че КОЙТО ПЛАЩА,ТОЙ ОПРЕДЕЛЯ ПЪРВАТА СИЛА И ПОЛИТИК 1.

121

anonimen

преди 6 години

Платени от герб социологически проучвания !!!!! Не вярвайте на изнесената от тях информация !!!!!!!

120

ponti

преди 6 години

...да не почвам т.н. "комунисти", то там от кой да почна и къде да свърша-всичо с много малки изключения (основно от последната генерация) е ТОТАЛНО компроментирано! Потомсвени велможи и апаратчици, манипулатори, приватизатори, скрити зад "социалистическата идея"! Не по-малки престъпници от демократите на прехода, да не кажа и по-големи, предвид наследствената обремененост... Всичко е за разстрел бееее!

119

Анонимен

преди 6 години

То затова се назначава администрация за да се бори с администрацията,за да има кой да гласува за тиквата и ГРОБ.

118

ponti

преди 6 години

Каква връзка има Младен Михалев с Цветелина Бориславова? А Цветелина Бориславова от къде познава бб? Има един дъртак дето знае всичко (е, не само той), но никой не рови там... защо? бб бил ли е на повикване на тези хора за да им купува вестници и цигари, Батко Венци не е ли инициатор на Ъбсурдната идея (по онова време) да съберат пари и да го направят Гл. Секретар (предвид създалата се симпатия между бб и цара) за да станат всесилни? Митко защо го заровиха "килърите" въпреки, че взеха парите?

117

Анонимен

преди 6 години

Бибитко с 31 % одобрение- политик 1. А Радев с 57 на кое място е?

116

ponti

преди 6 години

Ако някой е запознат, кой е направил бб Гл. Секретар и го е вкарал в политиката (не говоря за Сакса, той е "клиент') да се сети и да ми каже, къде са тези хора, каква наказателна отговорност са понесли за доказани престъпления, някой (пр. Комисията Кушлев) да им е предявил обвинения за незаконно придобито имущество или нещо подобно???? А те все още са едни от най-големите тарикати в държавата - бившите СИК-аджии....или поне живите от тях.

115

Анонимен

преди 6 години

Че кой му е учител та да не е първи......Интересно, че всеки който питам не е гласувал за ГЕРБ, а са победители!

114

ponti

преди 6 години

Малко от вас имат трезвото съзнание и политичската осъзнатос да направят правилните изводи - видя се на поредните избори. Мислете, сравнявайте, разсъждавайте! Това, което ви се предлага е *** посипана с пудра захар! Силата е в НАРОДА и по конституция и по същество!

113

ponti

преди 6 години

до коментиралите моя коментар:Не се заблуждавайте, драги ми смехурковци, че съм някакъв "червен" враг на бб. Аз съм враг на статуквото! Това статукво, което докара Родината ми до това дередже. В този кош слагам цялата "политическа класа" на "прехода" без изключения - всички са за разтрел - тези, които се изявяват като "лидери" на съвремието, както и тези, които вече са в сянка и дърпат конците под зелената сянка на натрупания долар от прехода! Нужен е тотален катарзис и ново начало!

112

Карма

преди 6 години

Посипахте сол в раната на червените ***!

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен126-------------------------------------Прочети книгата "Бивши хора" .Да видиш геноцидът извършен от комунистическите *** над целокупния народ след девети! Всичко подплатено с документи!

110

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА Извършиха го бившите и настоящи агенти на ДС /респективно на КГБ/, които управляваха държаватаАбе Странджа, абе умнико, та нали ако бяха комунистите и ДС/КГБ можеха да го извършат и преди десети! Нали 45 год. те управляваха , пък маса заводи, ферми и пътища се направиха. Не си ли разбрал , че това го извършиха изпуснатите от Белене бивши крадци от царско време. Помагаха им некадърниците партийци , които никога не са били комунисти , а най-обикновени нагаждачи и кариеристи.

109

Анонимен

преди 6 години

Понти , сънувах че ББ е умрял внезапно и Фандъкова заема местото му Много пъти са казвали че ГЕРБ ще загуби поредните избори и след това ще изчезне като НДСВ А пък то - всеки път в нощта на изборите гледаме бсп да мънка и да се оправдава с ниското ниво на Дунав за поредният народен шут в червените им угоени *** ...Според теб кой ще спечели следващите избори /пак/ ?

108

Охоо

преди 6 години

Ponti май ти е слабо възпитанието или си пропуснал част от него. Но няма лошо, сега в България това е на почит! Само не забравяй, че ако ББ умре може да стане като Сталин или Ленин и култа към него да изстреля ГЕрб още няколко мандата подред. И тогава, мили ми Андрешко, какво правим с възпитанието ?!?