147

anonimen

преди 6 години

хахахахахахахахахахахахахаха !!!!!! *** от герб

146

venix

преди 6 години

*** народ - слаба държава! Напълно си заслужаваме съдбата!

145

ognyanz

преди 6 години

Бойко има одобрение 31% а президента Радев - 57%. Кой тогава е "политик 1"?

144

Така е

преди 6 години

А какво мисли Корделка за Борисов Победителя? Я да чуем умнотии..Хи , хи ..! Много ме кефи тая Корделка бе , умна жена.

143

САМОРЕКЛАМА

преди 6 години

*** на България!От емигренти нация-народ ще ми правят!От хайдутите -революционериОт шумкарите - народна свободаОт пожарникарите - мутри НАРОДЕ!! -. събуди се от дълбок сън!

142

don

преди 6 години

Българския народ е мазохист.За 10 години управление на ГЕРБ сме най бедната страна в европа.В България нищо не може да се прави и развива икономически.Няма Белене , южен поток , не може да се развива туризма.Но за сметка на това всеки ден се тръби на й верния съюзник на НАТО и ЕС.Хората мизерстват г-н Борисов бавно но славно превръща българския народ роби.А тук социолозите го хвалят 1 в страната като политик.Имаше друг 1 г-жа Георгиева която нищо не направи за България и тя избяга

141

всичко е БКП.Докога?

преди 6 години

До *** на парчетаГарван на гарвана око не вади! Боко е кръгъл комунист - ***!

140

Дидо

преди 6 години

До Анонимен 154"Всеки с който говоря не харесва ГЕРБ. Не знам как са спечелили изборите и сега как още рейтинга им е висок."ГЕРБ спечели изборите с 16% от гласовете от възможните 6 800 000 български гласоподавателя.Главно роми, турци, българи намесени в далаверите на ГЕРБ и техните роднини, любовници . Явно не се срещаш с такива хора.Аз познавам такива, те са доволни че ГЕРБ е на власт, могат да к.радат спокойно.

139

конгачулейшънс

преди 6 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

138

ВЪПРОС?

преди 6 години

Г-ЖО АЛЕКСАНДРОВА КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ЗА ТОВА ЗАГЛАВИЕ??????? В ТЕКСТА ДРУГО СЕ КАЗВА МАКАР ЧЕ И ТОЙ Е СКЪЛАПЕН ....... ПРЕЗИДЕНТА Е НОМЕР ЕДНО ЗАЩОТО ПРОЦЕНТИТЕ СА ДОСТА ПО ГОЛЕМИ ОТ НА БОРИСОВ

137

Анонимен

преди 6 години

ББ е първи не само в БГ,а и в целия Еврабиийски съюз!Няма друг премиер,който да е толкова искрен и точен в отношението си към "родната полиция,която ни пази":"НЯМА ДА ВИ ДАМ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА БЕНЗИН И НАФТА ЗА КОЛИТЕ,ЗАЩОТО ЩЕ ГИ КРАДЕТЕ!!!" След такива думи се полага дори Бенатова да спре да пита и да затвори и устата,и предаването си!С такива като ББ стигнахме и подминахме и американците,и азиатците, и дори африканците!Явно се налага да ги пратим в Гуантанамо,Сибир и Белене!Полицията знае как!

136

Анонимен

преди 6 години

Всеки с който говоря не харесва ГЕРБ. Не знам как са спечелили изборите и сега как още рейтинга им е висок

135

Анонимен

преди 6 години

ситуацията в България все повече заприличва на тази от преди 89г.

134

НАП

преди 6 години

Няма моста Силистра Кълараш! Парите от програмата? Няма ГИ? Опашки от ТИРове? МАФИЯ???

133

Щирлиц

преди 6 години

Патриот-мутра-комунист-патриот.....и така до края на света!

132

Вангелия

преди 6 години

БОКО,невероятен си! Все строител на БЪЛГАРИЯ!!! А като си спомниш??? Моста БОКО!!! Силистра- КЪЛАРАШ??? Изпапа ли парите БОЙКО? Няма МОСТ??? ЗАШоо?

131

.........

преди 6 години

Всичко би се срутило, ако изведнъж вожда падне.. Колко сеир ще гледаме тогава, не е истина!

130

Комунета на парчета

преди 6 години

БРАВО БОЙКО! МАчКАЙ КОМУНИЗИТЕ!

129

Анонимен

преди 6 години

Само да попитам политика 1 на България защо в Румъния заплатите са с 50% по-високи от нашите?Защо господине в Румъния са събрали 500 милиона ЕВРО от корумпирани чиновници,а в България само 17 милиона ле-ва!

128

Браво за ГЕРБ

преди 6 години

На избирите се видя, че наистина ГЕРБ и Борисов са по-харесвани от другите.10 пъти поред бият на избори всички останали.