15

Анонимен

преди 6 години

Жената е от гоцеделчевските села,завършила е Пловдивския университет-специалност Българска и френска филология(т.е. българска,защото на втория език като цяло не се набляга),парадира,че знае три езика-български,френски и английски,омъжена е за Габриел Франсоа,който цинично я лансира.И благодарение на него е специализирала уж във Франция,има измислени сертификатчета.Боко Тиквата я е наредил като евродепутат от ЕНП,съпругът й-близък до Жозеф Дол-който им е кум и оглавява ЕНП.

14

Препаратопиец

преди 6 години

Браво на жената, а рубладжиите да продължават да трупат рубли като я хейтват, утре да имат за закуска, баничка и кафе. Темпо, темпо казах!

13

густав

преди 6 години

как е как е червени кратуни.ревете ли ревете ли.споко никой не ва евава в калабалъка.герб пак ви го сложиха четвъртит.ай у лево .и да триете неудобни постове все тая правете като вятъра

12

Анонимен

преди 6 години

Английски може и да не знае, но с френският се стига далече. Завършила е езиковата. :) Ако нашите политици имаха топки щяха да скръцнат със зъби на Брюксел, че изискването да предложим Бена е сексизъм и дискриминация. Възможно е да имаше много подготвени кандидати от мъжки пол.

11

Perdono

преди 6 години

Моля пояснете коя е тази жена,какво образовение е завършила,къде е работила и други такива неща.Все пак е редно като ще представлява България хората да са запознати с биографията и.

10

Анонимен

преди 6 години

Гошеееее!

9

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Боковите...калинки край нямат...пробиха и в Брюксел.

8

Анонимен

преди 6 години

стига с тая мъжката, не искам повече да я гледам, не е много за гледане, разбрахме, че има тлъсти връзки в Брюксел, стига вече, днеска само 5 статии за нея, досаждате вече

7

Анонимен

преди 6 години

така се става комисар с духане далеч се стига

6

Анонимен

преди 6 години

Юнкер какво разбира от компютри и програмиране и електроника, че да одобрява таз калинка?

5

Анонимен

преди 6 години

Тая става за продавачка на дюнери.

4

Смешно

преди 6 години

Чуйте я как говори английски на афера.бг. Смех, ГоУем смех

3

Повече от стокиране

преди 6 години

Нова афера свързана с недвижими имоти и властови действия около българската кандидатка за еврокомисар Мария Неделчева Габриел разкри Биволъ. , нейният брат Борис е успял да се сдобие с голям апартамент в София в Комплекс Дианабад Резидънс на ул. Пимен Зографски в кв. Дианабад . И в момента там се продават свободни апартаменти. Цените се движат средно около 1000 евро/м2.Борис Неделчев обаче купува апартамент от 82 кв.м. Декларираната цена е 39 000 лв или 237 евро на кв.м.

2

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ избира дегенрати.. Тази мома която се е дала чужди топки.. Не е чела .. Даваш ли даваш Балканджи Йово ... на турски т.ешаци

1

SUPER

преди 6 години

BEST WOMEN OFF R.B.G.