35

Анонимен

преди 6 години

Гледам биографията й на страницата на ГЕРБ-ЕНП: английски език - C1 (свободно владеене) ?!?!?!?!?! Руски - B1/2. Чувайки я как говори английски, не мога да си представя руският й на какво ниво е. Като цяло биографията й изобщо не блести, а е на изключително висок пост в сфера, за която няма компетентност. Със сигурност има много по-подходящи хора за позицията.

34

аман

преди 6 години

Да е жив а и здрава ограбват около 2 000 000 000 евра годишно за да издържат наркоманите от Брюксел ..ЕКсперти да докладват какъв точно пси активатор е поела тази мадама ..Автоматизирани системи създавани от години я приемат за" УНикално излъчваща" ..ВИжте специфично обемно излъчващо поле от тялото и на около доста метри от пси активаторчето..

33

Анонимен

преди 6 години

С тоя врат трябва да кара само коли с шибедах!

32

Активист на БКП

преди 6 години

Това момиче е завършило хранително-вкусова промишленост.Може да е шеф на цех за лимонада ! Всички други тапии и спецификации ,които притежава са благодарение на членството и в ГЕРБ !!! Това е България на ГЕРБ ...

31

Анонимен

преди 6 години

Вижте видеото към статията "КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА АНГЛИЙСКИЯ НА НАШАТА ЕВРОКОМИСАРКА?". Имаше специалена акцент - споменаване на човек с арабско име, вероятно за изглеждаме достатъчно политкоректни. А тя не изглежда да има познанията по английски, за да напише речта си. На мен ми напомня на английския на Борат :) Нивото на английския на Фики е сходно и спокойно можеше да предпочетем него. Но друго си е да пратим "кумицата" на еврономенклатурата след "снахата" на комунистическата номенклатура ...

30

заразата

преди 6 години

До АнонименЕС е заразен от болшевишки евреи!!! Коминтерна надделя!!!

29

уникум

преди 6 години

До ЧИФУТИБългари ли сме или евреи?????????

28

ЧИФУТИ

преди 6 години

До ЩирлицЕВРЕИТЕ ПАК НАДДЕЛЯХА!!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Вчера кумът й я похвали, значи наистина е била много добра на представянето. Всички тези хвалебствия ми напомнят на номенкларурата при комунизма. Фараж пък беше назначил жена си (германка) за сътрудник в ЕП, докато се бореше срещу него. Шуробаджанащината си процъфтява в ЕС. Да живеят другарите европолитици и техните роднини!

26

Анонимен

преди 6 години

Щирлиц, много се радвам, че не я харесваш. =)

25

Анонимен

преди 6 години

Едно време,таквиз изпълнителни зубърки трудно се добираха за председатели дори на комсомолските организации по местоучилище,а сега ги правят без проблем еврокомисарки!! :-)

24

Анонимен

преди 6 години

Важен ресор - цифровизация, върви много с полагане на асфалт, тиквонапояване и тигроугояване

23

Анонимен

преди 6 години

На тая английският и е "Па'и сЪ брат ми".Френският не съм чул но едва ли е по-добре.българският и е като на провинциална комсомолска активиска.Ако това е нивото на ЕК...........то тогава ЗАКРИВАЙ!

22

Латев

преди 6 години

Крадливата сврака с двата крака... и дългата шия, като на заклан петел!

21

А дано ама надали!

преди 6 години

"Разбиха Мария Габриел заради скандално ВИДЕО! Кандидатката за български еврокомисар говори на английски с ужасяващ акцент"Не всички медии са ***.

20

Анонимен

преди 6 години

До Повече от стокиранеТова, което съобщаваш, изби рибата.Но не е безпрецедентен случай. Напоследък често чуваме подобни неща, уви!

19

До Perdono

преди 6 години

Знаеш ли какво е нивото на онези, които са учили бълг.филология в Пловдивския университет? Виждах една такава в БАН, в институт, в който се изисква образование по история. Дори беше защитила дисертация там.Не коментирам невъобразимите глупости, които чете на една конференция, навлизайки в тематика, от която няма хал хабер, също и нахакания тон, и скандалджийските провиквания, с които отговори на уместните,учтиви забележки на колеги, с цяло поколение по-възрастни от нея.Та по тази съдя за онази!

18

Анонимен

преди 6 години

Прилича на мъж с перука е. Пу-пу.

17

Анонимен

преди 6 години

До PerdonoМоля пояснете коя е тази жена,какво образовение е завършила,къде е работила и други такива неща---------------Станишев кой беше, какво беше завършил, къде беше работил навремето?Да припомня ли?Бивш руски гражданин, с пресен български паспорт.Завършил история със специалност униформите на РККА.Без нито един ден трудов стаж.

16

Да реве, който ще!

преди 6 години

До густавНямам нищо общо с червените.Но продължавам да се питам, защо никой не анализира изявленията на тази жена, че действа според това,какво са й казали "гласовете, които чува в главата си" и че е убедена, че е месия?От нашенска гледна точка, няма нищо странно.Ние имахме академик, който беше без висше образование.Фризьорка беше зам. министър. Снаха на Политбюро не миряса, докато не застана начело на сините /и файда нямаше/.Защо да не е еврокомисар и някой, който чува гласове в главата си?