18

Анонимен

преди 6 години

ЕС не е виновен за това, че имаме невежи и корумпирани управляващи

17

Анонимен

преди 6 години

До ГюнтерДа не БКП да са били в ЕС когато фалираха България ?!

16

Гюнтер

преди 6 години

Гавра с възрастните хора..Гавра!СРАМ И ПОЗОР!Да ви на евро****кия съюз и на всичкото!Пфууу!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)Питай Луканов и БКП що към 1989 г пенсионни фондове нямаше. Питай Виденов как се обезцениха спестяванията и колко кредитни милионери се появиха.

14

Анонимен

преди 6 години

Разделяне на социалните плащания от пенсионните, преизчисляване на всички пенсии в зависимост от приноса за системата. Социалните да си се поемат изцяло от държавата. Инвалидните в зависимост от приноса + добавка от държавата.

13

(-_-)

преди 6 години

Kak стана така, че все няма пари? Къде отидоха парите от приватизациатя, къде отиват парите от концесиите, от митниците, от ддс, акцизи, бандероли и прочие? Защо българските пенсионери са смачкани и не могат да си позволят едни достойни старини?200 - 300 - 400 лв. как въобще е възможно човек да живее с такъв приход?

12

Анонимен

преди 6 години

Е сега да попитам, как да не се осигурява човек на минимална или на четири часа?

11

Така е

преди 6 години

Да ме извинява "социалиста" Георги Гьоков , но правителството никога не е обещавало незабовно увеличение на МП на 320 лв., а сле 4 г. в края на мандата- А тези с мах. пенсия от 930 лв. да не реват.Вземат два пъти МРЗ.Срамота.

10

Анонимен

преди 6 години

И за това младите хора заминават. Нищо лично към вземащите минимална, но това е пълна дискриминация на другите пенсионери! Нали се сещате, че това дебалансира системата и то за години напред, тъй като всяко ново увеличение на пенсиите ще се смята като процент от парите които вече получават.

9

Анонимен

преди 6 години

А пенсийките на полицайчетата кога, та те вземат само 910 лв плюс заплатка от 1500, а на дансаджийчетата 910 пенсийка плюс 3000 заплатка, а на прокурорчетата, а на съдийчетата, а на депутатчетата? Ми те сичките тия ще умрат от глад, бе.

8

Елемаг

преди 6 години

Само да допълня.Не съм от Ловеч,но вече този град е 37 000 човека.Всички икономисти искам да ги чуя,как разсъждават по микро и макро икономика по този въпрос!!Не тия в София по институтите "за пазарна икономика",другите,нормалните икономисти!!Ако са останали такива въобще!!

7

скачач

преди 6 години

Като прочета "скача" и се чудя кой ги измисля тези термини!

6

Даола

преди 6 години

Цялата пенсионна система е сбъркана / умишлено/.Най-пагубното действие беше извършено от правителството на Иван Костов - намаляване на процента / справка интернет/ Вторато престъпление беше извършено от първото правителство на ГЕРБ - три поредни години.

5

Елемаг

преди 6 години

На червено сте отдавна.Градовете тази година са страшно безлюдени.Нито има работници по морето,нито из цялата страна.Няма кой да внася.Кажете истината!!Стига сте приемали популистки.Бюджета издиша,здравната каса е с 400 000 000 на червено заради "шведите: и бърза помощ.Всички знаете за какво говоря.А вие горе,не знаете навсякъде извън София,какво става в тая държава.Не тревожно,всичко е стряскащо опасно!!

4

Анонимен

преди 6 години

Това е гавра, мили хора, гавра. За тая гавра ще си платят скъпо, макар и късно. Бог забавя, но не забравя!

3

дебел дупетат

преди 6 години

стига ви 60 евро на месец .

2

Анонимен

преди 6 години

социалната пенсийка ко праим ? от 118 лв на 121 . браво !

1

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕМ КОИ ЦЯЛ ЖИВОТ СА НА СОЦИАЛНИ И ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ!ОНИЯ ОТ МААЛИТЕ КОИТО МРАЗЯТ ДА РАБОТЯТ! ЗАЩО АЗ ЦЯЛ ЖИВОТ ТРЯБВА ДА БАЧКАМ ЧЕ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМ?ЗАЩО?