58

бааа го

преди 6 години

Много бре,това не можеш го похарчи!!!

57

някой

преди 6 години

А какво става с индексацията на останалите пенсии??????????????????Защо се мълчи?Преди изборите ББ се кланяше и извиняваше за ниските доходи и пенсии, но нещо много бързо забрави за това и мълчи и се спотайва!Ама и никой не го пита!Защо се увеличават само най-ниските пенсии, защо останалите са дискриминирани за това, че са внасяли осигуровки и НЕ получават полагащото им се увеличение?Защо само на тези, които не са работили?

56

Анонимен

преди 6 години

Венецуаела е на ръба на кръвопролитна и дългосрочна гражданска война .

55

Анонимен

преди 6 години

КОЙ гласува за Обединените Предатели? Дано не се случи 4 години да чакаме нови избори, но дотогава мислете!!!!!

54

соцялно слаб депудат

преди 6 години

с 100 евро ще насърчим младите хора да се трудят в България за тая грандиозно висока пенсия

53

9

преди 6 години

Какво стана,гугутки!? Къде са ви патриотите, къде са ви бсп-арите,Воленчо, герберчетата!? Едни и същи лъжи ви бутат,без значение от цвят на партията, щото цвета на всички е един-зелен! И продължавате да гласувате. Вие им давате правото да ви клатят. Да не чувам гък!

52

(-_-)

преди 6 години

Излишно е да се прави паралел между преди и сега, защото това е едно минало свършено време. България можеше да е рай на Балканите, но алчни и прости хора я унищожиха. Процесите продължават и днес..

51

Буден гражданин

преди 6 години

До ?????Не сме слепи виждаме, но какво можем да направим? А ти виждаш ли и какво предлагаш да се направи?

50

?????

преди 6 години

ох милите дядовци и баби те създадоха държавата , а сега им метнат по 100 евро цял месец да карат, на ония *** от парламента само виното на обяд му е 100 евро невиждате ли бе хора слепи ли сте или сте си зарязали и родителите на произвола на съдбата *** народ бе *** като гйон.

49

Косю

преди 6 години

Преди 30 години имахме изградено развито социалистическо общество - нямаше бедни хора, пенсионерите бяха богати и щастливи, никой не бъркаше по контейнерите и т.н. Храната в магазините беше може би най-качествената в света. Дойде капитализма уж за добро, а доведе народа до просешка тояга, хора да се хранят от контейнерите и да умират от глад и студ. С други думи, върнахме се назад в ерата на капитализма и мизерията.

48

Анонимен

преди 6 години

Еврокомисарят, ЗАЩИЩАВАЩА ЖЕНИТЕ, но не ЖЕНИТЕ ПЕНСИОНЕРКИ, получава към 20 000 месечно + 200 000 бонус-след-мандата.Предлагам в знак на солидарност и там да се органзира някакво скачане на два етапа, поне привидно да е

47

(-_-) до косю

преди 6 години

Я, поясни кое е едно и също? Какво общо има капитализма с мизерията, която наричат пенсия у нас?

46

Несъгласен

преди 6 години

Ако продължаваме​ да си траем до 2040г. ще станем малцинство в собствената си родина.Със здраве.

45

Анонимен

преди 6 години

абе при тях се явява над 20% скок, ясно е че не може от веднъж, но не е хубаво да се прави само за едните. Имаме 2 милиона пенсионери, тези които сега взимат 190 не са по богати от тези които в момента взимат 180.С този вид покачване скоро всички до едно стъпало ще взимат минималната. Трябва на всички поетапно да увеличат.

44

Косю

преди 6 години

До (-_-) "Едното няма нищо общо с другото."Напротив, едно и също е, явно не си учил за капитализма :)

43

Анонимен

преди 6 години

Това е умишлено изтребление на народа. Бройте комарите за милиони долари, но скоро няма да има българи в България, които да броите. Него..ци!

42

(-_-) до косю

преди 6 години

Капитализма няма нищо общо с нашите мизерни пенсии. Независимо от формата на управление, хората на повечето места живеят в социално общество, което предполага някакъв минимум за достоен живот. Едното няма нищо общо с другото.

41

малко смях

преди 6 години

До реалистМного ми е смешно колко си *** и хората като теб също.

40

Мутрата 4

преди 6 години

Вече почвам да се питам колко са *** БСП и дали някога трябва да се допускат на власт.БСП са пълна ***.

39

Анонимен

преди 6 години

Вече е по-изгодно да си пенсионер отколкото работник.