239

Анонимен

преди 6 години

До Анонимендаже преди викингите, ашкол сун

238

Анонимен

преди 6 години

Путин казва че е от македонска,а Карпов че е от византийска, но факт е че Кирил и Методи са говорели български и са били гурбетчии в Македония или Византия, защото няма как да не владееш българския език перфектно и да измислиш азбуката му.

237

Анонимен

преди 6 години

Какво да мислят другите,като ние самите казваме солунските братя Кирил и Методи.

236

Анонимен

преди 6 години

Българите са открили Америка! Нищо, че най-старите карти с явни и съпоставими дори днес очертания на Америка са турски...

235

Анонимен

преди 6 години

Вчера изгонихте наш спортист,назад 10 год в Нато,санкции срещу нас държите,накрая нии виновни и не уважения ? Напускате Нато и нии даваме вас по не скъп газ и сигурност :)....Яна, а ти преставаш с глупостите и получаваш така желаното приглашение.После знаеш, безплатная бутьлочка минералки и что там следует позже :))

234

Анонимен

преди 6 години

"Абе аланкоолу,дори управителя на Солун през Византийското управление е бил българин."И кой е бил той? :))))))Вика управителя през византийско управление... ми то винаги е било византийско (сега гръцко), никога не е било българско.

233

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе аланкоолу,дори управителя на Солун през Византийското управление е бил българин.Днес Солун е гръцки,няма спор за това и не може да има,но в миналото не е имало преобладаващо гръцко население в Солун,става гръцко при образуването на днешна,съвременна Гърция.

232

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...преди 13 века българите се приземили изневиделица за мъчение на днешните учени насред историческата сцена, прецапали на три сала тръстиките и набили източното емперорче с целата му войска. Наложило се тоя път да подпише и лакеите му да драснат три-четири финикийски завъртулки по пергамента, помагали им едни други марсианци, регистрирани в римската статистика три века по-рано да пазят севера, като дишали под вода със сламки (първи патент на шнорхела) и общували с преводачки...

231

Анонимен

преди 6 години

"И защо пропусна българските имена на селищата там?"Последно за Солун ли говорим или за някой друг град или село?Около Солун сме били, но никога самият Солун не е бил български. Може да е имало българи, както сега има българи в Сърбия, в Турция, в Германия, ако щеш и в САЩ. Нормално е да е имало. Все пак сме били съседни държави. Но самият град Солун, НИКОГА не е бил с преобладаващо българско население и никога не е бил българска територия. Фантастика са тия неща за българи през 4-ти век там.

230

Анонимен

преди 6 години

до 238 Ами той може да е гений, но това не означава, че разбира от история. И за сравнение нашия Топалов е на 6- то място във вечната ранглиста в шаха, а Карпов е едва 17-ти.

229

Анонимен

преди 6 години

Българите превземат Солун през 21-ви век преди Христа, от тогава започва именник на българските ханове, били сме най-напредналата нация, още тогава е имало един Хан Джонатан Асов, който е измислил компютъра. Представяте ли си, имали сме електричество 21-ви век преди Христа и сме работили с компютри. Даже има едно предположение, че Тутанкамон е българин. Слабили сме се като големи зидари и сме построили и пирамидите. За това свидетелства надписа "K Y Р" на входа на една пирамида. Също е като IYI.

228

1

преди 6 години

Карпов е между живите гении в света , вижте класацията в гоогле.

227

Анонимен

преди 6 години

Един Бербатов се изразява по-добре от нашия Топалов. За к'во си говорим.

226

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи можеш да си говориш празни приказки колкото искаш,но историческите събития и документи казват+пишат,че в Солунско е българско/славянско население и винаги е било такова,в по-ново време се заселват и евреи,но "гръцки" Солун не е бил в миналото,дори когато е бил под византийска власт,неселението не е било гръцко.И защо пропусна българските имена на селищата там?Случайно ли?Ха-ха.

225

Анонимен

преди 6 години

234 Не знам дали е ирония твоя пост, но ако си мислиш, че един шахматист е много по-интелигентен от един футболист, само защото на шахматната дъска се изисква повече акъл...грешиш тотално. Само като чуя нашия Веско Топалов да се изразява и ми е мъка направо. Толкова елементарен.

224

Ха-Ха!

преди 6 години

Сравнението на известен шахматист с футболист е много на място. В края на краищата Димитров отговори на Карпов достойно.

223

Анонимен

преди 6 години

Божидар Димитров говори че кирилицата е създадена от българина Константин, а не че Кирил и Методи са българи. Даже той самият казва, че братята са си чисти гърци, когато се скара с македонците за произхода им. Ония маллоумници казаха че били македонци, а Божидар каза че са гърци.

222

Анонимен

преди 6 години

"Независимо под чия власт е бил Солун - Българска,Византийска или патагонска,в Солун винаги са живяли българи,те се заселват там,много преди Аспарух да основе Дунавска България,някъде около 4-5 век.По-късно,често действат синхронно в боевете заедно с Аспаруховите българи или вдигат възстания срещу византийците."АХАХАХАХА!!!LOL!!!По-голям фантазьор не бях виждал в последната половин година! Викаш и Картаген е български, а?А вярно ли, че първият *** е бил българин?

221

Анонимен

преди 6 години

до 230 Прабългарите не идват от Азия- те са си били винаги тук по нашите земи. Оттук тръгват синовете на хан Кубрат...едиония към Западна Европа другия към Руските земи, а Аспарух си остава тук. Не случайно китайски историк казва на един наш историк в Китрай...Вие не сте от 1300 години държава..вие сте от поне 3000 години, защото прабългарите са били по тези земи още от тогава. А тези глупости дето ни учеха навремето по история че идваме от Азия са същите като тези че поп Кръстю предал Левски.

220

Анонимен

преди 6 години

Независимо под чия власт е бил Солун - Българска,Византийска или патагонска,в Солун винаги са живяли българи,те се заселват там,много преди Аспарух да основе Дунавска България,някъде около 4-5 век.По-късно,често действат синхронно в боевете заедно с Аспаруховите българи или вдигат възстания срещу византийците.Чак и през турско робство имената на селищата там са били български,по-късно гърците сменят българските имена на селищата с гръцки имена.