9

Ъсат

преди 6 години

Абе къде е сега Боби - разбирача пак да ръси мозък за превъзходните руски самолети? Новините все пълни със свалени руски самолети, той продължава да вади инфо и уикипедия...

8

Анонимен

преди 6 години

Поддръжниците на Кадафи не са българии, няма как да бъдат българи след случилото се със сестрите

7

Анонимен

преди 6 години

7 малиииииииииии голям шаш те тресе , напълно завършено зомбииии

6

Анонимен

преди 6 години

До До 3Ти си безродник и привърженик на страна-терорист (САЩ)! Всички тези проблеми с бежанци и тероризъм в Европа са причинени от действията на САЩ в БИ. Американците свалят светските режими, които държаха под контрол ислямистите! А в същото време са приятели с най-мракобесните режми които годишно обезглавяват повече хора от Ислямска Държава - Саудитска Арабия! Виж снимки каква е Сирия, Либия и Ирак преди и сега! Американците ще горят в ада за милионите избити в БИ!

5

Анонимен

преди 6 години

3 Много си зле горкия . Във всички тези страни хората въстанаха срещу ДИКТАТУРИТЕ , били те и светски , пак са си диктатури.

4

До 3

преди 6 години

Бих искал това да го кажеш в очите на осъдените български медицински сестри, безроднико!

3

Анонимен

преди 6 години

Може би сваленият самолет трябваше да е руски, за да си оправят отношенията със САЩ. Нали не сте забравили за това какво направиха турците?!

2

Анонимен

преди 6 години

Точно преди свалянето на Кадафи, Либия беше най-уредената страна в Африка, със здравеопазване, образователна система, високи доходи.. светска държава! Дойдоха краварите и я съсипаха. Сирия също беше така, но американците и тях съсипаха за да свалят легитимното правителство. Ирак по същия начин. Въпроса е защо го правят? Защо разбутват страните в БИ? Защо свалят светските режими, а са толкова приятелски настроени към най-ислямисткия режим - Саудитска Арабия? САЩ са терористи и ислямисти!

1

Анонимен

преди 6 години

Военновъздушни сили на Ислямска Държава - ОФИЦИАЛНО !