69

Гост+

преди 6 години

Някой продължава упорито да си търси шамарите в Сирия,... накрая ще си ги намери

68

Анонимен

преди 6 години

САЩ е агресор и военнопрестъпник. САЩ е в основата на всички терористични актове по света. САЩ е безскрупулен нарушител на мирното съществуване на планетата.Срамувам се, че България е съюзник на САЩ!

67

Анонимен

преди 6 години

Башар Асад якто е нагъ`зил опозицията в Ракка, щом мериканците се намесиха.

66

Анонимен

преди 6 години

СЕГА ЩЕ ГИ ЗАЧЕШАТ С РАКЕТИ ОТ КАСПИИСКО МОРЕ.И С РАККА ЩЕ СТАНЕ КАКТО С АЛЕПУ

65

Анонимен

преди 6 години

До нормалния българинТогава върви да пиеш хасковска вода

64

neo5

преди 6 години

Щеше да бъде новина ако сирийци бяха свалили US самолет, вие виждали ли сте каубои как избиват индианци , щото тука не е много по-различно!?

63

Нормален българин

преди 6 години

До БГ - патриотурановата руда минава през стотици центрофуги - в крайна сметка се получава 11% обогатен уран и 89% обеднен. Въпросният обеднен уран е високо радиоактивен и опасен отпадъчен продуктАбсолютна глупост Обедненият уран е много по-малко радиоактивен от природния или обогатения.Използването му за боеприпаси остава противоречив и спорен въпрос, защото все още няма надеждни резултати за влиянието му върху здравето на човека.

62

пенко

преди 6 години

Нормално е да свалиш стар модел бомбордировач с нов модел истребител ! ВАЖНО Е ДА УСПЕЕШ ДА УДАРИШ В ГРЪБ !!!

61

Ъсат

преди 6 години

До БобиАбе защо новините все са пълни със свалени руски самолети? Нали са много стока, нали в Сирия има С-300, 400, 800 и нам си кво? Нещо не се връзва с твойте теории тука.

60

Анонимен

преди 6 години

Це200/300/400 спят ли? Нали бяха заключили небето над Сирия? Нали и врабче не можеше да прехвръкне?Хахаха

59

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите нямат самолети, руснаците ще се наложи да свалят американски самолети при самозащита на бомбардировачи. Започва нов епизод от Сирийската война.

58

Анонимен

преди 6 години

САЩ използваха ИД да се бие срещу режима, сега започват да използват кюрдите да се бият срещу него. Става много интересно.

57

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, ще потвърдя казаното от теб. В Белоградчишко, а Княжевац е на 12 км от границата и слушахме експлозиите, по тревата на някои места имаше оранжев налеп, амного дървета боледуваха. След години в с.Рабиша настъпи невероятен мор - измряха много хора. Никакви радиометрични изследвания нашите власти не предприеха! Проклет да е Костов! Триклет!

56

Анонимен

преди 6 години

Ама днес Президентът Тръмп да не отпуска ,та няма Импиичмънт !Сега внушението е:Ама вашите, защо бият нашите?Няма почивка!

55

Анонимен

преди 6 години

Боби е пълен глупендерр. ..явно платен ***. Никога няма факти и никога неможе да се защити. Винаги говори лъжи и неверни неща от историята. С него спор няма смисъл да водите. Той има задача само да ***.

54

Анонимен

преди 6 години

Почва последната част ...От войната...пряка конфронтация между Запада и Русия. Пригответе се за земетресение. Успех на Запада и бой по диктаторите.

53

До трола Боби

преди 6 години

Троби, как се оспорват глупости и простотии, написани от човек, който твърдо вярва в тях?! Въпросът е хипотетичен и не се нуждае от отговор! Преди време ти зададох един точен въпрос, ти дълго търси истината в руските сайтове и накрая написа такава глупост, която не мога и не искам да оспорвам!Затлъстяването на мозъка е мелечимо!

52

До трола Боби

преди 6 години

Троби, какво предлагаш, да пиша глупости, като теб ли? Не си познал!Аз ти предлагам да си поглеждаш от време на време и работата, че току виж са те изритали. Колегите ти вече ти се сърдят, пък и грешки допускаш!Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

51

Анонимен

преди 6 години

До БГ - патриотЯ питай сърбите колко уранови бомби им пуснаха янките, ако не ми вярваш!!!бе верваме ти, ама в интерес на истината нито една :)

50

До трола Боби

преди 6 години

Троби, както обикновено ти пак си вътре в същината на проблема, нищо че пак пишеш глупости. А прочете ли че електронните цигари са вредни!Затлъстяването на мозъка е нелечимо!