9

Lina

преди 5 години

Отг - на плаж 50+ SPF. Плаж до 12 за малки деца и т.нЧудя се на хората с малки деца,които ги пържат целодневно, зящото почивката е само 7 дена, това беше от времето,в което ходех на плаж. Днес вече го пропускам, нещо не мога да се накажа в жестоката жега, колкото и висок фактор да ползвам и кожата ми е благодарна, за което.Най - добрите дерматолози препоръчват - внимателно с плажа,защото рискувате да изгл като НикЛо.

8

малко информация

преди 6 години

Най -малко случаи на заболели от рак на кожата има в ...Африка-1 на 100 000. Значителен е обаче броят на случаите в Англия -76 на 100 000 -където всеки шляпа с шепи слънцезащитни лосиони.Недостигът на вит.Д е сързан почти с 14 вида рак!!

7

Анонимен

преди 6 години

Кликнах само зарад снимката. Яка мадама. Текста не съм чел.

6

фен на танас

преди 6 години

До всъщКак си ги измисляш тези глупости чак ти се чудя.

5

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно съм съгласен, че в този диапазон слънцето е много силно. Даже от 10.45 до 16.30 ч. бих добавил.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Къв плаж, бе ?! Тази година лято няма да има.Гербаджиите изсякоха горите и гледайте какви природни аномалии настъпиха ...Потоп !А, след потопа 3-4 дни огнен ад, след това пак потоп ...Нарушен е кръговратът в природата.

3

ГЛУПОСТИ

преди 6 години

Излагането на слънце е много, много приятно и полезно! Въпроса е в подготовката!1. Антиоксиданти - завишен прием, вкл. качествена хранителна добавка2. Сурово кокосово масло върху кожата вместо слънцезащитен крем3. Много вода - може и над 3 литра в горещото време4. На плаж до 11 часа или късния следобед

2

Анонимен

преди 6 години

Арабите ползват фактор 100 - бели чаршафи и ***.

1

всъщност

преди 6 години

Инфото на доцентката е старо. Установи се ,че е много по опасна липсата на вит.Д, отколкото се мислеше. Липсата на вит. Д ,всъщост е отговорен за рака на кожата-и не само там- в много по голяма степен,отколкото слънцето. Разликата в защитата между фактор 30 и фактор-50 е само 5% в повече, но втория е пълен с много повече химикали.Слагайте фактор 15 или максимум 30 или стойте под чадъра ,ако се страхувате от изгаряне.Истерията със слънчезащитните лосиони е просто един печеливш бизнес