137

Анонимен

преди 6 години

Ама не можа да участва в "Нидялко Оупън" и да грабне поредната купа от Големия шлем!

136

анонимен

преди 6 години

Относно визитите му в Германия и Франция.Калфин каза,че винаги преди поемането на председателството на ЕС премиера на държавата която ще поеме управлението прави такива посещения,формални но задължителни.

135

до 157

преди 6 години

Ами правилно си мисли канарчета сме.Че ако не бяхме канарчета щяхме ли да се връзваме на лъжите и простотиите му вече цели 8 години.Щяхме ли да вярваме на платените му глашатаи да ни убеждават какъв голям държавник бил,а пък управлява вече 8 години най бедната държава в Европа.Простичко казано ,аз съм велик само че съм бездомник.Това е БЪЛГАРИЯ,начело с " най големия ни държавник" и ордата край него.Умен народ може ли да приеме,че един 60 годишен и 140 кг мъж може да е футболист,тенисист шампион

134

мани мани

преди 6 години

Кой е този на снимката и защо ни занимавате с него?

133

Проктолог

преди 6 години

За цялата си кариера не бях виждал толкова разкъсан менискус след посещение в Турция. Колегата хирург също беше шокиран преди операцията.

132

Работник

преди 6 години

А бе, другарите тук плюят Борисов,че не работи,ама гледам,по цяла Европа ходи и се целува с големците,приказва си с тях,колими му постилат за посрещане....Виж, в България само нарежда как да се управлчва,не работи! А, когато не управлява , лежи в леглото с голата Корнелия Нинова и и пъха ягодки в лъжливата уста. Сигурно пъха и "други неща" в тая голяма,комунистическа уста.

131

socialen

преди 6 години

И кво работи!? Нищу! Борисов по цял ден нищо не бачка. Само простотии пред малобройния електорат.

130

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя голям бедняк бил бе - 26 000 за десет години. Ами той на година е изкарвал по 2 600 лв, на месец по 216 лв и 67 стотинки.*** наглия лъжец, мисли хората за канарчета.

129

Анонимен

преди 6 години

От заглавието разбирам че преди операцията Бойко въобще не работил.

128

Анонимен

преди 6 години

Eй поредното ***,кой в България го интересува как е този тулупин?

127

Анонимен

преди 6 години

виж сега ,бб не декларира милините на Цветелинка, които са негови, а за офшорните сметки да не говорим, между другото не е само той с тези смешни флашиви декларацийки

126

Анонимен

преди 6 години

до 154 Ти сигурен ли си, че пожарникрят уволни тези със снимките, единият от военното министерство с вдигнатата ръка пред танка се направи на болен и си е на длъжността, като пишеш нещо и лъжеш, проверявай, гербер...астки смешнико

125

Анонимен

преди 6 години

Чакайте бе, какво всъщност работи този Плондир? Играйка си тенисме в работно време, опитва се защото гледката е трагична. Един шкембак подпрян от провиснали г-з, ужас!!! Ходи по разни държави и какво изработи? Май нищо. Защо му се плаща на този Чичак тогава? Толкова години във властта, закон ли внесе и приеха, или подобри живота ни? Влошава го, защото според мен мрази българите които му отвръщат с двойна омраза и подигравки. Заслужава си ги! Сам като куче, без приятели, заобиколен от блюдолизци.

124

Анонимен

преди 6 години

Как работи?Имате предвид Ходи на мачле и на тенискакто всеки работен ден.Без сряда когато трябва да е на заседание на МС.

123

Станишко

преди 6 години

За разлика от шапкаря президент , Бойко си държи на думата.Уволни на секундата тези които са се снимали с хитлеристки поздрави.А за съветника на Гадев може.Все пак и той шапкар-милиционер.Бостански плашила!

122

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нема такава държава !Нема такъв (***) народ !Нема друг такъв премиер ! :)

121

Анонимен

преди 6 години

Мале в каква Държава живеем,щом Бойко е декларирал 26 бона доход и всичко е наред.хабаххахахахаааххххххххххххахаххххххххххаххх

120

Анонимен

преди 6 години

Абе какви са тия некадърни доктори-трета операция за едно и също нещо.ДА се уволнят!Не може да си правят експерименти с краля-слънце.Кой после ще си прави експерименти с нас?

119

Анонимен

преди 6 години

понеже всеки следващ път връзките му съвсем изтъняват................ПОНЕЖЕ СА ТОЛКОВА КАДЪРНИ ЛЕКАРИТЕ,КОИТО СА ОСТАНАЛИ В БГ...........щом премиера не могат да оправят,та нас ли.

118

следва

преди 6 години

рехабилитация в Симитли