10

Валка

преди 6 години

До АнонименПрезидента ни е с комунистическо мислене , затова се е обкръжил с върли русофили .

9

Майка

преди 6 години

Да се забрани продажбата на тебешири!Синдрома на Дънкинг - Кругел в пълната си сила се лее в коментари!ПС. И в къща с нормални деца няма как да не цъфне рисунка по под или стена в една определена възраст...( това го знаят само родители...и тези които са си гледали деца- качествено!) А за частната собственост- под ключ с пропуски - и повече няма да имтат подобни прояви на вандализъм!

8

още гърла за хранене

преди 6 години

Ако не могат да се издържат като частна медия, закакво са ни? Държавните медии, никога няма да говорят срещу правителството, само ни занимават с глупости. Трябва да се съкрати цялото БНР и БНТ и да ги няма тия. Само им наливаме пари на данъкоплатци. Да стават частни да се издържат само, ако не могат да обявяват фалит, няма какво да плащаме милиони за глупости. Новогодишната реч и парада могат да ги излъчват в свободен ефир и толкоз!

7

Анонимен

преди 6 години

Да вземат с Майчето ,взаимно да се оплакват,пък да викнат и Йоло Денев и протест!

6

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че на хранилката в президентството има над 200 мозъка, които го учат какво да говори и прави. До момента резултата е плачевен! Що ни трябваше тази фуражка?

5

Анонимен

преди 6 години

Трудно можем да приемем, че една над 80-годишна институция, която работи за имиджа и външната ни политика ще отстъпи от завоювани позиции, от гласа си в региона и в цяла Европа", заяви президентът.++++трудно можем да приемем да се дават нашите пари за глупости.

4

Анонимен

преди 6 години

Те хората навън не ползват инет, ползват аналогово радио за да слушат въпросните глупости. *** отново се дъни

3

cazzo duro

преди 6 години

Ой милите..............ще ги закрият. И "милионната" им аудитория на испански/например/ко ша прай???:))

2

от редакцията

преди 6 години

Станала е грешка. Радио България да се чете Радио Ереван.

1

Професор

преди 6 години

Да го закриват.