12

Батко ви

преди 6 години

Култово! Вече директно в съда започнаха да ги питат какви пари имат. А иначе смятам за нормално присъдата да бъде 6м- до 1г ефективно. Плюс плащане на лечението и тлъсто обезщетение за жената. Но както знаем се намираме в България, и най- вероятно ще се измъкне с някоя по- голяма глоба и условна.

11

Анонимен

преди 6 години

Да даде 30 бона на жената, която е ритнал и да го пускат да си ходи!И без това повече пари няма да вземе, а 30 бона ще й дойдат добре на базата на заплатата, която са й давали като камериерка!

10

Бдинец

преди 6 години

В Германия започва делото срещу рома изритал жена в гръб, в берлинското метро. Ха да видим, кой съд ще е по строг? Напълно възможно е, през юли, Ралфи да се налива с алкохол на Слънчака.

9

Анонимен

преди 6 години

Да имаш някакви мижави спестявания от порядъка на 15 хил евро, а си на 53 години швед, където средната заплата в Швеция е 6000 евро....говори много за тоя. Толкова по темата.

8

Николай

преди 6 години

На практика искът трябва да бъде от пострадалата жена, т.е. следва да има парично обезщетение ако го осъдят "условно". Защо ли не извикат другаря Рагин да му плати гаранцията :-)

7

Анонимен

преди 6 години

И пари ще броиш и ще лежиш в панделата другарю Ралф. Така е при демокрацията съди самолетната компания дето те напи в самолета с ракия менте и евтина дрога.

6

Не знае правилата

преди 6 години

Вместо да бие тъпана трябваше да ги даде за рушветче и досега щеше да излезе.

5

Анонимен

преди 6 години

... "и сритал жената в лицето и главата" .... просто без коментар! Вие сте просто феноменални....... в изказванията си и "съпричастността" си към пострадалата жена......

4

13

преди 6 години

Това, че е бил пиян, не го оневинява!!!БРАВО НА СЪДИИТЕ!ДА СЕ ЗАМИСЛИ ХУБАВО - КОЛКО МОЖЕ ДА ПОНЕСЕ АЛКОХОЛ - ДРУГИЯТ ПЪТ, КАТО ДОЙТЕ ТУК!!! АЛКОХОЛЕН ТУРИЗЪМ...АМА ДРУГ ПЪТ!!!

3

престъпник

преди 6 години

1.Престъпник ли е шведът-Да. 2. Заслужава ли най-строго наказание- Да.---Да го убием---не , защото е забранено. Тогава да изгние цял живот в затвора--Да,да,да... Сравнения: Максим Стависки--на свобода ; Ковачки - с 17 милиона доказани злоупотреби с ДДС - условно. ром ,рецидивист от СЗ България- на 3 години затвор за чистачка от кола.......Е, как да ни приемат в Шенген?!

2

OK

преди 6 години

Ритни се в главата и ще те пуснем.

1

Анонимен

преди 6 години

Тоз ако знаеше какъв ни е съда нямаше да реве толкова защото ще г пуснат условно