52

Анонимен

преди 6 години

С тези 30 бона да плати на съкафезниците от затвора да го опъват по-леко.

51

Анонимен

преди 6 години

До ПравосъдиеМи то сивото е електорат бе, колега. На електорат посяга ли се? Нали после "ше е искАл да гласува, ама нема да е имАл желание"...

50

Анонимен

преди 6 години

Значи имаш 30 000 лв и можеш да риташ когото си поискаш? Само затвор и обещетение ще прекратят мераците за ритане в състояние на "алкохолно" опиянение.И забрана да посещава България.

49

Анонимен

преди 6 години

До Работата е ясна!A каква справедливост трябва да има че е ритнал някой? Да го затворим за 10 години или да го обесим? Съда да осъди парично обещетение и това е справедливост. А и нещо там обществено полезен труд 10 дни и да се маха.

48

Анонимен

преди 6 години

ако само си плати, това ще е сигнал към братята му пияници, които идват в бг, че като имат кинти може да ритат всичко по пътя им.

47

Анонимен

преди 6 години

По добре да дава 50 000 лева на жената и това е.И за нея и за него така ще е най-добре !Дано БГ съдиите да отсъдят умно

46

Работата е ясна!

преди 6 години

Така или иначе ще го пуснат.Да се споразумеят и жертвата да взема парите и да забравя за случая! Иначе няма да има нито справедливост нито обещетение. А така поне ще има едни пари.Може да звучи гадно, но това са реалностите в Бг. На съда не може да се разчита.

45

Анонимен

преди 6 години

Я, тук имам някакви пари и съм на кеф, чакай да сритам някого! Остава само ценоразпис за ритник да издадат съдиите. Човека предлага да си плати!

44

Читател 22

преди 6 години

До Анонимен 39Прав си-на руснака всичко е разрешено-още по-добре е да се потули! Някой да е казвал, че имат най-много самоубийство в детска възраст, а?

43

Анонимен

преди 6 години

щом е така поне да му наложат общественополезен труд.

42

СЬДИЯ

преди 6 години

АКО ОСТАНЕ ТОВА ОБВИНЕНИЕ И НЯМА ПРИЧИНЕНИ ИМУЩЕСТВЕНИ ЩЕТИ ОБВИНЯЕМИЯТ ЩЕ БЬДЕ ОСВОБОДЕН ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ПО РЕДА НА ЧЛЕН 78 А С ГЛОБА В ПОЛЗА НА ДЬРЖАВАТА В РАЗМЕР ОТ 1000 ДО 5000ЛВ.АКО ОБАЧЕ ПРОКУРАТУРАТА СЬБЕРЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРИЧИНЕНИ ЩЕТИ КАКВИТО БЕЗПОРНО ИМА ПРАВИЛО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА И ТОЗИ *** ЩЕ БЬДЕ СЬДЕН ПО ОБЩИЯ РЕД.АКО СЬДИЯТА Е ПРИНЦИПЕН ЕДНА ПРИСЬДА ОТ 3 ГОДИНИ РЕАЛНО КОЕТО Е МАКСИМУМА Е НАПЬЛНО НОРМАЛНО НО МНОГО СЕ СЬМНЯВАМ - ЩЕ ВИДИМ СКОРО !!!

41

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще плати глоба 1000 лева и ще го пуснат с условна.

40

we

преди 6 години

Споко по-горната инстанция ще го пусне под гаранция. Парите са си пари, какво тук значи някъкв си ритник. Ех, защо всички съдий не са така безкомпромисни.Трябва всички да разберат ,че престъпленията срещу личността трябва да бъдат най-строго наказвани!

39

А бе

преди 6 години

Няма да е лошо да се запознае с нашенските "шведи" в панделата,па ако ще да е само за половин година!Много са общителни!

38

Анонимен

преди 6 години

в лицето и главата..значи на две места,а бре аз доколкото съм чувал лицето е предницата на главата.И на двете места шведа ритника е за панделата

37

Пухчо

преди 6 години

Съдът трябва да излезне с присъда , а не с опрощаване на жестокостта . По случайност жената е жива, а можеше и да не е . Зящо с пари ще се откупува опит за убийство ? В подобен случай германците осъждат със затвор.Ако искаме уважение, трябва да се самоуважаваме !

36

Правосъдие

преди 6 години

Този ще бъде съден по правилата защото случаят нашумя много и няма как да се замаже положението.Въпросът ми е кога строгостта на закона ще бъде приложена към всичките онези престъпници от сивия цвят, които вилнеят по селата, нападат и обират старите хора, крадят ги чрез ало измами, убиват ги... Или за тях закони няма?!

35

Анонимен

преди 6 години

До ЗНАИКО - прясна справка - онзи български гражданин /не казвам умишлено българин, защот не е, а понятията са различни/ и ритника на жената в метрото. ще го съдят за нанасяне на тежка телесна повреда... тук за ритник в главата... глоба! да, парично обезщетение трябва да има за жената, но другия път някой, знаейки, че може да дойде и да убие българин /да, защото можеше и да убие жената/ и ще плати някое евро... ами няма да се спре...

34

Анонимен

преди 6 години

до 36,37: мисълта ми е че цялата държава се е концентрирала върху тоя човек сякаш с него започват и свършват всички проблеми. Реално всеки ден се случват тия неща, но на никой не му пука. *** е голям ***

33

Анонимен

преди 6 години

Вземайте им парите бе. В затвора нали ще го храним ? И после се прибере. Осъдете го на 100к да влязат в бг и да се маха.