18

осман

преди 6 години

ела да целуваш на дост топките .щото изчезваш!

17

Гюнтер

преди 6 години

Аааа..га еди кибаапчеата ни рва,,га живия Бог обрязва семето ти не рва,ся рвеш...ареее..

16

Наблюдател

преди 6 години

Хитро.

15

помак

преди 6 години

Мюсулманите вече разберат. че ДПС е мафиотска структора която краде най-много мюсулманите в БГ. Всички депутати от ДПС са милионери ! Какво стана с кмета на Неделино . откраднал парите от обществените поръчки и ги разделил с ръководството! А Бисеров пуши пури от Джебелски тютюн на кар. острови ! Искаме Догана присвоил 1 000 000 от язовира в Родопите в КАУША...доживот !

14

Анонимен

преди 6 години

не не не е проблема в мнението ти,а в това че Бойко ти помага.

13

Анонимен

преди 6 години

предатели ,като вас не са нужни на ДПС. Казах ли ви като кажеш дур ..стой'' това е прекалено това тие присьдата на дуписе

12

Осман

преди 6 години

Кат доди Реджеп Стращний, на тез от дпс ще им свали костюмете и ще им даде по една пръчка, да му пасат козите!

11

12

преди 6 години

нуридинчо, не лъжи ,че си бил в дпс,нали ходи при гюнер ндпс,даже не беше сам а с бюниаминчо,който също ,трябва да бъде изритан от ДПС,предатели ,като вас не са нужни на ДПС.

10

1

преди 6 години

г-н Цацаров,сега вие сте на ход,това селянче ,което се вживява,за голям политик,нека докаже доходите си,защото държи ,почти целия Делиорман,то не бяха земи и недвижими имоти,а като капак на всичко,преди 10години,затвори в родното си село Трем училището,заради едното си его,и децата пътуват до съседни по-малки села,а учителите останаха без работа.Но голяма вина има и дпс,за него,той беше при гюнер тахир ндпс,после го приеха пак в дпс,и той сега им се отплаща с това,че дпс искали послушковци.

9

-

преди 6 години

То ясно няма кой да го защити брата на ,,Бойко'' та те затова се надявят турците за алтернативна партия

8

Анонимен

преди 6 години

Боко вече си направи ПР-а в Хитрино. Тази тема повече не го интересува.Така, че този кмет да внимава в изцепките, че може да няма кой да го защити...

7

Анонимен

преди 6 години

Ти като голям бунтар какво свърши бе, големи демагози сте бе с тези заучени лафове циркаджии.

6

Анонимен

преди 6 години

След време всичко ще излезе на яве само споко;)

5

varg

преди 6 години

Кмета с Мерцедес за 200 бона купен от парите на народа отдавна трябваше да търка нара в затвора.

4

Мислеща

преди 6 години

Че от кога за кражби и далавери освобождават от партиите! Та те нали точно за това си ги избират. Явно този е настъпил по-важни интереси и не е отклонил средствата където трябва!

3

1111

преди 6 години

ООПАА още един предател на родината човек на Ердоган на Местан пионката. Разбрахте ли колко сте жалки СЛУГИ НА ДРЬНДАРСКИЯ ХИДРОЛОГ И ОПИТЕН ГИНЕКОЛОК.

2

Анонимен

преди 6 години

Този угоеният колко ли е откраднал?

1

Гошо интелекта баце

преди 6 години

Правилно и в мойта селска общинска сметка да има 20 милиона и аз ще им бия шута на "шефовете" .От 6 месеца никаква промяна в селото ,а за тия пари могат 3 села да построят на гола поляна за 3 месеца ....Сега като мине към ГЕРБ ще се размърдат.