14

Анонимен

преди 6 години

Селъри?Това нещо за ядене ли е?Пише да се яде ама за ядене ли е е друг въпрос!?

13

Анонимен

преди 6 години

Селъри кай... Абе селото странало май чуждоземско градско. Шшшш, днеса, ако ще пплащате на необразовани селинджъри, живеещи в чужбина, да ви пишат/копипействат статиите, дайте да пиша и аз за вас. Ще вдигнете левъл. Може и няколко левъла да вдигнете.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Бе кво му обясняваш това на тва добиче? То се храни със селъри вагинално. Може и да тренира правенето на свиpки със селъри.

11

Asparuh

преди 6 години

Е Миша..Я малко на български, а?

10

Вносител на Селъри

преди 6 години

Хапвайте го!! Най-полезния продукт!!!От него ще живеете по 150 години.Няма да болдувате никога и органите ще почнат да се разлагат чак 20г след смъртта ви.Освен че ще спите като пън ,и ще еб.ете до 130 годишна възраст.А цената ще я увеличим малко от Есента че трябва да си избием парите за рекламните статии!!

9

Анонимен

преди 6 години

Заглавието ви е грешно! Следващия път ви предлагам: "Ийт селъри фор гуд слийп анд хелти имюнити"! Като ще е гарга - да е рошава... Че "целина".... много селско звучи... :)

8

zritel

преди 6 години

СалаДка с Томатос и Кукумбер няма ли за вас ... Селъри било вид целина аУотър вид вода ли е или превод от английски ... Айде журналята са прости ама редактор нямате ли?

7

Анонимен

преди 6 години

Дядо ми не знае какво е селъри, но гледам, че често похапва целина и магданоз. Може би затова миналото лято, когато случайно ги хванах на калъп със съседката му, беше нaдъpвuл онаа работа като каруцарска спица. А е на 74 години.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако излезеш да си купиш храна и си си забравил речника, направо ще умреш от глад.

5

az

преди 6 години

..бе то и на кИфтетата вече викат "слайдове"... :)Ама и с целината/кирвиза/селъри...мелъри трябва да не се прекалява, чи не е на много хубаво ...Щото се препоръчва при шипове ...демек размеква костите ...бе всеки си знае ... :)

4

Езиковед

преди 6 години

ВТФ?

3

аха

преди 6 години

Селъри?! С парслей и томато ,може би , за по -пърфект и куул комбинация

2

SAFC

преди 6 години

Селъри, плейтване... Абе да ви...

1

Иван Пешев

преди 6 години

Бе ей да се научите как се пише на български , целина е това аман от неграмотници чули нещо и бързат да превеждат,