11

Леля Айше

преди 6 години

Славчо, Айде да те видим да застанеш зад ТОЗИ рферендум, патрЕотино!

10

celaktranchanin

преди 6 години

Затщо ТРЪНЧАНИ спечелиха! ИКОНОМИЧЕСКИ ПОГЛЕДНАТО на въпроса : ЦЕНАТА на даден терен се определия от 2 първични фактора географско положение като най-търсеният критери е екологически чиста природа станала рядкост в Европа и благоустроиство. Като пример ще цитирам направеният референдум преди 4 години в Сардениа (провинция в Италия) срещу внедрияване на атомни централи , отбеляза се покачване на цените на недвижими имоти сас 4.23% на година докато в Италиа и Франция имаше намаляване или така наречения срив на пазара на недвижими имоти. Вьв Франция разликата в цените на недвижими имоти между с

9

арбитраж

преди 6 години

Някой,като каролев незнят,че миналото се връща и с мазолести ръце ще приеме редовността на придворието.Ако концесионното правителство (бездържавно)неиска да счупи зъб,нека си сложи STOP за района.

8

Анонимен

преди 6 години

до7!Той волен нали правише една антиреклама против златодобива и че утивали в нечий джоб! Сега за какво ли млькна и закри тая реклама, кой знае!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Понеже Трън се очертава като община с бързо затихващи функции, което изглежда е желаното развитие, поради което им пробутаха такива референдумски въпроси, след бързото затихване на общината, друг ще решава УП.

6

Анонимен

преди 6 години

А ЗЛАТОТО ПАК В КАНАДА ЛИ ЩЕ ОТИВА?10 тона годишно.

5

няма в МЛечният път

преди 6 години

И какъв е кяра на България ? 1,4 % за нас 98,6 % за инвеститора . Това го няма и в Млечния път . Киргизия въстана за 33%на 67% и и сега е 50,1 на 49,9 за Киргизия .

4

Анонимен

преди 6 години

3 486 ПРАВО НА ГЛАС. И там са се стопили . Направо са ги изтребили .

3

Анонимен

преди 6 години

Разумния, то пък голяма далавера да те тровят с мината и да има работа за 300 лева на месец...Лошото е, че правителството ни е дадено на концесия и нищо не зависи от хората.

2

Разумен

преди 6 години

И за кое браво? За тива останат крепостни секяни на виладжиите баровци и кмета картофопроизводител? Да му работят по нивите за жълти стотинки. Трънчани имаха шанс да станат свободни и от глупост ФО пропиляха

1

Trqn

преди 6 години

96% против мината, браво Трънчани!