102

Hans ot Solo

преди 6 години

И какво излезе-Русия е Империята на Тъмната сила :))) Смешни са тези статийки, само там сигурно се експлоатират така хора. Не се вижда какво е в почти цяла Африка, Азия, любимата на много США, че и в Япония наскоро имаше материал как японците работят докато се гътнат на работа. А за Живота в Русия - ами напишете Живота в США бе-там рози и мед и масло. Но така е-Тенденциозни новинки много се харчат.

101

Членска карта №7

преди 6 години

до 46На руският офицер работата му е във всякакви условия да ви шамари... Както се казва що руским хорошо, немцу смерт!

100

МИЛИОНИ КЛИПОВЕ

преди 6 години

Ами аз да ти пусна няколко клипа от България да видиш какъв е живота? След 30 години "демокрация" и "евроинтеграция"?да ти пусна няколко клипа от Детройт или от Нщ Йорк или някой друг град да видиш какъв е живота? А ако желаеш мога да ти разкажа и личния си опит за живота в Русия и няколко европейски страни. И в САЩ и Канада също. Мога да ти разкажа за това какво е отношението на англичаните към нас като разберат че сме българи и че дтето ти е с 2 пъти по - добър от неговото в същото училище...

99

Анонимен

преди 6 години

До YOUTUBEКЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ?!Този клип съм го гледала ! В Русия офицери с висше образование живеят мизерно ,а за останалите хора със средно образование просто не ми се мисли как живеят !

98

Членска карта №7

преди 6 години

До YOUTUBEЖивеят в Родината си и служат на Родината си за ваш ужас и безпомощна злоба!

97

Членска карта №7

преди 6 години

Чакаме снимки на двойни тоалетни!Не ни мъчете, показвайте!

96

YOUTUBE

преди 6 години

КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ?!ВЕЛИКА РУСИЯ , ВЕЛИКА МИЗЕРИЯ !ЖИВОТ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ !

95

Членска карта №7

преди 6 години

До СТОТИЦИ КЛИПОВЕЗа твари като теб са създадени тези клипове, да си живеете във виртуалната ви реалност!

94

Анонимен

преди 6 години

Тоест, проблема е, че работят севернокорейци, а не че работят или не че им се нарушават човешките права. Ами Русия не е в ЕС и няма нужда да сазва някви нареждания на европейската администрация. Германия и тя не е в ЕС и затова си пуска втори поток, след като Южен Поток беше спрян. Тоест, Бойко е взел тея пари за да спре Южния та да тръгне Северен 2. И Меркел затова ни е стопирала развитието. Вреден е Бойко за Бълария почти колкото Меркел.

93

СТОТИЦИ КЛИПОВЕ

преди 6 години

ВЛЕЗТЕ В YOUTUBE И НАПИШЕТЕ - ЖИЗНЬ В РОССИИ !ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ СТОТИЦИ КЛИПОВЕ ВЪВ ВСЕКИ ОТ ТЯХ ЩЕ ВИДИТЕ КАКВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В РУСИЯ В ГЛОБАЛЕН МАЩАБ ,А НЕ САМО В ДАДЕН РАЙОН !НИКАК НЕ Е РОЗОВО КАКТО НЯКОИ ИЗКУФЕЛИ ТУК СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ЖИВОТА В РУСИЯ

92

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството, че някой ми описва нашите гастърбайтъри в Англия или испания. Не, че и в Австрия или Германия се държатт по - добре с тях де. И това май е по - добре отколкото в Гърция... само дето в руските контейнери за живеене може да се живее и в Коми, и в Цял сибир, защото за това са построени, докато в другите държави, претендиращи да са демократични, наще живеят по 5 глави на 15 квадратни метра.

91

ПАЗИ БОЖЕ

преди 6 години

YOUTUBE -ЖИЗНЬ В РОСИИ !

90

До 135

преди 6 години

Брутни заплати са това! А и си предстаеи, колко по-големи са ти разходите там. Колко ти е тока, колко струва един банан

89

youtube

преди 6 години

ЖИЗНЬ В РОССИИ !

88

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

За "Дойче веле" председателката на Комитета за закрила на трудовите мигранти Светлана Ганнушкина потвърди, че в Русия севернокорейците работят при нечовешки условия. ЧЕ САМО СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ ЛИ РАБОТЯТ ПРИ НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ В РУСИЯ ?!В РУСИЯ ВСИЧКИ ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ ПРИ НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО И РУСНАЦИТЕ ! В ЮТУБ НАПИШЕТЕ - ЖИЗНЬ В РОССИИ !ГЛЕДАЙТЕ КЛИПОВЕТЕ И ВИЖТЕ ЗА КАКВА ГЛОБАЛНА ЧОВЕШКА ДРАМА СТАВА ВЪПРОС !

87

Анонимен

преди 6 години

Путин прави годишни интернационални форуми с участието на около 4 хиляди участници от различни страни. Тази година водешата беше известната Америкаска журналистка Меган Келли която затрупваше Путин с всякакви анти Руски въпроси директно пред тази аудиенция. Въпроса ми е към всички боготворящи свободата и демокрацията в Америка и хулещи Путин и Русия, дайте ми един пример кога Американски президент се е изправил пред такъв интернационален форум пък камо ли воден от Руска журналистка и защо не?

86

ллл

преди 6 години

На тази земя има около 10 страни в който трябва да се провеждат големи спортни събития...в другите е мъка и *** политика

85

Виготура

преди 6 години

Абе ***, 2 млрд долара като ги разделиш на 50 000 човека прави по 40 000 долара на човек на година, или по 3333 долара на човек на месец!! Те и амуриканските стпоителни работници не изкарват толкова!Кой ги пише тия пасквили неграмотни??????

84

До мислех

преди 6 години

Ох милия , кога ти позволиха да мислиш , че и собствено мнение да имаш.Само Путин мисли-ти попиваш.Все пак в Русия няма разлика между правата на човека и растенията , те са равни.Или фикусите вече чатят.Всичко е възможно в страната на неограничените простотии-Русия.

83

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Най-големите робовладелци в света се загрижили за робите ....