182

0

преди 6 години

САМО КАТОП ЧУЕШ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ , МОЖЕ ВМЕСТО СМЯХ ДА СЕ ЗАФОРМИ ПОРЕДНИЯТ ГЕЙ ПАРАД.

181

хихиххии

преди 6 години

тоя мач сме го играли вече .Дума отворена за русия и всичко се повтаря като т.н."проблеми" в Сочи .Митове и вицове се редуват един след друг само и само инфо войната да пробие на спортният фронт и да каже пак колко лоша е русия.Мина олимпиадата в Сочи и нито един спортист или гост от чужина така и не се оплака.Щот няма за какво.Доста по добре и на високо ниво от която и да е западна държава.

180

Гост+

преди 6 години

В типичен западен стил през 2018 ще бойкотират Световното по футбол заради лошото отношениое към севернокорейците

179

Анонимен

преди 6 години

50 хил. работници носят 2 млрд на година, което прави по 40 хил. годишно. Това как се връзва със заплата от 150? на месец, може само Дойчесере да обясни.

178

До шопа

преди 6 години

В Коми ходеха млади мъже без образование, предимно от селата- за няколко години като дървосекачи изкарваха да си построят триетажна къща и да си купят нова волга без да чакат, а в Либия ходеха лекари, инженери и медсестриАма това такива като теб, дето не са живяли тогава не го знаят. Важното е надника да върви, нали...

177

Ха ха

преди 6 години

Получавали по 150 долара на месец ама носели милиарди в Сев. Корея . Те щото спестявали от закуски . На обекта живеели , значи и от квартира спестяват . Но дори и по 2 зърна ориз да ядат на ден пак не излиза сметката с милиардите . Ама това май никой не го интересува . Важна е сензацията .

176

Азер Гъзаев

преди 6 години

Долу Русия и фашистите в нея!!!

175

Анонимен

преди 6 години

Руснака е роб по рождение и по душа!Жалко за тоя народ!

174

Веско

преди 6 години

Винаги манипулацията се гради около накакъв факт. Обаче ниското образование на тъй наречените журналисти пак ги прецаква. Ако можехте да разделите малкото число 1.2 милиарда на 50000 ще усетите, че са договорени на минимум 2000 долара! Така че, тоз дето вземал 150 малко измислен.

173

Анонимен

преди 6 години

А берачите на ягоди в Англия къде живеят? Пак в контейнери, нали? Важното е Дойче се ре да си изпълни задачата да плюе против Русия.

172

Анонимен

преди 6 години

Пфу, западните лицемери се загрижили за правата на севернокорейците...като им налагахте ембарго като умираха от глад през 90-те пак ли бяхте загрижени? Живеели в контейнери- ами в хотел ли да ги настаняглт?

171

eg

преди 6 години

А като си изкара Е категория и тръгне по пътищата, само ще храни семейството си, нито ще ги вижда, нито ще обръща внимание на жена си и най-вероятно семейството му ще е до тук. Не познавам тираджия със здраво семейство. Жената си иска внимание. Не всичко е пари

170

Анонимен

преди 6 години

До BG-ГражданинСтигнахме до Коми, значи! Ти си пълен ***, щом и това ти се зловиди! Ние бяхме единствената страна в света, получила такава златна концесия. Хората се блъскаха, за да отидат да работят там за много парици! Държавата ни печелеше, намалихме сечта на нашите гори. Виж сега каква демократична варварска сеч вилнее из нашите гори и разни негодници станаха милионери! Ама имало пороища, свлачища, давят се хора, сриват се къщи! Карай, пари, пари трябват, повече, по-бързо! Капитализъм!

169

Фронто

преди 6 години

Към ' слава на Русия':В Русия( правилното е РФ) има примерно 14 милиардери и 140 млн мизерстващи в стадо. Когато ти отнемем Българския паспорт и трябва в РФ да живееш в коя група мислиш че ще си?

168

Анонимен

преди 6 години

Да дойдат в мините на Ковачки, като не им харесва там...ще избягат обратно в Севера Корея

167

Колчо

преди 6 години

Замислили се за севернокорейците. България като е член на ЕС защо не кажат тука при какви условия работят хората. Каква експлоатация е от чуждите фирми. А, в Европа българите работят много повече за по-малко пари. Не им влиза в работата какви наемат руснаците. Важно е да е качествено строителството.

166

Анонимен

преди 6 години

Вуйчо ми навремето беше строител в Москва- тук като бяха30$ заплатите той взимаше 2500$.трябваха връзки да се уредиш.

165

Ангел

преди 6 години

Боже ама Руснаците Северно Корейци ли са хванали да им работят.За какви нарушени права говорите.Цяло щастие за Северно Корейците че са отишли да работят извън държавата им!!!

164

Анонимен

преди 6 години

В Москва средната заплата е 1500 ?, три пъти повече от София. А във видинско едни хора обезвреждаха мини с чукове за 300 лв. на месец, ама дадоха фира.

163

Анонимен

преди 6 години

Мизерни, мизерни, ама в кимовия рай е много по мизерно.