43

Анонимен

преди 6 години

коементират го *** на БСП. Според БСП цените са завишени, според БСП изпълнението било лошо и т.н.... но в действителност нито цените са завишени и изпълнението е на ново. След санирането моят апартамент, който е ново строителство изглежда на 40 години пред тези стари, но санирани сгради! И на 1годишен апартамент се явява мухъл... така че стига детски изпъления, варвете си на събираният на БКП и си стойте там, моля ви.

42

До 28-Валери

преди 6 години

Валери,ти от саниращите фирми ли си или от тия дето дават парите и после си получават комисионите.Защото такъв гьонсуратлък може да проявява само този,който е лично заинтересован от подобна наглост.

41

Анонимен

преди 6 години

до 39 анонимен.....На тези които държавата им санира жилищата, нали и те са собственици. Защо на някои може безплатно , а на други не. Аз съм си платил за моето саниране, сега плащам и на другите. Нещо не е в ред. По скоро целта е да се краде.

40

Анонимен

преди 6 години

Спестени милиони???Егати наглеците.Месеци наред специалисти в бранша коментират,че поне три пъти е повишена цената за кв.м.саниране,а виновните пак ни баламосват,че това не е вярно.Уникална държава,уникални управляващи!

39

реалист

преди 6 години

И през комунизма не е имало такова раздаване на пари за частни имоти. ГЕРБ върнаха комунизма.

38

Анонимен

преди 6 години

До ВалериПри тебе важи само правилото силно да любим и мразим. Фактите те дразнят, а да ти припомня, че всеки може да ги изложи ВЯРНО. Но то си бае за избори с вманиачената циментова глава. От такива фенове неосъзнати, като тебе, ще сме най- бедните и *** от Запад ще ни рита по тиквите. А ние ще славим бащицата

37

бюрократи

преди 6 години

цял ден крякане - накрая доволни от отчетената активност се договорили за още скъпа бумащина, месец експертни хонорари и още един ден отчетно-изборно дебатиране с другарска самокритика на вятъра преди ваканцуването

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - "...Ние в нашия блок теглихме заеми и си санирахме блока. Дали някои ще ни върне парите!"Кой да ти връща пари! Нали собствеността е твоя (ваша)! Инвестираш в подобрения! От икономията на енергия и междинни ремонти ще се изплати в определен срок! В проекта трябва да е описано какво намаляване на загубите се очаква, при какви вложени материали, с известни определени свойства.Ако нямате такива разчети, всички приказки са просто за клатене на въздуха.

35

реалист

преди 6 години

Че санирането е най - голямата далавера след освобождението ни е вярно и съм против, да вземат от мн и да дават на други, които работят в чужбина и имат повече от мен. БСП вместо само да приказват , да вземат да докладват на прокуратурата както направиха за оградата. Иначе са част от краденето.

34

БАБА КУНА

преди 6 години

АБСОЛЮТНА ДАЛАВЕРА! ВСЕКИ КОЙТО САМ СИ Е САНИРАЛ СВОЯ ДОМ ЗНАЕ, ЧЕ ЦЕНАТА Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-НИСКА. ПРОСТО ТОВА УЖ ПОДПОМАГАНЕ НА ХОРАТА БЕШЕ ЕДНО ДИРЕКТНО ФИНАНСИРАНЕ НА ГЕРБАДЖИЙСКИ И ПАТРИОТАРСКИ ФИРМИ. ПРОСТО ЕДНИ ОТКРАДНАТИ ПАРИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦАЦАРОВ, КОЙТО ЗНАЕМ КОЙ И КАК СИ ГО ИЗБРА. УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА СЕ ДОГОВОРИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО С НЕГО ТОЙ ДА СЕ ПРАВИ НА РАЗСЕЯН.

33

Анонимен

преди 6 години

До БСП са гад.ини В съседния саниран блок не смениха НИТО ЕДНА ДОГРАМА! Искаш ли снимка да видиш 40 апартамента с различни дограми, а вече приключен? Дали парине от дограмите " са приспаднати" Трудно се доказва, така че, едва ли.Много си фанатизиран.

32

Анонимен

преди 6 години

Едва ли има някой против санирането. Но не е обмислено както трябва. Парите които се дават са от всички нас. Ние в нашия блок теглихме заеми и си санирахме блока. Дали някои ще ни върне парите! Едва ли! А аз плащам за другите. А тези с еднофамилните къщи , те също плащат за другите. Нещо не е както трябва. Отделно, че се краде краде, тук едва ли някои ще спори.

31

Анонимен

преди 6 години

До seira - НЕ МОЖЕ ДА ИМА САНИРАНЕ БЕЗ ВЪТРЕШНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ...По-добре се образовай топлотехнически. Горното не е вярно. Практиката е друга. Външната топлоизолация е много по-практична и ефективна. И други са смятали като теб, но изчисления са показали разликата.А като знаеш толкова, че се краде, напиши съответна жалба до прокуратурата! Декларации с крясъци представляват манипулация.

30

Анонимен

преди 6 години

Как да обясниш на някой,не е чувал за думата "себестойност",цена на това или онова!Все едно да обясняваш на др. Кутев,че на този свят, безплатно е само сиренцето в капана за мишки!

29

сминдух енд чесън

преди 6 години

Естествено ,единствено и само далавери.Едно елементарно проучване ,ще покаже ,че обществени поръчки често се изпълняват от фирми регистрирани предния ден

28

!

преди 6 години

В Пловдив няма 1 стартиран блок по програмата. Тежка управленска немощ властва в герберската община

27

Бай Корлеоне

преди 6 години

Милиардите са УКРАДНАТИ от ГРОБарите, а живущите в "санираните" блокове да се готвят в скоро време за огромни харчове за ремонти - всичко е провалено и правено с материали-***. Парите могат да бъдат открити в офшорна сметка с титуляр някой си ТИКВАТА, и код за сигурност - ГЕРБ..

26

Край

преди 6 години

Още философията на това нещо е сбъркано. С ОБЩИТЕ пари ще санираме апартаментите на някой. Всичко общо ли вече се направи и ако е така защо събираме пари в бюджета - намаляйте данъците. А пък кражбата вече съвсем омормаладва идеята. Санирането почна на 280лв. на кв. м. -толкова не струва жилищната площ в някой градове. Намалиха го наполовина административно - то си продължава - това показва че никаква конкуренция и пазар не играе. Колкото пари има - всичките се вземат.

25

Валери

преди 6 години

Няма по мръсно племе от *** - само плюене, удари под кръста, манипулации, фалшиви новини. Ей затова за четвърти пореден път не спечелихте парламентарни избори, да ва *** в *** червени кратуни. И няма да спечелите скоро, защото хората знаят колко струвате.

24

Анонимен

преди 6 години

Днес слушах един нар.предсатвител как се пени колко ще им е добре като отчетат ефекта от икономия на енергия ,но да не забравят и дефекта от наводнението