63

никсан

преди 6 години

И Герб и БКП-БКП са двете страни на една монета на руската.

62

Край

преди 6 години

Като свърши схемата КТБ за кражба на парите на българите "политическата класа" изработи нова - саниране. Санирането е противоконстутиционно защото събираш бюджета от всички за покриване на ОБЩИ НУЖДИ а в случая боядисваш и слагаш стиропор само на някой. А пък кражбата ...

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63как ги строиш тия апартаменти по 20 000 лева бройката. За 20 000 лева може и да си купиш някоя готова алуминиева барака но не и апартамент

60

Анонимен

преди 6 години

С един милиард могат да се построят 50 00 нови амартамента. С 4 милиарда за 4 години 200 000 нови апартамента. Скоро панелките строени през 60-те години ще станат проблем. И ще е нужно ново поколение социални жилища...

59

111111

преди 6 години

Браво Елена.Гледала съм с удоволствие филмите ти от военните зони.Приятно ме изненадваш -на това външно избъчване ти притежаваш голяма сила.Само така и напред.Ще се мъчат да те спъват,все пак властта е в ръцете им,но трябва да знаеш,че народа слуша и вижда,колкото и да се мъчат да ти затворят устата.Само така и напред!!!!!

58

Ментор бай Иван

преди 6 години

ГЕРБ е партия създадена да обгрижва Борисов и Цветанов!ТЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ!Те колят , те бесят и не е случайно , че на Борисов му е обидно да се отчита пред депутатите!Но другите членове на бандата ГЕРБ,имат определени претенции да си крадат с две ръце!На ход са най-различни схеми за надписване , оскъпяване и т.н. , за да могат и по-дребните риби да се облажат от властта!Но с контрол в НС на тия разбойници от ГЕРБ нищо не може да се случи !Нужна е тотална смяна на властта и когато това стане.....

57

Байфидан

преди 6 години

До 57 анонимник. А бе, глу.пак, какво си си наврял главата в твоя ***/град. Това, че във вашия град няма, не значи, че другаде не се прави? А и ти от ДНСК ли си, та си ходил да проверяваш как е по другите блокове? Кой знае от кое село си и си член на селската партийна организация, та караш по опорната червена точка да се плюе по ГЕРБ за всичко.

56

Анонимен

преди 6 години

а как изчислиха че се е спестило електроенергия за 130 милиона лева? Това са по 520 000 спестени на завършен блок. По тяхната сметка ще излезе че всеки блок ще се самоизбие за 2 години дори по техните скъпи цени.

55

БСП са гад.ини

преди 6 години

Хъм, айде и този тарикат сложи всички под един знаменател. По тази логика веднага казвам, че честен комунист няма и всички са за панделата.

54

Анонимен

преди 6 години

До Байфидан 55"конструктивно укрепване, смяна на ВиК инсталации, ремонт на асансьори" Ей такива неща никъде в нашия град не са правени! Ама никъде! Да не говорим, че и дограмата е сменена от собствениците в над 60-70% от апартаментите - остана си същата, но парите и за нея се прибраха - в същите джобове!

53

Валери

преди 6 години

До 45. Не, аз съм от нормалните разумни българи, за разлика от червените каууни като теб, които мислят само как да правят мръсотии.

52

Валери

преди 6 години

До 51. Глу.пости. Е, затова не трябва да има анонимници в сайтовете, за да се вижда кой пише нормално и кой лъжи или нелепости.

51

Хъм

преди 6 години

Приближените фирми на ГЕРБ грабят народа с некачествено саниране. Що е мошеник все е от ГЕРБ.

50

до 50

преди 6 години

Анонимен, кой граби? "Червените каскети" или калинките от ГЕРБ. Нещо си се объркал, грабят твоите хора от ГЕРБ. А ти обвиняваш други. Безочлив човек=гербаджия.

49

seira

преди 6 години

До Анонимен 34:АКО ТВЪРДИТЕ, ЧЕ Е ПО-ЕФЕКТИВНО, ДА ОТОПЛЯВАТЕ СТЕНИТЕ И ТАВАНИТЕ НА ПОМЕЩЕНИЯТА И СЛЕД ТОВА ДА НАПРАВИТЕ ВЪНШНА ИЗОЛАЦИЯ, КОЯТО ДА НАМАЛЯВА ТОПЛООТДАВАНЕТО ИМ В ОКОЛНАТА СРЕДА, ОТКОЛКОТО ДА СВЕДЕТЕ ДО МИНИМУМ ОТОПЛЕНИЕТО НА СТЕНИТЕ И ЦЯЛАТА КОНСТРУКЦИЯ И В РЕЗУЛТАТ ДА ИЗБЕГНЕТЕ РАЗХИЩЕНИЕТО НА ТОПЛОЕНЕРГИЯ, ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ТОПЛОПРЕДАВАНЕ И ТОПЛОИЗОЛАЦИИ!!!А, КОЛКОТО ДО ПРОКУРАТУРАТА:ИМА ЛИ ЗАКОН, КОЙТО ДА ЗАБРАНИ ДА СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА?!

48

далавери

преди 6 години

Санирането е една от най-големите далавери на ГЕРБ и БОРИСОВ. С пари от бюджета си купуват гласоподаватели. С държавни пари санират частни жилища.Остава да направят и по един голям надпис на блока : "направено то ГЕРБ" за да бъде популизмът пълен.сякаш парите от бщджета са на Борисов ,а не не събрани от всички български граждани.

47

Анонимен

преди 6 години

Два милиарда лева бяхя профукани за 266 готови блока до месец декември 2016 година . От тях 250 имаха акт 16 .Грабежа е неописаем И,, санирането,, включва не само изолация ,прозорци и боядисване . Включва ,,снимка ,,на основите , и хидро изолация на влагата ,,проверки на противоземетръсните шаиби ,заварките ,задължителна смяна на топло и студено подаващи тръбопроводи ,както и на тръбите отдаващи отпъдъчните води . Абе ,грабят Червените каскети ,грабяяят....

46

Анонимен

преди 6 години

Хубава топлоизолация е максимум 45 - 50 лв. на кв.метър!

45

Анонимен

преди 6 години

И какво точно санират,знаете ли какви са реалните цени???На кв/м изолация с цв.мазилка е 28 лв.максимум 50 с хубава изолация.

44

До 44

преди 6 години

И аз съм си санирал сам жилището и никой не ме е възмездил за това.Твърдя,че цената на безплатното саниране е многократно завишена,за да могат приближените на властта фирми да получат повече средства,част от които после се връщат на управляващите.А ние ще пием по рдна студена вода и ще продължаваме само да питаме ЗАЩО?Вместо да им потърсим сметка.