57

Бай Курти

преди 6 години

Нещо не ми се връзва.Най- тежкото наказание - преместване в друго училище . И там да пребие някой учител и....!? Никакво училище. Решението се намира в Пионерски лагер Бойчиновци!.

56

един демократ

преди 6 години

Проблемът на българското образование са "демократичните евроценности"! Защо никой по време на "репресивния комунистически" строй не си спомня за ученици-наркомани и побой над учител?

55

Анонимен

преди 6 години

Едно време какво образование имаше и каква дисциплина .Една муха да имаше и се чуваше в стаята .А учителките едни хубавици строги но справедливи .Възпитателите по физическо се занимаваха със побойниците лично .Ефект имаше и от тези деца са станали свястни хора не *** като сегащните невъспитани и прости *** .

54

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на образованието е принципът "парите следват ученика". Там търсете разковничето ;)

53

Анонимен

преди 6 години

Еми добре са сщом не е изнасилил пред другите .Наркоман или пианица се тая заглавието посегнал е малко сексуално мисля .Аз сега ще взема да си посегна ):

52

Реалист

преди 6 години

Очевидно тук само си бърборят хора, които нищо не са разбрали нищо от последните промени в образованието."Приобщаващото" образование и Закона вързаха ръцете на учители и директори.Не може да изгониш или изключиш ученик, най много преместване в друго училище. Образованието стана толкова достъпно, че направо се обезцени.Учениците знаят това и не си дават зор нито да учат, нито да спазват някакви правила.А после ще е безнадеждно късно...

51

да ама не

преди 6 години

...ученикът да получи най-тежкото наказание преместване в друго училище.Както казваше една моя учителка, това е наказание не за него, а за учениците от училищете в което ще го преместят.

50

Анонимен

преди 6 години

Ха, че то Ралф е избягал от училището !

49

Станчо

преди 6 години

Съдбата е резултат на действията ни.

48

Скитник

преди 6 години

Толкова можем като народ, да бъдем варвари и крадци! Но иначе оревахме света заради Шведа.

47

маларт

преди 6 години

Има изправително училище в Бойчиновци. Там ще му се зарадват. Или пък още по-тежко наказание - порицание пред класа

46

Миглена

преди 6 години

Отдавна е известно че наркодилърите са ученици от големите класове 9, 10 и т.н. те продават на по малките и се отчитата на шефовете си които не влизат в училището. Полицаите го знаят депутатите го знаят всички знаят и нищо не се прави! Защо! Ами просто е парите отиват за избори за определени партии и т.н. и за прокарване на политически интереси. Така че на избори си помислете за който и да гласувате докато не се измете сегашната мафия е все едно пак ще има наркотици в училищата!

45

Прекрасна Държава

преди 6 години

"Демокрацията" в пълния и блясък. Учителите с малки заплати, никакви прави и демотивирани. Простаците и децата им безнаказани, а за премиер на държавата "избран" мутрафон прочел 1 книга в живота си. Идиокрация!

44

edin

преди 6 години

Семейството,мили мои,семейството.Я си спомнете думите на родителите си,набор 65,например.

43

44

преди 6 години

А, софиянец ли сте? Това почти обяснява нещата! Софиянци се държат грубо навсякъде. Нещо като запазена марка, знак за качество.Аз съм ***, от прованса.

42

Анонимен

преди 6 години

46, ще ми е доста интересно как учителите от въпросното ЕСПУ, считано тогава за едно от доста добрите в София и носещо името на един велик руснак, биха приели оценката Ви за него :DИначе можете да си вярвате и пишете каквото искате, все пак сега не наказват за това.

41

44

преди 6 години

Квартални училища имаше до осми клас /райониране/ , след това - според способностите и амбицията. Пак ще напиша: това Ви е бил капацитетът.Не вярвам учители да са вадили ножове, при пострадал от насилие ученик и последващо оплакване имаше наказания /в нормалните училища/.

40

Анонимен

преди 6 години

44, такива бяха критериите за дисциплина и ред. Всяко друго квартално училище беше същото. Обикновено за дисциплина и ред най-много пищят именно най-озлобените, защото собственото им чувство за малоценност и страх ги кара да искат всички да са като тях и някой вечно да им налага критерии кое е правилно и кое - не.

39

до 36

преди 6 години

Не знам, къде сте "учил". Учители удрят и сега, удряха и преди. Но чак за ножове и терор - може да е в някакво СПТУ само от полуумни момчетии. Да сте се преместили, защо сте стояли там? Или го смятате за школа по мъжество???? Предполагам, резултатът е , че и сега сте злобен.

38

Анонимен

преди 6 години

Само г-н Дутерте може да ги оправи.